Kærbygpård logo sort 1

Telefon

Telefon

Showrooms

I Odense, Århus, København og Hamburg

Køkkenbordplade i træ

Bestil en køkkenbordplade fra Kærbygård og dit køkken vil få et eksklusivt og unikt udtryk. På Kærbygård er det muligt at få fremstillet en bordplade efter egne mål og ønsker til træsort, udtryk, osv.

%

Snedkeri

%

Unikke møbler

Den ultimative løsning til køkkenet

Bestil en køkkenbordplade fra Kærbygård og dit køkken vil få et eksklusivt og unikt udtryk. På Kærbygård er det muligt at få fremstillet en bordplade efter egne mål og ønsker til træsort, udtryk osv.

Er du klar til at designe en køkkenbordplade i egetræ, valnød eller elmetræ? Se mere her.

snedkerkoekken 07
plankebord i egetrae med udstyr evt koekkenbordplade

Udregn prisen på en køkkenbordplade i valnød, elm eller egetræ

Vi laver bordplader i de fleste træsorter og farver, og målene bestemmer du helt selv. Tag gerne fat i os, såfremt du ikke kan finde en mulighed der passer dig, eller du har brug for hjælp eller sparring. Da det er en snedker der arbejder med netop din nye bordplade, kan vi tilpasse den til næsten hvad som helst du ønsker.

Læs mere om vores kvalitet og læs om træet her.

Køkkenbordplade

Egetræ

Total Area (sq cm)
Product Price

Læg produktet i kurven for at se prisberegning.

Køkkenbordplade

Elmetræ

Total Area (sq cm)
Product Price

Læg produktet i kurven for at se prisberegning.

Køkkenbordplade

Røget eg

Total Area (sq cm)
Product Price

Læg produktet i kurven for at se prisberegning.

Køkkenbordplade

Valnød

Total Area (sq cm)
Product Price

Læg produktet i kurven for at se prisberegning.

Processen: fra træ til køkken bordplade

Forløbet starter ved, at vi går ud i skoven og vælger de mest lovende træer. Derefter fældes de udvalgte elmetræer, egetræer eller valnødtræer, og inden de bliver til en køkkenbordplade, bliver de kørt igennem en grundig tørringsproces – først udenfor, siden i tørreovn. Denne proces foretages for at sikre, at træet ikke flækker, når det akklimatiserer sig dit hjem.

Kun de bedste eller mest specielle planker bliver udvalgt til at blive til møbler.

 

Premium træ

Vores køkkenbordplader kan leveres i elm, egetræ og valnød, og kan udformes præcis efter dine mål og ønsker.

Vi har et stort udvalg af ovntørret eg, elm og valnød. Forskellen i udtrykket varierer meget, altafhængigt af hvor i stammen træet kommer fra. Sammen med os, finder du det træ der passer til dig og dit design på vores eget savværk.

Du er også med til at bestemme overfladebehandlingen på din bordplade. Ønsker du at få dit træ sæbebehandlet, bejdset, olieret eller lakeret, står vi til rådighed med et stort udvalg af behandlinger og farver samt en god snak om vedligeholdelse og pleje.

Vores køkkenbordplader bygges i hånden og af massiv-gennemgående træ vil du ligeledes få et møbel som holder i generationer i både kvalitet, udseende og tendenser.

Kontakt os eller kig forbi et af vores showroom og få en snak om dit møbel. Du kan læse mere om træet lige her.

Bordplade til snedkerkøkken

En anden stor fordel ved at få bygget et snedkerkøkken er, at det er muligt at tage hensyn til dine behov. Uanset hvilke ønsker du har, er der ingen begrænsninger i form at standardmål, udformning og monteringsmuligheder – alt er næsten muligt.

Nogle har måske brug for mange skabsløsninger, fordi der er et stort behov for opbevaringsplads, mens andre sætter pris på en mere åben løsning med masser af bordplads at muntre sig på, når de gastronomiske evner skal udfordres i køkkenet.

Kaerbygaard 2021 koekkenbordplade 15

Vi hjælper med alle typer af specialmøbler

Står du og leder efter et andet håndlavet specialmøbel, kan Kærbygård naturligvis også hjælpe med det. Vi kan eksempelvis farve- og strukturmatche din køkkenbordplade med en vin-reol, et sofabord, en eller skænk mv.

FAQ om køkkenbordplader

Hvordan plejer man en køkkenbordplade?

En køkkenbordplade i træ plejer du som et almindeligt træbord. Giv den periodisk en fugtig klud, og en eller to gange om året en olie. Læs mere om vedligehold i vores brochure.

Hvad koster en køkkenbordplade i træ?

En bordplade fra Kærbygård koster typisk mellem 10.000 – 35.000 kr. Det svinger dog meget, da vi laver dem efter dine ønsker og valg. Træsort, størrelser, moduler og behandling har betydning for prisen. Beregn gerne en pris i vores gratis prisberegner.

Hvad vejer en køkkenbordplade?

En håndlavet bordplade i træ er tung. Meget tung. Typisk vejer vores køkkenbordplader mellem 50-100 kg. Derfor er det altid en del af prisen, at vi leverer, så den ikke kommer til skade.

Hvor stor kan en køkkenbordplade blive?

Vi kan lave bordpladen præcis så stor som du ønsker det. Det er kun dine ønsker der sætter grænsen.

Centrum i huset

Vi ved, at mange anser køkkenet som hjemmets vigtigste rum – og det har vi fuld forståelse for. Derfor afsætter vi gerne ekstra tid og hjælper dig gennem de mange beslutninger, der skal tages allerede i idé-fasen. Det er vigtigt at tage hensyn til alle dine ønsker og drømme, så vi sammen har det helt rigtige udgangspunkt for det videre arbejde.

plankebord i egetrae med udstyr evt koekkenbordplade
stort plankebord
Kaerbygaard 2021 koekkenbordplade 15
skaenk skaenk i proces 5 scaled

Specifikationer

Mærke: Kærbygård
Serie: Indendørs køkkenbordplader
Produkttype: Bordplade i træ
Materiale: Vi bruger primært træ fra lokal bæredygtig skov. Vælg mellem flere træsorter.
Farve: Vi kan tilpasse farverne efter ønsker, så kontakt os for en anden oliereting eller røg behandling. Eksempelvis røg, mørk eller sort, natur, neutral, eller lyspigmenteret.
Tykkelse: 30 mm eller 40 mm er standard mål, men vi kan dog tilpasses efter dine behov. Kontakt os og hør mere.
Længde: Varierer efter dine valg.
Bredde: Vores standard størrelse er 62 cm, men vil du have anden størrelse, kan du vælge det i menuen.

Leveringstid

Leveringstiden afhænger af det pågældende træ og udtryk der vælges. Træ er et naturmateriale, hvilket vil sige, at det ikke kan “bestilles” efter hvor mange knaster eller spil der skal være.
Derudover skal snedkeren have tid til at behandle bordpladen, og der er forskellige tørretider på både træet og olien som skal overholdes.

Vi tager derfor en dialog om den konkrete leveringstid for dit snedkerbord, alt efter vores lagerbeholdning og tilpasningsmuligheder.

Forvent derfor ca. 6-12 ugers leveringstid som udgangspunkt.

Læs også om:

Vær med i hele processen

Derfor vil vi gerne have, at I er med i hele processen. Vi tager jer med ud for at udvælge det helt rigtige træ, ligesom I selvfølgelig også er med, hvis der skal vælges sten, granit eller andre specielle ting, der skal integreres i jeres køkken. Det sikrer at både I – og vi – hele tiden har styr på processen, hvilket i sidste ende vil resultere i det resultat, som I drømte om allerede fra starten.

Hos Kærbygård vil vi gerne have, at I hver eneste dag føler glæde, når I træder ind i jeres køkken – hvad enten I skal tilberede aftensmaden eller hygge med en kop the og en ostemad. Derfor går vi gerne den ekstra mil og yder den ekstra indsats, der skal til, for at resultatet bliver nøjagtig som I har ønsket.

Prøv vores prisberegner

Beregn en pris ovenfor eller book en tid i vores showroom, og snak med en af vores eksperter.