Kærbygpård logo sort 1

Telefon

Showrooms

I Odense, Århus og København

Plankebord i valnød

Valnøddetræ er ekstremt lækkert, så det skal ses og røres. Kontakt os i dag for at se et bord i valnød.

%

Tilfredshedsgaranti

Slags ben

%

Tilfredshedsgaranti

Slags ben

Olier & ben

Spiseborde

Langborde

Runde borde

BOOK EN TID

SHOP

Værdifuld valnød

Den eksklusive amerikanske valnød er en utrolig lækker træsort til fremstilling af møbler. Selvom vi på Kærbygård arbejder mest i de danske træsorter, fremstiller vi mange møbler i amerikansk valnød. Derfor har vi etableret kontakt til en leverandør, som skaffer os planker i 1. klasses kvalitet.

Vi har også et lager af europæisk og dansk valnød, som foruden at være lysere end den amerikanske også har et meget anderledes udtryk i åreaftegningerne. Er man faldet for den mørke farve, anbefaler vi at købe et bord i amerikansk valnød fremfor at benytte mørke bejdser og olier, da det er vores erfaring, at det er umuligt at opnå et resultat, som retfærdiggør den ægte vare.

Kig forbi et af vores showroom og oplev det smukke træ. Du kan læse mere generelt om vores plankebord her.

Er du klar til at designe dit eget plankebord eller et rundt bord i valnød? Så se mere her.

27 plankebord i valnod kaerbygaard 2021 1

Borde af valnød: bordplade og ben

Endelig skal du vælge hvilke bordben, du gerne vil have til dit valnødsbord. Netop fordi vi har et stort fokus på individuelt design, bestiller du valnødsbordpladen og bordbenene hver for sig. Vi har et stort udvalg af forskellige typer bordben – både i træ og stål, samt i forskellige farver og udformninger.

Vi mener, at man skal kunne se, at vores borde er fremstillet af naturtræ, og derfor skal det også være tydeligt, at hvert bord er unikt – så om du er mest til et strømlinet bord eller gerne vil have noget helt specielt, er op til dig. Derfor har du også mange muligheder for at få tilpasset plankebordet i valnød til netop dine behov.

Hør lidt om valg af olie og bordben:

Processen

Forløbet starter ved, at vi går ud i skoven og vælger de mest lovende træer. Derefter fældes de udvalgte valnøddetræer, og inden de bliver til en bordplade, bliver de kørt igennem en grundig tørringsproces – først udenfor, siden i tørreovn. Denne proces foretages for at sikre, at bordet ikke flækker, når det akklimatiserer sig dit hjem.

Kun de bedste eller mest specielle planker bliver udvalgt til at blive til bordplader. Her kan du selv deltage i udvælgelsen af de planker, vi skal bruge til netop dit egetræsbord. Vores planker har alle forskellige udtryk, så alle valnødsborde fra Kærbygård helt unikke.

 

Hvad siger andre om at købe møbel hos os?

FAQ om plankebord i valnød

Hvad koster et bord i valnød?

Et bord i valnød kan koster alt mellem 10.000-40.000 DKK, men ligger som regel på omkring 20-35.000 DKK. Det afhænger af valg af planker: 1, 2, eller 3 stk., valg af længde og bredde og bordbenene. Vi laver plankeborde i valnød præcis efter vores kunders ønsker på bestilling, så prisen afspejles i kundens valg.

Hvad vejer et bord i valnød?

Et bord i valnød kan nemt veje 80-100 kg eller mere. Derfor står vi altid for levering, håndtering og montering på kundens adresse, så alt forløber fejlfrit og der ikke bliver lavet skader på bordet.

Hvilken størrelse kan bord i valnød laves i?

Alle størrelser, du bestemmer. Hos Kærbygård designer man selv sit bord i valnød, og kan derfor få den størrelse, træsort og behandling man ønsker.

Hvordan vedligeholdes et bord i valnød?

Et bord i valnød fra Kærbygård kan ofte blot vedligeholdes med en fugtig klud, da kvaliteten er vores massivtræs-møbler er den højeste på markedet. Dog vil der periodisk være behov for en smule træolie som vi leverer sammen med det pågældende plankebord i valnød.

Rundt plankebord i valnoed 2021 kaerbygaard 2021 med udtryk og 2 tillaegsplader inkl mette spisebordsstole 4 scaled
plankebord planke bord i trae Kaerbygård september 2020 6 scaled
4 plankebord i 4 planker valnod fra Kaerbygaard
23 rundt plankeborde i valnod kaerbygaard 2021 1
plankeborde mm færdige 1 scaled - kaerbygaard plankebord KÆRBYGÅRD 2020 snedkeri - træbord_ Egetræ - valnød elmetræ
plankeborde mm færdige 72 - kaerbygaard plankebord KÆRBYGÅRD 2020 snedkeri - træbord_ Egetræ - valnød elmetræ

Vælg rigtigt når du vælger plankebord i valnød

Der er mange valgmuligheder når man fremstiller plankeborde i valnød hos en snedker. Du får selv lov at vælge planker, højde, længde, bredde, kant, sortering, oliering, ben… du forstår nok hvad vi mener…

I videoen fortæller fortæller Henrik Kibæk, som er medindehaver og 9. generation på gården, om valgene man skal gennemtænke.

 

Hos Kærbygård har vi forskellige snedkere i staben, herunder møbel-, maskin- og bygningssnedkere. Vores dygtige personale gør, at vi kan varetage alle designopgaver, uanset om du vil have et simpelt eller ekstraordinært plankebord. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak – vi har ersonalet og fagligheden der kan hjælpe med dit plankebord.

Læs mere om vores plankeborde:

4-Planke BORDE

Egetræsborde

Elmetræsborde

Runde borde

BOOK EN TID

SHOP

Processen for valnøds plankeborde

Når din bordplade i valnød er designet og fremstillet, har du mulighed for at bestemme, hvordan overfladebehandlingen af bordet skal være. Vi har flere forskellige behandlingsmetoder – vi benytter primært oliebehandlinger til at give bordene den farve, du gerne vil have.

Da valnød har en naturlig glød, anbefaler vi altid en neutral eller natur farvet olie. Disse olier fremhæver valnødsplankebordets naturlige rød-brune farver, og får plankerne til at fremstå eksklusive og indbydende.

Rundt plankebord valnoed kaerbygaard

Processen omkring plankebordet

  1. Vælg en eller flere planker i eg, valnød eller elm.
  2. Vælg overfaldebehandling. Her kan du vælge mellem forskellige lak og olier efter dit behov og farveønske.
  3. Vælg mellem træ og metal bordben. Vi forsøger naturligvis at matche bordpladens look.
  4. Vælg en eventuel tillægsplade eller to i gennemfarvet MDF. De måler bordets bredde x 50cm som standard, men kan tilpasses efter dine ønsker.

Valnød som plankebord og nødder

Du er altid velkommen forbi vores showrooms til en valnød, eller en rundvisning. VI lover at du går herfra med en god oplevelse og en masse viden.

Generationer

Muligheder

Kurv
  • Ingen varer i kurven.