Find dit næste plankebord hos Kærbygård på Fyn

Massivtræsmøbler er en tillidssag

Massivtræsmøbler stiller store krav til kvalitet, og der er nogle grundlæggende forhold, som skal være på plads for at sikre, at møblet kan holde i generationer.

Kærbygårds fremstilling af massivtræsmøbler:

  1. Træ, som er egnet til møbler, udvælges i skoven – resten går til flis eller brænde
  2. Træet lufttørres korrekt med tålmodighed
  3. Træet ovntørres til indendørs brug
  4. Træet akklimatiseres, inden forarbejdning påbegyndes
  5. Møblet fremstilles i opvarmede lokaler af fagpersoner
  6. Når møblet er færdigt opbevares det i opvarmede lokaler

På Kærbygård har vores familie siden 1748 lavet kvalitetsprodukter i mange forskellige former. I dag har vi landbrug og snedkeri. I snedkeriet har vi valgt at varetage alle processer selv. Vi udvælger selv træerne i de fynske skove og saver dem op til planker. Derefter starter den lange tørringsproces – først i fri luft og derefter i tørreovn.

Når træet er klar, akklimatiseres det i vores værksted, før snedkerne får fornøjelsen af at arbejde med det. I snedkeriet har vi mange kompetencer for at spænde så bredt som muligt. (Møbelsnedker, maskinsnedker, bygningssnedker, designer, tømrer)

Når møblet er færdigt opbevares det uden undtagelse i en af vores opvarmede lader før det kommer hjem til kunden.

Kærbygards personale i værkstedet

Massivtræsmøbler er meget populære i dag, og der bliver fremstillet meget i forskellige kvaliteter. Derfor er det vigtigt, at man gør op med sig selv, hvad man forventer af møblet, og hvad det må koste. På Kærbygård bestræber vi os på at fremstille møbler i markedets bedste kvalitet, og derfor er vi ikke de billigste på markedet.

Vi opfordrer alle, der er på udkig efter et massivtræsmøbel, til at besøge værkstedet, hvor det bliver fremstillet, for at sikre sig imod ubehagelige overraskelser. (Brug evt. overstående 6 punkter som tjekliste).

egetræsbord i stue
X