Kærbygpård logo sort 1

Kontakt

Showrooms

I Odense, Århus og København

Egetræshylde

Kærbygård Snedkeri producerer fra bunden og altid med kvaliteten i første række. Vi kan dermed producere nogle af de smukkeste og detaljeholdige egetræshylder på markedet.

%

Tilfredshedsgaranti

Typer møbler

%

Tilfredshedsgaranti

Typer møbler

Sofabord

Skænk

Vin reol

Køkkenbordplade

Specialmøbel

Stol & barstol

BOOK EN TID

SHOP

Egetræshylder – løsningen til det moderne hjem

Skandinavisk boligindretning her gennem årene udviklet sig i en mere minimalistisk retning, end vi har set tidligere. Mange har fravalgt store og tunge reoler og skabe i deres stuer. Disse reoler og skabe erstattes i stigende grad med opsatte hylder. Denne løsning resulterer i et mere åbent og lyst resultat – og giver en løsning, der nemt kan tilpasses individuelle behov.

Hos Kærbygård laver vi dine egetræshylder helt som du ønsker det. Der er frit slag indenfor længde, bredde og tykkelse, så det er kun din fantasi, der sætter grænserne.

Vi kan give dine egetræshylder den efterbehandling du ønsker. Herved kan du opnå det udseende, der spiller sammen med rummets øvrige indretning og din personlige smag.

Er du klar tl at designe og regne en pris på et hylde-system i egetræ, valnød eller elmetræ?

detalje 02

Levende kant

Et godt modspil til det minimalistisk hjem, hvor rene linjer udgør hovedparten indretningsmæssigt, kan være at vælge hylder med levende kant. Herved forstås, at den kant der vender ud i rummet ikke er høvlet. Den udgøres af den naturlige form, der fremkommer når træet er afbarket og fremstår ubehandlet. Denne naturlige – lidt uregelmæssige – kant giver et perfekt modspil til de mange retlinjede ting, der normalt udgør vores boligindretning – og bringe lidt natur ind i hjemmet.

vinreol 01

Vi hylder, snedker-hylder

Egetræshylder kan anvendes overalt. I køkkenet har mange fravalgt overskabe for at skabe et mere åbent og lyst køkken. Her kan få velplacerede hylder give både opbevaringsplads og skabe hygge.

I entréen løser egetræshylder ofte et stort pladsproblem. Hvis gulvpladsen er trang, kan reoler eller skabe give et rodet indtryk, mens hylder opsat i den rigtige højde giver et mere harmonisk indtryk.

I stuen kan det være svært at undvære hylder. I disse digitale tider er der kun få hjem, der – som tidligere – har mange bogreoler i stuen.

Dette gør, at der ikke findes plads til familiebillederne, de små hyggelige nipsting fra ferien, vasen med de friske blomster fra haven og andre ting, vi gerne vil omgive os med.

Her kommer egetræshylderne til sin ret. De kan hos Kærbygård laves i de størrelser, der passer til de vægge, hvor du ønsker at de skal placeres – og du får en let og elegant løsning i den bedst mulige kvalitet.

Vi stiller kun kærlighed til træ og håndværk på hylderne.

Kom forbi vores showroom og mærk kvaliteten.

Generationer

Muligheder

Kurv
  • Ingen varer i kurven.