Kærbygpård logo sort 1

Telefon

Telefon

Showrooms

I Odense, Århus, København og Hamburg

Rundt bord

Find runde borde med eller uden udtræk og tillægsplader. Vi kan lave mange forskellige kvalitets møbler, også forskellige typer af runde borde. Læs mere om kvaliteten her.

%

Tilfredshedsgaranti

Slags bordben

Håndlavet af snedker: rundt bord

Vi fremstiller snedkererede runde borde af høj kvalitet med træ fra bl.a. egen skov men også fra udlandet som f.eks. rødlige amerikanske træsorter.

Hvis du ønsker et rundt bord, kan det sagtens lade sig gøre. Her kan vi snedkerere det således, at der er luft imellem plankerne, så man får et plankebordsudtryk, eller vi kan udføre bordet i en fuldstavslimning, så det bliver én samlet plade.

Et rundt plankebord giver et fantastisk samtale­ rum, hvor alle rundt om bordet kan se og snakke med hinanden. På Kærbygård fremstiller vi dit runde bord i de mål og det design, du ønsker

Et godt bord samler hele familien og danner grundlag til mange gode stunder for både små og store familier Har du brug for at forlænge bordet til store familiekomsammen, er det også muligt at få tillægsplader i både MDF og de samme planker som bordet er lavet af. Vores tillægsplader er som standard 50cm per stk. hvilket også er størrelsen vi anbefaler. Vi kan dog lave tillægsplader i de fleste størrelser, både større og mindre mod en tillægsydelse – vi rådgiver naturligvis herom.

De dygtige snedkere kan lave et rundt plankebord efter ønske. Kun fantasien sætter grænser.

Du kan læse mere generelt om vores plankebord her.

Runde borde eller plankeborde?

Er du i tvivl om om det skal være et rundt bord eller et mere traditionelt plankebord? I galleriet kan du se billeder af både runde borde og plankeborde, og i vores online butik kan du udregne priserne og se de forskellige valgmuligheder på både dit runde bord eller dit plankebord. Vi står naturligvis også klar til at hjælpe og du er altid velkommen i et af vores showrooms, hvis du vil se dem side om side.

Er du klar til at designe og samtidigt udregne en pris på det perfekte runde bord?

 

Udvælgelse af træ til dit runde bord

På Kærbygård har vi altid et stort lager af ovntørret træ. Der er meget stor forskel på udtrykket i træet alt afhængigt af, hvor i stammen træet kommer fra. Derfor er det vigtigt, at vi finder frem til, hvad du godt kan lide ved træet, så vi kan udse os det træ, der passer til dig. Her er det også en mulighed selv at være med til at udvælge træet direkte på gårdens savværk. Kontakt os eller kig forbi et af vores showroom og få en snak om dit møbel.

Du er med fra starten, når vi laver en 3D tegning for at finde frem til det bord, som passer perfekt til dig. Du bestemmer alt fra mål til design, udtrykket og træet. Vi har et stort udvalg af ovntørret træ. Forskellen i udtrykket varierer meget, altafhængig af hvor i stammen træet kommer fra. Sammen med os, finder du det træ der passer til dig og dit runde bord på vores eget savværk.

Du er også med til at bestemme overfladebehandlingen på dit rundbord. Ønsker du at få dit træ sæbebehandlet, olieret, bejdset eller lakeret, står vi til rådighed med et stort udvalg af behandlinger og farver samt en god snak om vedligeholdelse og pleje. Læs mere om træet her.

Hør lidt om valg af olie og bordben:

FAQ om rundt bord

Hvad koster et rundt bord?

Et rundt bord kan koste mellem 10.000-30.000 DKK og det afhænger 100% af størrelsen, træsorter og valg af bordben og behandlinger. Da vi laver dem efter kundens bestilling, kan prisen dog nemt bevæge sig op og ned efter dine behov og ønsker.

Hvad vejer et rundt bord i egetræ?

Et rundt bord i eg vejer typisk 50-100 kg. Dette skyldes at vi bruger massiv-træ og stål. Derfor kommer der altid levering, montering og håndtering af vores snedkere med, når du bestiller et rundt bord i eg hos Kærbygård.

Hvilken størrelse kan det runde bord laves i?

Typisk bliver de runde borde lavet i Ø120-160cm, men da vi laver dem på bestilling, kan vi lave dem præcis som kunden ønsker det.

Hvordan vedligeholdes et rundt bord i eg?

Et rundt bord i eg vedligeholdes præcis som et plankebord i eg. Det afhænger naturligvis af det konkrete bord, træsort og overfladebehandling, samt hvordan man behandler det i dagligdagen. Vores borde er i den højeste kvalitets massiv-træ, og kan som regel vedligeholdes med en fugtig klud eller periodisk lidt olie som man får med ved køb af et rundt plankebord i eg fra Kærbygård.