Kærbygpård logo sort 1

Telefon

Telefon

Showrooms

I Odense, Århus, København og Hamburg

Tilfredshedsgaranti

To snedkerplankeborde er aldrig ens og kan
ikke have samme udtryk, da to træer ikke er ens. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds. Derfor har vi lavet en garantiordning, vi kalder tilfreds­hedgaranti. Alle snedker-plankeborde, som fremstilles hos Kærbygård, er dækket under denne.

Sådan gør du

Undervejs i processen er du velkommen til at fortælle os, hvad dine ønsker og krav er. Så gør vi, hvad vi kan, for at du får dit drømmebord. Derudover har du ekstraordinært syv dages tilfredshedsgaranti efter levering.

Det eneste det koster dig er 1.500 kr. i fragt. Så leverer vi et nyt snedkerplankebord, som passer til dine krav. Vi lader naturligvis dit snedkerplankebord stå, indtil det nye er leveret.

Kærbygård fremstiller møbler, som holder i generationer, så det er vigtigt for os, at du er 100% tilfreds.

FAQ om tilfredshedsgaranti

Hvad betyder Kærbygårds "tilfredshedsgaranti"?

Vores tilfredshedsgaranti betyder, at du ALTID er sikret af få det snedker-bord du drømmer om. Vi går ikke på kompromis med træet, det udtryk eller de detajler du ønsker. Og vi stopper ikke før du er tilfreds.

Hvordan benytter jeg mig af tilfredshedsgarantien?

Dit møbel bliver fremstillet af vores snedker sammen med en af vores eksperter, ofte vil det være Henrik, Morten eller Pia, som er ejere af Kærbygård. Fortæl dem blot hvad du ønsker.

Hvor længe gælder denne tilfredshedsgaranti?

Garantien løber under hele fremstillings-fasen samt 7 dage efter levering.

Hvilke møbler er dækket under garantien?

Kærbygårds egne snedker-borde.