Kærbygpård logo sort 1

Plankeborde

At købe et plankebord er en tillidssag. Hos Kærbygård Plankeborde sætter vi derfor en ære i, at du kan have tillid til vores produkter og det arbejde der ligger bag at skabe et smukt, funktionelt og unikt møbel.

plankeborde mm færdige 58 scaled - kaerbygaard plankebord KÆRBYGÅRD 2020 snedkeri - træbord

Plankeborde ud over det sædvanlige

For at skabe et sådant produkt kræver det, at mange faktorer skal være i orden. Det er ikke altid nok at have det helt rigtige egetræ med smukke årer til rådighed. Træet skal skæres op på den helt rigtige måde og efterfølgende opbevares under kontrollerede forhold for at hindre skævhed og sprækker i træet.

Derfor er vores lagerhal og værksted altid opvarmet til den temperatur, der sikrer at plankerne får tid til at tørre på den rigtige måde. Det tager lang tid, men er en nødvendig proces for at opnå det perfekte resultat.

 

Form og udtryk

Et plankebord kan naturligvis tage mange former og farver, og vi fremstiller da også periodisk nogle kvadratiske, 5-kantede og 8-kantede snedker plankeborde til kunder der virkelig vil have noget der skiller sig ud.

Et af vores mest populære plankeborde er i øjeblikket vores runde borde i egetræ, så fås i alle størrelser og med eller uden udtræk til tillægplader. Vores tillægsplader er som standard 50cm per stk. hvilket også er størrelsen vi anbefaler. Vi kan dog lave tillægsplader i de fleste størrelser, både større og mindre mod en tillægsydelse – vi rådgiver naturligvis herom. Sammen med en matchene egetræ skænk, kan det virkelig også skabe samhørighed og ro i hjemmet, hvilket vi ELSKER.

Viser 1–4 af 16 resultater

Se vores nye 4-planke snedkerborde i egetræ.

– Vælg om du vil se det til indendørs- eller udendørsbrug.

Prøv vores prisberegner til snedkerborde

Det er gratis, uforpligtende og giver et hurtigt indblik i prisen på dit drømme-plankebord.

Ønsker du at se prisen på et rundt bord kan du finde den her.

Eg
Pris pr. meter 6700,- DKK
Vælg bordstørrelse
Skriv den ønskede længde på bordet her
Vælg bordben
Stålbordben
Træbordben
Din pris
11540
,- DKK
Valnød & dansk elm
Pris pr. meter 9300,- DKK
Vælg bordstørrelse
Skriv den ønskede længde på bordet her
Vælg bordben
Stålbordben
Træbordben
Din pris
14660
,- DKK
Røget eg
Pris pr. meter 8200,- DKK
Vælg bordstørrelse
Skriv den ønskede længde på bordet her
Vælg bordben
Stålbordben
Træbordben
Din pris
13340
,- DKK

Erfarne folk hjælper dig

Derefter skal vores dygtige og erfarne fagfolk udvælge netop de planker, der passer til det bord, der skal laves til fremvisning i vores showroom – og måske være det bord som du ender med at beslutte dig for at købe.

Har du selv ønsker med hensyn til plankernes udseende, bordets størrelse og efterbehandling, tager vi selvfølgelig hensyn til disse ønsker og udvælger – eventuelt i samråd med dig – de planker der passer til den helt konkrete opgave.

 

Hvordan beskriver vores kunder os?

“Rigtig god oplevelse med Kærbygaard. Kan varmt anbefale dem! :-)”

Kristine, Trustpilot

“God service. Søde mennesker, god service”

Jørgen, TrustPilot

“Personlig behandling af højeste kvalitet. En fantastisk oplevelse at modtage et bord fra Kærbygård.”

Rasmus, TrustPilot

Trustpilot brandmark gr wht RGB
På et færdigt plankebord er der mange ting, man ikke lægger mærke til i første omgang. Du forelsker dig sikkert i de smukke planker og åretegningen i træet – og det helt naturligt at disse ting vægter højest.

At bordet fremstår harmonisk og med rene linjer skyldes de små ting. Detaljerne skal være på plads for at skabe et godt resultat. Netop detaljerne går vi meget op i hos Kærbygård Plankeborde. Vi ved, at det ofte er de små og nemt oversete ting, der gør forskellen på et middelmådigt og et fremragende resultat.

plankeborde mm færdige 43 scaled - kaerbygaard plankebord KÆRBYGÅRD 2020 snedkeri - træbord

Plankespisebord

"Vi er rigtig glade for vores spisebord fra Kærbygård plankeborde👌🏻"

Lise Lomholt

Plankespisebord, ejer

"Vi har fået et flot plankebord med stole til, samt en bænk og sofa bord. Alt var I den fineste orden. Vi har været meget tilfredse med det hele lige fra indkøb af møblerne til leveringen på adressen."

Annemarie Nielsen

Plankebordsejer

Få fremstillet tre forskellige plankeborde og vælg – GRATIS og uforpligtende

Der kan være en del usikkerheder forbundet med at købe snedkerborde og plankeborde. Derfor har vi udviklet et nyt koncept, som giver dig svaret på PRÆCIS hvad du får, når du bestiller dit drømme-plankebord.

Prøv det ved at trykke på billedet med forstørrelsesglasset 🙂

soegeagent plankeagent forspoergsel Soegeagent - 2020 - Kærbygård snedkeri kaerbgaard - Plankebord med stole
- kaerbygaard plankebord KÆRBYGÅRD 2020 snedkeri - træbord_ Egetræ - valnød elmetræ

Fra træ til færdigt møbel

Hos Kærbygård kommer meget af egetræet til vores plankeborde fra vores egne træer. I vores skovområder udvælges de bedste egetræer til opgaven. De fældes i skoven og transporteres til vores værksted, hvor de sorteres og kvalitetsbedømmes, hvorefter de skæres op til planker.

De opskårne planker skal derefter lufttørres. En grundregel er, at plankerne skal tørre i et år per tomme, de er tykke, for at have opnået den rigtige fugtighedsgrad til næste proces.

Næste proces er ovntørring, der under nøje temperaturovervågning tager mellem to og tre måneder. Først herefter kan plankerne lægges på lager, hvor de akklimatiseres og herefter ligger klar til brug på selve snedkerværkstedet, hvor plankebordene laves.

Snedkerværkstedet er selvfølgelig også opvarmet, så plankerne under hele processen sikres optimale forhold.

Kompetente snedkere

I snedkerværkstedet fremstilles de forskellige møbler af vores dygtige snedkere – staben består bl.a. af møbel-, maskin- og bygningssnedkere. Vi har en meget faglig dygtig og kompetent medarbejderstab, der alle sætter en ære i at levere det bedste produkt på markedet.

Vi er stolte af vores medarbejdere, der hver dag yder deres bedste for du får det møbel, som du bliver glad for – og stolt af – at have stående i dit hjem eller i din virksomhed.

De færdige møbler skal også behandles godt. De plankeborde, der skal sættes til salg, står i vores opvarmede showroom – og de borde, der skal direkte videre til en kunde, opbevares i opvarmede lagerlokaler indtil levering skal finde sted.

Snedkerne ELSKER desuden at fremstille egetræ skænke som matcher dit nye plankebord. Se dem her og læs mere.

- kaerbygaard plankebord KÆRBYGÅRD 2020 snedkeri - træbord_ Egetræ - valnød elmetræ

Se vores nye serie af 4-planke snedkerborde til både indendørs- og udendørs brug.

Processen omkring plankebordet

  1. Vælg en eller flere planker i eg, valnød eller elm.
  2. Vælg overfaldebehandling. Her kan du vælge mellem forskellige lak og olier efter dit behov og farveønske.
  3. Vælg mellem træ og metal bordben. Vi forsøger naturligvis at matche bordpladens look.
  4. Vælg en eventuel tillægsplade eller to i gennemfarvet MDF. Standard er 50cm per stk.

Besøg vores showroom og kom bag om produktionen

Hos Kærbygård er vi altid klar på en uforpligtende snak om muligheder og prisleje. Vi går op i, at vores kunder får netop det møbel, de drømmer om, og derfor vil vi gerne være sikre på, at alle detaljer er blevet gennemgået og godkendt, inden vi sætter gang i produktionen.

Du er velkommen til at kigge forbi vores showrooms, som ligger i Odense og København. Her kan vi også tage en uforpligtende snak om, hvilke ønsker og krav du har til dit plankebord. Besøger du os i Odense, er det også muligt at besøge vores snedkerværksted, som ligger på samme adresse. Her kan du komme bag om produktionen og se, hvordan dygtige håndværkere bringer plankebordene til live.

Kom forbi og find dit næste plankebord.

Vi har showroom i Odense og København

Generationer

Muligheder

M

Hello. How are you?

SAMPLE POPUP

Built with Divi Builder.

Email Address

your@gmail.com

OUR OFFICE

101 Mark Boulevard St,
10040, New York,
United States.

X