Kærbygpård logo sort 1

Telefon

Telefon

Showrooms

I Odense, Århus, København og Hamburg

Impressum

Dette aftryk blev senest opdateret den 04/12/2023.

Ejeren af dette websted er:

Kærbygård snedkeri ApS
Kærbygårdevej 1-3,
5220, Odense
Danmark
E-mail: info@kaerbygaard.com
Telefonnummer: +4527112001
VAT ID: DK33046359

Den/de lovlige repræsentant(er) for Kærbygård snedkeri ApS:

Henrik, Morten og Pia Kibæk

1. Generel

1.1 Vi er registreret på Anpartsselskabet af 25. Juni 2010 under licens- eller registreringsnummeret:

33046359

Vi er villige eller forpligtede til at deltage i tvistbilæggelsesprocedurer ved et forbrugervoldgiftsnævn.

2. Følgende oplysninger er obligatoriske i henhold til tysk lov.

Ansvarsfraskrivelse

Kærbygård snedkeri er forpligtet til at holde dette websted opdateret og indholdet korrekt. Skulle du mod forventning finde noget, der enten ikke er korrekt eller ikke opdateret, vil vi sætte stor pris på, om du informerer os. Indiker gerne. hvor på siden du fandt informationen, der bør rettes. Vi kigger på det så hurtigt som muligt. Du kan kontakte os på: info@kaerbygaard.com.

Vi er ikke ansvarlig for tab som følge af unøjagtigheder eller ufuldstændighed eller for tab som følge af problemer forårsaget af eller iboende ved formidling af information via internettet, såsom forstyrrelser eller afbrydelser. Ved brug af webformularer stræber vi efter at begrænse antallet af krævede felter til et minimum. For ethvert tab, der er lidt som følge af brugen af ​​data, rådgivning eller ideer leveret af eller på vegne af Kærbygård snedkeri via dette websted,Kærbygård snedkeri accepterer intet ansvar.

Brug af webstedet og alle dets komponenter (inklusive fora) er underlagt brugsanvisninger. Den blotte anvendelse af dette websted indebærer viden og accept af disse brugsbetingelser.

Svar og forespørgsler om beskyttelse af personlige oplysninger, der indsendes via e-mail eller ved hjælp af en webformular, behandles på samme måde som breve. Dette betyder, at du kan forvente et svar fra os inden for en periode på 1 måned. I tilfælde af komplekse anmodninger vil vi give dig besked inden for en måned, hvis vi har brug for højst 3 måneder.

Alle personlige data, du leverer os i forbindelse med dit svar eller anmodning om information, vil kun blive brugt i overensstemmelse med vores fortrolighedserklæring.

Kærbygård snedkeri skal gøre enhver rimelig indsats for at beskytte dets systemer mod enhver form for ulovlig brug. Kærbygård snedkeri skal iværksætte passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger med henblik herpå under hensyntagen til blandt andet den kendte teknik. Det er dog ikke ansvarligt for noget tab, direkte og / eller indirekte, som en bruger af webstedet har lidt, hvilket opstår som følge af en tredjelands ulovlige brug af dets systemer.

Kærbygård snedkeri har ikke noget ansvar for indholdet på websteder til eller fra hvilke, der laves links eller referencer. Produkter eller ydelser, der udbydes af tredjepart, er underlagt de vilkår og betingelser, som tredjepart angiver.

Vores medarbejdere skal gøre alt for at garantere tilgængeligheden af ​​vores websted og løbende forbedre det. Inkluderet for personer, der bruger speciel software på grund af et handicap.

Alle intellektuelle ejendomsrettigheder til indhold på dette websted tilfalder Kærbygård snedkeri.

Kopiering, formidling og anden brug af disse materialer er ikke tilladt uden skriftlig tilladelse fra Kærbygård snedkeri, undtagen og kun i det omfang det ellers er fastsat i forordninger eller lov (som f.eks. Retten til at citere), medmindre det specifikke indhold tilsiger noget andet.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med tilgængeligheden af ​​webstedet, så tøv ikke med at kontakte os.