Kærbygpård logo sort 1

Telefon

Showrooms

I Odense, Århus og København

Sofabord i træ

Vi har mulighed for at lave et sofabord der matcher plankespisebordet eller andre af dine træmøbler.

%

Håndlavet

Generationer på gården

Sofaborde skal også laves af planker

Det er ikke kun spisebordet, der har krav på at være lavet af flot og massivt egetræ – også sofabordet kan fremstilles i samme gode træ. Herved opnår du samme fordele; at kunne bestemme størrelse, udformning og efterbehandling efter egne ønsker.

Hvis du bestiller et sofabord i træ hos Kærbygård samtidig med et planke spisebord, kan vi tilbyde at lave sofabordet af samme stamme, så du er sikker på, at begge borde har samme nuance. Det giver et helt specielt sammenspil mellem bordene – især, hvis de skal så i samme rum.

IMG 0073

Træmøbler

Få et træmøbel der holder gennem generationer. Kærbygård Snedkeri er dit kvalitetsstempel. Du se træmøbler og blive inspireret i galleriet. Du er også velkommen til at kigge på vores flotte egetræ skænke som er et træmøbel når der er aller bedst.

182384 p
IMG 1416 1

Premium træ

Tag et kig på vores udvalg og se hvad vi kan lave. Finder du ikke, hvad du leder efter, er du velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab kan finde en god løsning. Læs mere om kvaliteten og træet her.

Få et møbel i godt træ som skiller sig ud; kig eksempelvis på vores runde borde og vores skænke i egetræ.

Form og farver

Et planke sofabord skal ikke nødvendigvis have samme form som spisebordet. Her er der mulighed for at lege med former og udtryk.

Overvej for eksempel at lade sofabordet stå med uhøvlede kanter, så bordet fremstår så naturligt som muligt – eller find i samråd med os en helt anden løsning, der passer ind i dit hjem.

Få hjælp til dit næste sofabord eller specialmøbel

Står du og leder efter et andet håndlavet specialmøbel, kan Kærbygård naturligvis også hjælpe med det. Vi kan eksempelvis farve- og strukturmatche dit sofabord med en vin-reol, en skænk eller en ny køkkenbordplade mv.

Sofabord juni2020 Kaerbygaard Kærbygård snedkeri 2020 Juni Elm Valnoed valnød Egetrae egetræ 2 scaled
Kurv
  • Ingen produkter i kurv