Find dit næste plankebord hos Kærbygård på Fyn

Spiseborde – familiens naturlige samlingssted

For årtier siden var spisebordet et bord, der stod i den ”fine stue” og kun blev brugt til at spise ved, når der var gæster. Sådan forholder det sig heldigvis ikke mere. I dag er et spisebord meget mere, end det bord vi sidder ved, når vi skal indtage vores måltider; det er blevet et naturligt samlingssted for hele familien i mange situationer.

Med tiden har det udviklet sig, så vi danskere bruger rigtig meget tid ved vores planke spisebord. Det hænger – som før nævnt - ikke kun sammen med, at det er et praktisk møbel at sidde ved, når vi skal indtage vores måltider.

Det hænger også sammen med, at vi er gode til at hygge os – hvad enten det er med ægtefællen, kæresten, hele familien med børn eller det er vennerne, der er samlet til hyggeligt samvær over et godt veltilberedt måltid.

Lyst planke spisebord i moderne omgivelser

Spisebordet har fået mange nye funktioner i den moderne danske familie. Det er her vi spiller kort med vennerne fredag aften. Det er her vi spiller brætspil med børnene, når regner driller søndag eftermiddag – og det er her vi sidder, når børnene skal have lidt hjælp med den drilske matematik.

Det er også her vi bænker os, når vi skal drømme om den næste ferierejse – og finde ud af, om budgettet står mål med drømmene.

Det er derfor med stor glæde, at vi på Kærbygård fremstiller det kvalitetsbord, som du og din familie skal samles om i mange år fremover – og det er derfor vi meget gerne stiller os til rådighed med vejledning og gode råd angående dit nye træ spisebord. Hos Kærbygård finder du et skarpt udvalg af spiseborde i træ og uanset om du søger et aflangt eller rundt planke spisebord, vil du finde det her.

Mørkt egetræsbord med ekstra plader i enderne
Eg
Pris pr. meter 6500,- DKK
Vælg bordstørrelse
Vælg bordben
Stålbordben
Træbordben
Din pris
11300
,- DKK
Valnød & dansk elm
Pris pr. meter 9000,- DKK
Vælg bordstørrelse
Vælg bordben
Stålbordben
Træbordben
Din pris
14300
,- DKK
Røget eg
Pris pr. meter 8000,- DKK
Vælg bordstørrelse
Vælg bordben
Stålbordben
Træbordben
Din pris
13100
,- DKK

Lise Lomholt

Plankespisebord

Vi er rigtig glade for vores spisebord fra Kærbygård plankeborde👌🏻

star-fullstar-fullstar-fullstar-fullstar-full 5 / 5

Find masser af inspiration i vores showroom

Har du ikke allerede en klar idé om, hvordan dit nye planke spisebord skal se ud, har vi i vores showroom mange forskellige borde, der kan give dig inspiration. Måske falder du over det bord, der passer helt perfekt – ellers kan vi tilpasse det, så det bliver perfekt.

Mulighederne er utallige, da vi har erfaring med at lave alt fra meget store planke spiseborde til store spisestuer, til stuer i mindre lejligheder og borde til køkkener og alrum. De individuelt tilpassede størrelser og eventuel brug af tillægsplader gør, at det altid er muligt at finde den optimale løsning for dig og din familie.

Stort valnøddebord fra showroom

I vores showroom vil du blive overbevist om, at vi kun laver den bedste kvalitet. Vores borde skal – udover at være funktionelle – være flotte og kunne holde til mange års brug. Vores store kvalitetskrav gør, at træ, der ikke levet op til vores høje standarder bliver frasorteret i udvælgelsesprocessen. Vi bruger derfor meget tid og meget energi på at sikre, at kun det bedste træ når frem til vores snedkerværksted – så ved vi, at vi kan stå inde for kvaliteten.

Træ er et naturprodukt – og der findes ikke to planker, der er helt ens. Hos Kærbygård sætter vi en ære i at finde netop den eller de planker, der passer til dit bord. Hvad enten du ønsker en fin og tæt åretegning eller en grovere og mere rustik åretegning, vil vi hjælpe med at finde de planker, der giver et flot slutresultat i overensstemmelse med dine ønsker.

Udover de traditionelle firkantede plankeborde laver vi også ovale og runde borde. Disse kan laves som borde i planker med mellemrum eller som sammenlimede bordplader, hvorved du opnår en glat og tæt plade i massivtræ.

X