Kærbygpård logo sort 1

Telefon

Telefon

Showrooms

I Odense, Århus, København og Hamburg

Planke spisebord

Plankeborde som spiseborde har i den grad vundet ind i hjemmet. Læs mere om hvorfor og find inspiration, lige her. Du kan også hoppe direkte til vores side for langborde, hvor du kan se planke spiseborde som er +3 meter.

%

Tilfredshedsgaranti

%

Unikke møbler

Vælg dine former: Rundt bord eller rektangulært

Et planke spisebord kan både være rektangulær eller rundt. Af og til laver vi faktisk også kvadratiske og 5-8 kantede borde, som er meget specielle. Hvis du vil se vores runde borde har vi samlet en masse billeder og information her. De alternative former kan du se i vores galleri hvis fantasien skal sættes i spil.

Det kan være virkelig svært at tage en beslutning som skal holde i SÅ mange år. Derfor anbefaler vi at du kommer forbi et af vores showrooms hvor du kan mærke, dufte, se og teste kvaliteten og det praktiske ved et rundt bord kontra et planke spisebord. Vi kan som nogle af de få i landet lave runde borde hvor der kan sidde over 10 personer, så det kan måske også være relevant for dig.

 

Uanset hvad du vælger, så kan du senere hen udnytte mulighederne ved at have en rigtig snedker til at fremstille dine møbler ud af rigtigt massiv træ. Du kan nemlig få en matchene skænk i egetræ eksempelvis, som fremstår både raffineret og elegant, sammen med dit nye runde bord eller spisebord.

rundt bord og stol uden baggrund 2 4
plankeborde mm faerdige 72

Spisebordet – familiens naturlige samlingssted

For årtier siden var spisebordet et bord, der stod i den ”fine stue” og kun blev brugt til at spise ved, når der var gæster. Sådan forholder det sig heldigvis ikke mere.
I dag er et spisebord meget mere, end det bord vi sidder ved, når vi skal indtage vores måltider; det er blevet et naturligt samlingssted for hele familien i mange situationer.

Med tiden har det udviklet sig, så vi danskere bruger rigtig meget tid ved vores planke spisebord.

Det hænger – som før nævnt – ikke kun sammen med, at det er et praktisk møbel at sidde ved, når vi skal indtage vores måltider. Det hænger også sammen med, at vi er gode til at hygge os – hvad enten det er med ægtefællen, kæresten, hele familien med børn eller det er vennerne, der er samlet til hyggeligt samvær over et godt veltilberedt måltid.

Tillægsplader

Når behovet for et længere bord opstår i forbindelse med mange gæster eller lignende, kan der monteres tillægsplader.

Vi laver flere forskellige løsninger indenfor tillægsplader, så det er muligt at finde den løsning, der tiltaler dig mest. Typisk vælger vi en mørk eller sort gennemfarvet MDF eller laver tillægspladerne i samme udskærring træ, som er valgt til plankebordet.

Med tillægsplader har du derfor muligheden for at have et plankebord i træ til hverdagsbrug – og samtidig et langbord, der kan udvides, når behovet for mange siddepladser opstår. Vores tillægsplader er som standard 50 cm per stk. hvilket også er størrelsen vi anbefaler. Vi kan dog lave tillægsplader i de fleste størrelser, både større og mindre.

Træet

Træ er et naturprodukt – og der findes ikke to planker, der er helt ens. Hos Kærbygård sætter vi en ære i at finde netop den eller de planker, der passer til dit bord. Hvad enten du ønsker en fin og tæt åretegning eller en grovere og mere rustik åretegning, vil vi hjælpe med at finde de planker, der giver et flot slutresultat i overensstemmelse med dine ønsker.

Uendelige muligheder

Mulighederne er utallige, da vi har erfaring med at lave alt fra meget store planke spiseborde til store spisestuer, til stuer i mindre lejligheder og borde til køkkener og alrum. De individuelt tilpassede størrelser og eventuel brug af tillægsplader gør, at det altid er muligt at finde den optimale løsning for dig og din familie.

I vores showroom vil du blive overbevist om, at vi kun laver den bedste kvalitet. Vores borde skal – udover at være funktionelle – være flotte og kunne holde til mange års brug. Vores store kvalitetskrav gør, at træ, der ikke levet op til vores høje standarder bliver frasorteret i udvælgelsesprocessen. Vi bruger derfor meget tid og meget energi på at sikre, at kun det bedste træ når frem til vores snedkerværksted – så ved vi, at vi kan stå inde for kvaliteten.

Et planke spisebord skal holde i mange år

Spisebordet har fået mange nye funktioner i den moderne danske familie. Det er her vi spiller kort med vennerne fredag aften. Det er her vi spiller brætspil med børnene, når regner driller søndag eftermiddag – og det er her vi sidder, når børnene skal have lidt hjælp med den drilske matematik.

Det er også her vi bænker os, når vi skal drømme om den næste ferierejse – og finde ud af, om budgettet står mål med drømmene.

Det er derfor med stor glæde, at vi på Kærbygård fremstiller det kvalitetsbord, som du og din familie skal samles om i mange år fremover – og det er derfor vi meget gerne stiller os til rådighed med vejledning og gode råd angående dit nye træ spisebord.

 

FAQ om spiseborde

Hvad er et spisebord?

Et spisebord er som ordet lyder, et bord hvor man typisk nyder familiens selskab og spiser noget mad. Men, et spiseborde kan være meget mere. Det kan være det centrale møbel i huset, det som samler folk og være der de bedste stunder bliver til.

Hvad koster et spisebord?

Et spisebord kan koste alt mellem 15.000-35.000 DKK, men ligger som regel på omkring 20.000-30.000 DKK. Det afhænger af valg af planker: 1, 2, 3 eller 4 stk., valg af længde og bredde og bordbenene. Vi laver spiseborde præcis efter vores kunders ønsker på bestilling, så prisen afspejles i kundens valg.

Hvad vejer et spisebord?

Et spisebord kan nemt veje +80 kg eller mere. Derfor står vi altid for levering, håndtering og montering på kundens adresse, så alt forløber fejlfrit og der ikke bliver lavet skader på bordet.

Hvilken størrelse kan spiseborde laves i?

Alle størrelser, du bestemmer. Hos Kærbygård designer man selv sit spisebord, og kan derfor få den størrelse, træsort og behandling man ønsker.