Kærbygpård logo sort 1

Telefon

Telefon

Showrooms

I Odense, Århus, København og Hamburg

Vores corona tiltag

& Digitalt Showroom

Læs mere om hvordan vi håndterer corona hos Kærbygård og hvad det betyder for dig som kunde.

Tider til rådighed

Om ugen

Nyt digitalt tiltag viser dig rundt i Kærbygårds showroom, snedkeri og lager 

Oplev et showroom som tager dig med både lokalt og digitalt.

Covid-19 har begrænset mange i at komme ud i butikkerne, pga. risikoen for smitte. Kærbygård – Fyns møbelsnedkeri, bryder med det konventionelle og har udviklet et digitalt showroom, hvor kunder kan blive betjent personligt gennem en konferenceskærm.

Det nye digitale tiltag skal sikre, at de besøgende i showroomet i både Århus og København kan få den samme betjening, vejledning og indsigt i snedkeriet, uden at skulle køre hele vejen til Fyn, eller risikere at blive smittet.

Ønsker man en rundvisning, bookes der tid via telefon. Dernæst stiller man sig klar foran vores showroom og ringer endnu engang for at blive lukket ind elektronisk. Derefter kan man i fred og ro gå rundt i showroomet og se på møbeludvalget.

Samtidigt følger holdet fra Kærbygård med på konference-skærmen og kan dermed hjælpe de besøgende. På Kærbygård glæder vi os meget til at tage imod kunder i vores nye digitale showrooms.

Læs mere om Corona virus (Corvid-19) her.

Corona (Corvid-19) FAQ

Er showroom i København, Århus og Odense stadig åbent?

JA. Vi kræver dog at man booker en tid på vores booking-side, så vi kan nå at tage de forholdsregler der måtte være. Derudover har vi sørget for håndsprit og aftørring af påvirkede overflader på eksempelvis borde, stole og andre snedkermøbler.
Vi henviser desuden til vores digitale showroom i Århus eller København for kunder og samarbejdspartnere som har mulighed for at benytte denne risiko-frie løsning.

Skal jeg booke tid på forhånd?

Normalt ikke. Men under disse tider er det desværre det bedste værn mod corona. Dette skyldes at vi ønsker at sikre den rette afspritning af snedkermøblerne, samt at vi på denne måde kan undgå at kunder overlapper hinanden.

Book en tid her, så sørger vi for at alt er sprittet af og at ingen andre kunder er til stede i dette tidsrum. Vi anbefaler ligeledes at man kommer få gæster af gangen. Resten af familien er dog altid velkommen i vores naturlige omgivelser :-)
Det er ærgerligt, men det er for din og vores sundhedsskyld.

Er online butikken åben?
Ja. Vi modtager stadig ordre gennem vores online-butik. Under omstændighederne værdsætter vi ekstra meget ordre som er lagt her, da der ingen risici er forbundet for vores medarbejdere, snedkere eller kunder. Vi sørger naturligvis for at tage alle forholdsregler ift. pakning og levering af snedkermøbler, så der eksempelvis ikke er smittefare ved emballagen eller levering på adressen af større møbler.  
Er snedkeriet stadig i gang?

Ja. Vi tager naturligvis alle forholdholdsregler og anbefalinger fra staten og sundhedsstyrelsen. Der vil altid være fagligt uddannet personale indenfor åbningstiden og har man spørgsmål eller behov for hjælp er vi også at fange på +45 27 11 20 01 og på info@kaerbygaard.com

Husk at booke tid.

Betyder situationen forlængede leveringstider?

Ja. Vi ønsker naturligvis at bibeholde den høje kvalitet og service af vores snedkermøbler. Pga. sitationen betyder det, at leveringstider KAN være længere end normalt, men ikke nødvendigvis er det. Vi sørger naturligvis for at holde dig opdateret på alle fronter, skulle din bestilling blive forsinket.

Er der udsigt til at snedkeriet vender tilbage på fuld kraft snart?

Vi følger sundhedsstyrelsens anbefalinger.
– Vores medarbejdere og kunders helbred betyder mere for os end noget andet. På nuværende tidspunkt kører produktionen på fuld kraft, men kan naturligvis blive påvirket af corona. Vi giver information, skulle dit møbel blive påvirket.