Rundt bord

Find runde borde med eller uden udtræk og tillægsplader. Vi kan lave mange forskellige kvalitets møbler, også forskellige typer af runde borde. Læs mere om kvaliteten her.

Håndlavet af snedker: rundt bord

Vi producerer snedkererede runde borde af høj kvalitet med træ fra bl.a. egen skov men også fra udlandet som f.eks. rødlige amerikanske træsorter.

Hvis du ønsker et rundt bord, kan det sagtens lade sig gøre. Her kan vi snedkerere det således, at der er luft imellem plankerne, så man få et plankebordsudtryk, eller vi kan udføre bordet i en fuldstavslimning, så det bliver en samlet plade.

Et rundt plankebord giver et fantastisk samtalerum, hvor alle rundt om bordet kan se og snakke med hinanden. På Kærbygård fremstiller vi dit runde bord i de mål og det design, du ønsker. Før vi går i gang, fremstiller vi gerne en 3D tegning, så vi er sikre på, at det får det udtryk, du ønsker.

Et godt bord samler hele familien og danner grundlag til mange gode stunder for både små og store familier Har du brug for at forlænge bordet til store familiekomsammen, er det også muligt at få tillægsplader i både MDF og de samme planker som bordet er lavet af. Vores tillægsplader er som standard 50cm per stk. hvilket også er størrelsen vi anbefaler. Vi kan dog lave tillægsplader i de fleste størrelser, både større og mindre mod en tillægsydelse – vi rådgiver naturligvis herom. 

De dygtige snedkere kan lave et rundt plankebord efter ønske. Kun fantasien sætter grænser! Vil du gerne se flere runde borde og snedkermøbler fra os? Se billeder af runde borde i galleriet.

Runde borde eller plankeborde?

Er du i tvivl om om det skal være et rundt bord eller et mere traditionelt plankebord? I galleriet kan du se billeder af både runde borde og plankeborde, og i vores online butik kan du udregne priserne og se de forskellige valgmuligheder på både dit runde bord eller dit plankebord. Vi står naturligvis også klar til at hjælpe og du er ALTID velkommen i et af vores showrooms, hvis du vil se dem side om side.

Er du allerede fast besluttet på dit runde bord, kan du få designet en egetræ skænk som matcher. Det ser vildt godt ud i samme træ og udtryk, og kan virkelig få hjemmet til at se raffineret ud.

 

Processen for

Plankeborde

Bestil tid

Bestil tid og besøg os

  • Vi elsker at få besøg. Første trin i processen er derfor at du bestiller en tid. Så er du sikker på at få den rette vejledning. Bestil her.
g
Tid til at vælge

... Træsort, olie, mv

  • I vores showroom tager vi dig i hånden med valg af: træsort, udtryk (rent eller rustik), oliebehandlinger, bordben, mål og størrelser, kanter og tillægsplader
Depositum

Vi sender billeder

  • Når vi er enige om pris og den rette kombination af træ, olie og ben, godkender du ved at indbetale 10 % depositum. - Dernæst går vi i gang med at finde det perfekte træ til dig. Vi sender billeder som du skal godkende, så vi sikrer at træet har det udtryk du ønsker
Snedkeren tager over

Når du har godkendt

  • Når du har godkendt de planker vi har sendt billeder af eller som er blevet fremvist i snedkeriet, går vores snedker i gang. Du får også en estimeret leveringsdato her
Når dagen kommer

Levering

  • Vores møbler bliver leveret og monteret hos dig. Vi koordinerer leveringen med dig og ønsker til montage. Typisk sender vi en eventuel leveringsdag og et tidsrum, som du kan godkende eller afslå.
Z
Efterbehandling

Olie og tillægsplader

  • Over tid som plankebordet bliver brugt kan det få brug for en oliebehandling. Vi anbefaler at give bordet olie to gange om året, eller efter behov. Vi leverer en olie sammen med bordet, som du kan bruge. Vi hjælper naturligvis også, hvis der skulle opstå spørgsmål
Z
Efterbehandling

Olie og tillægsplader

  • Over tid som plankebordet bliver brugt kan det få brug for en oliebehandling. Vi anbefaler at give bordet olie to gange om året, eller efter behov. Vi leverer en olie sammen med bordet, som du kan bruge. Vi hjælper naturligvis også, hvis der skulle opstå spørgsmål

Udvælgelse af træ til dit runde bord

På Kærbygård har vi altid et stort lager af ovntørret træ. Der er meget stor forskel på udtrykket i træet alt afhængigt af, hvor i stammen træet kommer fra. Derfor er det vigtigt, at vi finder frem til, hvad du godt kan lide ved træet, så vi kan udse os det træ, der passer til dig. Her er det også en mulighed selv at være med til at udvælge træet direkte på gårdens savværk. Kontakt os eller kig forbi et af vores showroom og få en snak om dit møbel.

Du er med fra starten, når vi laver en 3D tegning for at finde frem til det bord, som passer perfekt til dig. Du bestemmer alt fra mål til design, udtrykket og træet. Vi har et stort udvalg af ovntørret træ. Forskellen i udtrykket varierer meget, altafhængig af hvor i stammen træet kommer fra. Sammen med os, finder du det træ der passer til dig og dit runde bord på vores eget savværk.

Du er også med til at bestemme overfladebehandlingen på dit rundbord. Ønsker du at få dit træ sæbebehandlet, olieret, bejdset eller lakeret, står vi til rådighed med et stort udvalg af behandlinger og farver samt en god snak om vedligeholdelse og pleje. Læs mere om træet her.

Du kan også tage et kig i vores online butik, hvor du kan udregne pris, se billeder og vælge tillægsplader til dit runde bord i egetræ. 

Vi laver runde borde, præcis som du ønsker det

Ønsker du et rundt plankebord med luft imellem plankerne for at opnå et plankebordsudtryk eller et rundt bord i en fuldstavslimning med en glat overflade, så kom og snak med os. Vi finder den løsning der passer allerbedst til dit ønske om et snedkerproduceret rundt bord.

Kærbygård er ejet og drevet af familien Kibæks 8. og 9. generation som brænder for snedkermøbler af høj kvalitet.

Kom endelig forbi vores showroom i København, Århus eller vores gård, snedkeri og showroom i Odense for en uforpligtende snak om dit drømmemøbel. Du kan også kontakte os via mail eller telefon.

Dit kommende rundbord venter hos Kærbygård.

Få masser af muligheder for at designe dit drømme-bord.

 

Kom forbi og se selv.

Vi byder på en uformel tone og professionel vejledning.

Generationer

Muligheder

FAQ om rundt bord

Hvad koster et rundt bord?

Et rundt bord kan koste mellem 10.000-30.000 DKK og det afhænger 100% af størrelsen, træsorter og valg af bordben og behandlinger. Da vi laver dem efter kundens bestilling, kan prisen dog nemt bevæge sig op og ned efter dine behov og ønsker.

 

Hvad vejer et rundt bord i eg?

Et rundt bord i eg vejer typisk 50-100 kg. Dette skyldes at vi bruger massiv-træ og stål. Derfor kommer der altid levering, montering og håndtering af vores snedkere med, når du bestiller et rundt bord i eg hos Kærbygård.

Hvilken størrelse kan det runde bord laves i?

Typisk bliver de runde borde lavet i Ø120-160cm, men da vi laver dem på bestilling, kan vi lave dem præcis som kunden ønsker det.

 

Hvordan vedligeholdes et rundt bord i eg?

Et rundt bord i eg vedligeholdes præcis som et plankebord i eg. Det afhænger naturligvis af det konkrete bord, træsort og overfladebehandling, samt hvordan man behandler det i dagligdagen. Vores borde er i den højeste kvalitets massiv-træ, og kan som regel vedligeholdes med en fugtig klud eller periodisk lidt olie som man får med ved køb af et rundt plankebord i eg fra Kærbygård.

 

 

Vi står altid til rådighed for at besvare spørgsmål eller hjælpe på anden vis.

Giv et kald på ☎️  +45 27 11 20 01  eller send en mail på ✉️ info@kaerbygaard.com

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.