Kærbygpård logo sort 1

Rundt bord

Find runde borde med eller uden udtræk og tillægsplader. Vi kan lave mange forskellige kvalitets møbler, også forskellige typer af runde borde. Læs mere om kvaliteten her.

1runde borde 2020 april 7 - Kærbygaard kaerbygaard rundt runde borde 2020

Håndlavet af snedker: rundt bord

Vi producerer snedkererede runde borde af høj kvalitet med træ fra bl.a. egen skov men også fra udlandet som f.eks. rødlige amerikanske træsorter.

Hvis du ønsker et rundt bord, kan det sagtens lade sig gøre. Her kan vi snedkerere det således, at der er luft imellem plankerne, så man få et plankebordsudtryk, eller vi kan udføre bordet i en fuldstavslimning, så det bliver en samlet plade.

Et rundt plankebord giver et fantastisk samtalerum, hvor alle rundt om bordet kan se og snakke med hinanden. På Kærbygård fremstiller vi dit runde bord i de mål og det design, du ønsker. Før vi går i gang, fremstiller vi gerne en 3D tegning, så vi er sikre på, at det får det udtryk, du ønsker.

Et godt bord samler hele familien og danner grundlag til mange gode stunder for både små og store familier Har du brug for at forlænge bordet til store familiekomsammen, er det også muligt at få tillægsplader i både MDF og de samme planker som bordet er lavet af.

De dygtige snedkere kan lave et rundt plankebord efter ønske. Kun fantasien sætter grænser! Vil du gerne se flere runde borde og snedkermøbler fra os? Se billeder af runde borde i galleriet.

Runde borde eller plankeborde?

Er du i tvivl om om det skal være et rundt bord eller et mere traditionelt plankebord? I galleriet kan du se billeder af både runde borde og plankeborde, og i vores online butik kan du udregne priserne og se de forskellige valgmuligheder på både dit runde bord eller dit plankebord. Vi står naturligvis også klar til at hjælpe og du er ALTID velkommen i et af vores showrooms, hvis du vil se dem side om side.

Er du allerede fast besluttet på dit runde bord, kan du få designet en egetræ skænk som matcher. Det ser vildt godt ud i samme træ og udtryk, og kan virkelig få hjemmet til at se raffineret ud.

 

Rundt bord rundbord 8 udtraek udtræk scaled Kaerbygaard 2020 udtraek runde rundt bord
Seks kant Rundt bord rundbord 12 scaled bord med seks kanter som er rundt runde borde
Rundt bord rundbord 4 Kærbygaard kaerbygaard rundt runde borde 2020

Udvælgelse af træ til dit runde bord

På Kærbygård har vi altid et stort lager af ovntørret træ. Der er meget stor forskel på udtrykket i træet alt afhængigt af, hvor i stammen træet kommer fra. Derfor er det vigtigt, at vi finder frem til, hvad du godt kan lide ved træet, så vi kan udse os det træ, der passer til dig. Her er det også en mulighed selv at være med til at udvælge træet direkte på gårdens savværk. Kontakt os eller kig forbi et af vores showroom og få en snak om dit møbel.

Du er med fra starten, når vi laver en 3D tegning for at finde frem til det bord, som passer perfekt til dig. Du bestemmer alt fra mål til design, udtrykket og træet. Vi har et stort udvalg af ovntørret træ. Forskellen i udtrykket varierer meget, altafhængig af hvor i stammen træet kommer fra. Sammen med os, finder du det træ der passer til dig og dit runde bord på vores eget savværk.

Du er også med til at bestemme overfladebehandlingen på dit rundbord. Ønsker du at få dit træ sæbebehandlet, olieret, bejdset eller lakeret, står vi til rådighed med et stort udvalg af behandlinger og farver samt en god snak om vedligeholdelse og pleje. Læs mere om træet her.

Du kan også tage et kig i vores online butik, hvor du kan udregne pris, se billeder og vælge tillægsplader til dit runde bord i egetræ. 

Vi laver runde borde, præcis som du ønsker det

Ønsker du et rundt plankebord med luft imellem plankerne for at opnå et plankebordsudtryk eller et rundt bord i en fuldstavslimning med en glat overflade, så kom og snak med os. Vi finder den løsning der passer allerbedst til dit ønske om et snedkerproduceret rundt bord.

Kærbygård er ejet og drevet af familien Kibæks 8. og 9. generation som brænder for snedkermøbler af høj kvalitet.

Kom endelig forbi vores showroom i København eller vores gård, snedkeri og showroom i Odense for en uforpligtende snak om dit drømmemøbel. Du kan også kontakte os via mail eller telefon.

Dit kommende rundbord venter hos Kærbygård.

 

Få masser af muligheder for at designe dit drømme-bord.

 

Kom forbi og se selv.

Vi byder på en uformel tone og professionel vejledning.

Generationer

Muligheder

M

Hello. How are you?

SAMPLE POPUP

Built with Divi Builder.

Email Address

your@gmail.com

OUR OFFICE

101 Mark Boulevard St,
10040, New York,
United States.

X