Kærbygpård logo sort 1

Telefon

Telefon

Showrooms

I Odense, Århus, København og Hamburg

Priser

Vi håndlaver møbler på bestilling efter dine mål, ønsker og krav.

Kærbygård Snedkeri laver træmøbler i forskellige materialer og prisklasser. Derfor har vi lavet denne side, hvor du kan se og sammenligne priser. Vi håndlaver alt efter dine ønsker, så kontakt os i dag hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker :-)

DKK fra

Uendelige muligheder

Priser på plankeborde og runde borde:

Du kan udregne prisen nedenfor, og du er velkommen til at indsende en forespørgsel på et plankebord efterfølgende. Det er naturligvis helt uforpligtende.

Priser på skænke:

Under de enkelte typer kan du vælge hvor mange moduler du ønsker, heraf antal moduler med skuffer, med låger eller med åbne rum med hylder.

Beregn prisen på flere møbler

I vores online butik kan du beregne priserne på det produkt du søger. Vælg blot den variant du ønsker og indtast dine mål og krav.

TILLÆGSPLADER

Når behovet for et længere bord opstår i forbindelse med mange gæster eller lignende, kan der monteres tillægsplader. Vi laver flere forskellige løsninger indenfor tillægsplader, så det er muligt at finde den løsning, der tiltaler dig mest. Typisk vælger vi en mørk eller sort gennemfarvet MDF eller laver tillægspladerne i samme udskærring træ, som er valgt til plankebordet.

Med tillægsplader har du derfor muligheden for at have et plankebord i træ til hverdagsbrug – og samtidig et langbord, der kan udvides, når behovet for mange siddepladser opstår. Vores tillægsplader er som standard 50 cm per stk. hvilket også er størrelsen vi anbefaler. Vi kan dog lave tillægsplader i de fleste størrelser, både større og mindre mod en tillægsydelse – vi rådgiver naturligvis herom.

På kærbygård har vi forskellige muligheder, hvis man ønsker at kunne udvide sit spisebord, så der er god plads til gæster. Der er forskellige fordele og ulemper ved de forskellige løsninger, som vil blive beskrevet herunder.

MASSIVTRÆSPLADER
Vi kan fremstille tillægspladen i samme planke som selve bordet, således at årene fortsætter ud i tillægspladen. Dette er en flot snedkerløsning, hvor der er fokus på detaljerne. Det kræver dog, at du har mulighed for at opbevare tillægspla­ derne i samme klima som bordet, ellers vil de arbejde forskelligt fra bordet. Såfremt tillægspla­ derne ikke bruges ofte, vil der komme farve­ forskel på bord og tillægsplade. Tillægsplader i massivtræ er meget tunge og prisen er væsentlig højere.

TILLÆGSPLADER I SORT MØBEL MDF
Tillægspladerne udføres i en sort gennemfarvet hård møbel MDF. Denne tillægsplade kan stå
på loftet eller i garagen, da den er formstabil. Der er en klar kontrast til selve pladen, så evt. farveændring ikke bemærkes. Det er et billigere alternativ sammenlignet med massivtræsplader.

TILLÆGS-SOFABORD
Skal du have nyt spisebord og nyt sofabord kan vi fremstille begge borde af samme planke og montere forhøjede ben på sofabordet, således at de kan sættes sammen, så træets årer løber hele vejen gennem det samlede bord.

Bordben

Foruden tillægsplader i MDF og træ kan man også vælge forskellige designs og materialer til sit møbel. Bordben har en utrolig vigtig rolle for komforten omkring plankebordet. Eksempelvis har vi bordben som ikke generer hvis man dækker tæt op, også selvom man får pladsen ved benet.

Benene har også en vigtig æstetisk rolle, da et bordben kan ændre udtrykket på plankebordet. Der er eksempelvis forskel på om man vælger ben i sort stål eller træben i samme oliering som resten af bordet. Derudover er der en mindre prisforskel fra bord til bord og ben til ben, afhængigt af hvilket materiale og design man vælger af ben.

Vi anbefaler derfor at man overvejer valg af bordben grundigt.

Se vores overfladebehandlinger og bordben her.

 

 

Vi er her for at hjælpe dig

Vi kan tilbyde næsten hvad som helst indenfor træmøbler og plankeborde.

Når du har besluttet dig for plankerne (eg, elm, valnød) er næste proces at vælge overflade behandling og bordben.

Du kan altid komme forbi showroom for at se og teste dine muligheder, men du er også velkommen til at kontakte os telefonisk. Vi hjælper gerne på bedste mulige måde.

Vil du eksempelvis gerne have en egetræ skænk som matcher dit nye plankebord? Den klarer vi også.

 

plankeborde mm faerdige 72