Kærbygpård logo sort 1

Telefon

Telefon

Showrooms

I Odense, Århus, København og Hamburg

Spisebordsstole og barstole

Valgmuligheder

Farver og olier

Spisebordsstole

Vi tilbyder lidt forskelligt af lækre stole der passer til dit snedkerbord eller i den naturlige indretning. Se billederne og beregn din pris her.

Findahl og CASØ

Hos Kærbygård går vi ekstremt meget op i god siddekomfort og æstetik. Der er intet værre end at sidde ved sit nye flotte plankebord, og føle at stolene ikke passer til eller er lige så behagelige som bordet.

Derfor har vi udvalgt nogle få, men anbefalelsesværdige stole, fra hhv. CASØ og Findahl, som begge laver møbler i en kvalitet og komfort som vi kan anbefale.

Barstole

Ligesom vores spisebordsstole tilbyder vi også barstole i forskellige træsorter, designs og fra flere producenter. Det er dog vores Buck barstol fra Findahls vi oftest anbefaler, når der skal købes barstol til indretningen derhjemme.

Det er en fantastisk stol som kommer i mange farver, træsorter, to højder, med drejesæde og læder detajler. Den passer perfekt med hjemmebaren, i køkkenalrummet hvis man har siddeplads ved køkkenbordet, eller andre steder der trænger til forkælelse af en design-klassiker.

Det er ligeledes prismatch på dette produkt. Kan du finde det billigere?
Kontakt os, så matcher vi prisen!

Findahl Buch oak bl scaled

En design klassiker efter vores træ-hjerte

Hos Kærbygård er vi vilde med Buck barstolene fra Findahls.

Erik Buck barstolen er tegnet af arkitekt Erik Buck (1923-1982). Det er en let og lækker barstol der produceres i højde 69cm og 77cm. Kan leveres med drejbart sæde og tilpasses i højden efter dine ønsker. Barstolen fås i flere træsorter, samt en malet overflade.

Træsorter:
Bøg (Sæbebehandlet, olieret, bejdset, lakeret)
Eg (Sæbebehandlet, olieret, bejdset, lakeret)
Teak (Olieret, bejdset, lakeret)
Valnød (Olieret, bejdset, lakeret)

 

Størrelse

Mål: H69 x B38 x D45 cm.
Sædehøjde: 69 cm.
Sædedybde: 31 cm.
Sædebredde: 37 cm.

Mål: H77 x B40 x D45 cm.
Sædehøjde: 77 cm.
Sædedybde: 31 cm.
Sædebredde: 39 cm.