Kærbygpård logo sort 1

Telefon

Telefon

Showrooms

I Odense, Århus, København og Hamburg

Skænk i træ

Få en skænk, tv-møbel eller reolsystem som er unikt og holder i generationer. Vi tror på snedkeri og håndlavede skænke. Du kan læse mere om kvaliteten her.

Vores mest populære version er en egetræ skænk med 4 sektioner, men du kan designe og gøre præcis hvad fantasien byder dig. Vores snedkere skal nok gøre sit til at det bliver den perfekte skænk.

%

Tilfredshedsgaranti

%

Unikke møbler

Skænk, skab eller tv-møbel der matcher dine drømme

Hvis du savner flot opbevaringsplads i stuen, står snedkerne på Kærbygård klar til at hjælpe dig med et skab eller en skænk – eksempelvis i egetræ, valnød eller elmetræ. Vi har vores standard skænk, som vil være at finde i et af vores showrooms, men vi fremstiller også meget gerne en løsning, der passer præcis til dine behov og dit hjem.

Inden vi går i gang, udfører vi altid 3D tegninger, så du kan visualisere det endelige møbel.

Væghængt eller på ben?

Traditionelt ophænges en skænk på væggen, men ikke alle ønsker den løsning. I mange hjem ændres indretningen løbende i kraft af familiens størrelse, børnenes alder og andre familiemæssige omstændigheder.

Derfor leverer vi også skænke med påmonterede ben. Det giver samme lette og luftige indtryk som en ophængt skænk, men giver større bevægelsesfrihed i forbindelse med ommøblering – og efterlader ikke grimme huller i væggen, når lysten til omrokering indfinder sig.

Skænke, skabe og tv-møbler bliver mere og mere populære. Vi hos Kærbygård har et eksempel på en skænk, som kan ses i vores showroom.

Er du klar til at designe en skænk i egetræ, valnød eller elmetræ? Så se her.

Processen: fra træ til skænk

Forløbet starter ved, at vi går ud i skoven og vælger de mest lovende træer. Derefter fældes de udvalgte elmetræer, egetræer eller valnødtræer, og inden de bliver til en skænk, bliver de kørt igennem en grundig tørringsproces – først udenfor, siden i tørreovn. Denne proces foretages for at sikre, at træet ikke flækker, når det akklimatiserer sig dit hjem.

 

Kun de bedste eller mest specielle planker bliver udvalgt til at blive til møbler.

Dernæst kommer designprocessen og du kommer ind i billedet. Hvilken træsort ønsker du? Hvor mange moduler? Størrelse på modulerne? Vi leverer og monterer skænken hvor du ønsker det.

 

Premium træ

Vores skænke kan leveres i elm, egetræ og valnød, og kan udformes præcis efter dine mål og ønsker.

Vi har et stort udvalg af ovntørret eg og valnød. Forskellen i udtrykket varierer meget, altafhængigt af hvor i stammen træet kommer fra. Sammen med os, finder du det træ der passer til dig og dit design på vores eget savværk.

Du er også med til at bestemme overfladebehandlingen på din skænk. Ønsker du at få dit træ sæbebehandlet, bejdset, olieret eller lakeret, står vi til rådighed med et stort udvalg af behandlinger og farver samt en god snak om vedligeholdelse og pleje.

 

Vores skænke fremstilles i hånden og af massiv-gennemgående træ vil du ligeledes få et møbel som holder i generationer i både kvalitet, udseende og tendenser.

Kontakt os eller kig forbi et af vores showroom og få en snak om dit møbel. Du kan læse mere om træet lige her.

 

Dine behov bestemmer

Egetræ skænk med 4 sektioner, eller hvad med valnød?

Der er mange forskellige behov som skal opfyldes når det kommer til skænke, skabe og/eller tv-møbler. Du har derfor mulighed for at vælge indretning af dit møbel selv – om det skal være skuffer, låger og/eller hylder, således, at det passer til dine behov. Vil du eksempelvis gerne have en egetræ skænk der matcher dit runde bord i egetræ? Intet problem, vores snedkere hjælper dig med udtryk, toner og designet.

Derudover har vi gjort det muligt at vælge mellem skuffer, låger og hylder, således at du kan få designet møbler til dine specifikke opbevaringsbehov. Dermed kan vi få den tilpasset til dit rum og eventuelt dine andre møbler, så farver og størrelser passer perfekt.

 

Uanset hvordan du ønsker din skænk indrettet, sørger vi for, at din skænk bliver lavet således, at alle synlige årer er gennemgående. Det giver et helstøbt og gennemført udseende. Da skænken bygges i hånden og af massiv-gennemgående træ vil du ligeledes få et møbel som holder i generationer i både kvalitet, udseende og tendenser. Du kan se flere smukke snedkermøbler samt skænke her i vores galleri.

Egetræ skænke vinder frem igen

I mange barndomshjem eller bedsteforældres hjem var skænken meget populær. I en årrække forsvandt skænken dog fra mange hjem, men kun for at komme tilbage igen i dag.

Skænken er blevet et hit i de danske hjem, og vi har aldrig set en højre efterspørgsel, end vi ser i dag. Det hænger måske sammen med, at vi generelt ønsker at få naturen indenfor på forskellige måder, og fordi skænken er et luftigt og let opbevaringsmøbel at bruge til netop dette. Derudover dækker en skænk kun et mindre område på væggen end eksempelvis stores reolsystemer og lignende, hvilket kan få rummet til at fremstå mere lyst og rummeligt.

Foruden vores signatur egetræ skænk der fremstilles i standardmål, fremstiller vi også på bestilling efter dine mål og ønsker. Dermed kan vi få den tilpasset til dit rum og eventuelt dine andre møbler, så farver og størrelser passer perfekt. Book tid hvis du gerne vil høre mere om vores løsninger af din kommende skænk, eller hvis du vil se eller røre dem i levende live.

Vi står klar til at hjælpe med din skænk

Ønsker du noget specielt eller har du brug for en unik løsning, står kærbygårds dygtige snedkere klar til at hjælpe dig med dine ideer og behov. Du er med fra starten, når vi laver en 3D tegning for at finde frem til den egetræ skænk, det skab eller tv-møbel, som passer perfekt til dig. Du bestemmer alt fra mål til design, udtrykket og træet.

Kærbygård er ejet og drevet af familien Kibæks 8. og 9. generation som brænder for snedkermøbler af høj kvalitet. 

Kom endelig forbi vores showroom i Århus, København eller vores gård, snedkeri og showroom i Odense for en uforpligtende snak om dit drømmemøbel. Du kan også kontakte os via mail eller telefon.

Hvis du drømmer om et snedkerbord ala et af vores smukke plankeborde, kan du læse mere om dem her og skal det være et rundt bord, så kig her.

Står du og leder efter et andet håndlavet specialmøbel, kan Kærbygård naturligvis også hjælpe med det. Vi kan eksempelvis farve- og strukturmatche din skænk med en vin-reol, et sofabord, eller en ny køkkenbordplade mv.

Egetræ skænk med fire sektioner

Som det ses på mange af vores billeder, så er det mest populære valg, en egetræ skænk, som står kniv skarpt til de andre træmøbler i egetræ.

Vi tager dig i hånden hele vejen igennem processen og er valnød med 3 eller 6 sektioner bedre i dit hjem, så laver vi en løsning hvor kvalitet, design og funktionalitet også fungerer hos dig.

Fortæl os hvad du synes og lad os guide dig videre i processen.

Skænk Skaenk 2020 Kærbygård Kaerbygaard

FAQ om skænke

Hvordan plejer man en skænk?

En træskænk plejer du som et almindeligt træbord. Giv den periodisk en fugtig klud og olie en gang om året. Læs mere om vedligehold i vores brochure.

Hvad koster en skænk?

En skænk fra Kærbygård koster typisk mellem 15.000 – 35.000 kr. Det svinger dog meget, da vi laver dem efter dine ønsker og valg. Træsort, størrelser, moduler og behandling har betydning for prisen.

Hvad vejer en skænk?

En håndlavet snedkerskænk er tung. Meget tung. Typisk vejer vores skænke mellem 50-100kg. Derfor er det altid en del af prisen, at vi leverer og monterer på adressen, så den ikke kommer til skade.

Hvor stor kan en skænk blive?

Vi kan lave den præcis så stor som du ønsker det. Det er kun dine ønsker der sætter grænsen.