Kærbygård

Nedenfor ser I billeder af gården og familiemedlemmer i fordums tid samt billeder af gårdens seneste generationer og nuværende medarbejdere. Vores personale består bl.a. af møbel-, maskin- og bygningssnedkere, og deres kombinerede kompetencer betyder, at vi kan løfte alle tænkelige snedkeropgaver.

Vi tror på bæredygtige produkter, som holder gennem generationer.

Drømmer du om et specialdesignet møbel af godt håndværk, hvor du selv kan indgå i processen, så kontakt Kærbygård Snedkeri.

miljoe-pakning-badge-100x100

Stokken der gik gennem generationer

STOK Mangler Ejer 3

Til vores åbent hus d. 23. februar 2020 kom et ægtepar forbi med en Kærbygård stok, som 6. generation “Peter” har lavet i 1930’erne.

Trods at stokken havde været brugt i generationer, var stokken i så sædvandlig god stand og kvalitet her et århundrede senere, at ægteparret mente, at Kærbygård burde have det praktiske klenodie stående, som symbol for den høje kvalitet vores navn og træmøbler står for.

Så når vi siger, at vi laver produkter som kan gå gennem generationer, så mener vi det!

Tusiden tak til parret der kom forbi med både stok og en god historie.

Vores gård

På Kærbygård har vi specialiseret os i snedkerarbejde. Vi kan fremstille alt lige fra planke spiseborde, reoler, trapper til vinkældre – det er kun fantasien, der sætter grænsen. Mens vi hele tiden søger at udvikle nye ideer til møbler af kvalitetstræ, er vi samtidig åbne overfor at arbejde sammen med dig om dine ønsker og behov. Vi ser en glæde i at udvikle unikke møbler, hvor design og det gode snedkerarbejde går op i en højere enhed.

Hør mere i videon nedenfor:

vinreol 06

Hvad siger andre om os?

En meget professionel vejledning. Hurtigt levering. Helt igennem super betjening.

Charlotte

Charlotte

TRUSTPILOT

Altid et venligt smil, lige meget om der er noget som skal laves om. Det klar vi bliver der sagt. Så er det utrolig flotte borde

Margrete

Margrete

TRUSTPILOT

Rigtig god service, godt produkt, hurtig levering. Kan anbefales.

Mette

Mette

TRUSTPILOT

Læs om Kærbygårds juletræssalg

Godt håndværk – Fair priser – Sublim service

Hos Kærbygård tror vi på fair priser, godt håndværk og god kundeservice. Du får ikke bare et lækkert håndlavt møbel, du får også en autentisk og oprigtig god kundeservice. Det er vi stolte af.

7234 RGB

Fyns Stiftidende:

Familiedrevet landbrug i 271 år: Nu laver de også møbler

TV2 Fyn:

271 år gammelt familielandbrug har ramt guldåre med møbelsnedkeri i stalden

Ugeavisen Odense:

Tinkas bænk er solgt: Auktion går ubeskåret til Julemærkehjemmet

Fyns Stiftidende: 

Sjov bestilling: Kærbygård skulle lave møbler til Tinka

Wood-Supply:

Se billederne: Ungt snedkeri løb med denne prestigeopgave

Landbrugsavisen:

271 år gammelt familielandbrug har ramt guldåre med møbelsnedkeri i stalden

Vores muligheder

Mens vi hele tiden søger at udvikle nye ideer til møbler af kvalitetstræ, er vi samtidig åbne overfor at arbejde sammen med dig om dine ønsker og behov. Vi ser en glæde i at udvikle unikke møbler, hvor design og det gode snedkerarbejde går op i en højere enhed.

Derfor indgår vi også gerne et samarbejde med indretningsarkitekter eller designere for at levere præcis det møbel, du drømmer om. Vi har fokus på detaljen, den gode råvare og det eksklusive udtryk, mens vi garanterer kvalitet i vores arbejde.

Vi har samlet nogle flotte billeder og udvalget af vores snedkermøbler og plankeborde på forsiden, herfra kan du fordybe dig i flot håndværk.

 

Familieejet gård med karakter

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Generationer

Muligheder

Kurv
  • Ingen varer i kurven.