Kærbygpård logo sort 1

Telefon

Telefon

Showrooms

I Odense, Århus, København og Hamburg

Specialmøbel

I snedkeriet på Kærbygård arbejder møbelsned­ kere, maskinsnedkere, bygningssnedkere, tømrere og designere.

Dette gør, at vi kan gå direkte til eksperten på området, når vi får en forespørgsel på en opgave – eller hvis der skulle være behov for en ny løsning, kan vi sætte hele holdet i gang.

Muligheder

Generationer på gården

Kompetencer og erfaring

Det brede kompetencefelt og høje engagement, vi har på snedkeriet, gør, at vi er i stand til at finde en god løsning på alle snedkeropgaver lige fra vinkældre, trappe, køkkener og andre specialmøbler.

Står man over for en større snedkeropgave, anbefaler vi altid, at man arrangerer et møde på snedkeriet på Kærbygård. Derved kan vi nemlig inddrage præcis de kompetencer og faggrupper, som opgaven kræver. Er det et indbygningsmøbel eller et møbel, som kræver det, vil vi naturligvis gerne have lov til at komme på et besøg.

Men, hvad er et specialmøbel egentligt?

Det kan være hvad som helst, dog er det ALTID i træ her hos Kærbygård. Du kan eksempelvis se vores skænk eller vores vin reoler for at blive inspireret til dit specialmøbel.

Er du klar til at designe din egen skænk? Hvad med en ny køkkenbordplade? Eller et hylde-system som er lavet i hånden?

skaenk uden baggrund 3 4

Træmøbler

Få et træmøbel der holder gennem generationer. Kærbygård Snedkeri er dit kvalitetsstempel. Du se træmøbler og blive inspireret i galleriet. Du er også velkommen til at kigge på vores flotte egetræ skænke som er et træmøbel når der er aller bedst.

specialmobler 500x300 små billeder til links hero og menu 1

Dine drømme-træmøbler er vores passion

Kærbygårds håndlavede træmøbler af kvalitetstræ holder i generationer. Når du bestiller et træmøbel fra os, får du ikke blot et kvalitetsmøbel men også et unikt stykke af den danske natur ind i dit hjem. Vi laver selv alle vores produkter fra bunden og varetager hele processen fra start til slut i vores eget snedkeri. Du er selvfølgelig velkommen til at deltage i processen – lige fra valg af træsort til valg af efterbehandling.

Står du og leder efter et andet håndlavet specialmøbel, kan Kærbygård naturligvis også hjælpe med det. Vi kan eksempelvis farve- og strukturmatche dit specialmøbel med en vin-reol, et sofabord, en skænk eller en ny køkkenbordplade mv.