Kærbygpård logo sort 1

Telefon

Telefon

Showrooms

I Odense, Århus, København og Hamburg

Handelsbetingelser

CVR-nr. 33046359  –  Moms-nr. DK33046359. –  CVRP-nr. 1016146001 –  Virksomhedens juridiske navn: Anpartsselskabet af 25. Juni 2010

Betaling

Kærbygård modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Debet og Mastercard. Dette understøttes ligeledes af Apple Pay, Google Pay og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes*, dog gælder andre regler ved bestillings – og kundespecifikke produkter, som fremstilles på mål og ønsker fra den individuelle kunde.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Kærbygård bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

*Depositum ordre der fremstilles specifikt til den enkelte kunde*

For varer der skal sættes i egenproduktion efter ordren er angivet, tager vi typisk et depositum. Dette depositum udgør en samlet del af ordren og vil ikke blive tilbagebetalt ved fortrydelse, eller andre kontraktlige mishold.

Ved produktionens opstart trækkes depositum på kundens konto.
Uagtet om depositum er betalt på webshop eller i et af vores showrooms, gælder samme regler.

 

Levering

Kærbygård leverer på alle hverdage, med fragtmand eller egen vognmand.
Der er mulighed for, at Kærbygård personligt leverer møbel og sammensætter det for kunden.

Hvis det ønskes, kan kunden også selv afhente møblet på Kærbygårds adresse ved Odense. Afhentning skal ske indenfor normale åbningstider eller efter aftale. En ordre er klar til afhentning på den dato der findes på ordrebekræftelsen. Ordren skal være afhentet indenfor fem hverdag fra denne dato. Hvis en ordre ikke er afhentet inden for fem hverdage vil produktet blive returneret til lager og et gebyr på 15 % vil blive faktureret til køber.

Under bestilling kan kunden vælge, hvordan varerne ønskes leveret.

Leveringsomkostningerne beregnes automatisk i betalingsmodulet på Kærbygårds webshop.

Kærbygård bestræber sig på at levere varen indenfor 1-3 hverdage efter endt fremstilling.

Kærbygård forbeholder sig retten til at annullere og nægte en bestilling, såfremt vi vurderer denne handlet i ond tro eller med hensigt at omgå vores systemer, priser og produkter. Derudover tager vi højde for trykfejl og forbeholder os retten til ikke at sælge en vare, som står angivet med fejlagtig prissætning.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Ved mindre skader er der mulighed for, at en repræsentant fra Kærbygård Plankeborde kommer og reparerer skaden hos kunden.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.

Træ er et organisk materiale, og det vil derfor blive påvirket af dets omstændigheder. Kærbygård sørger for at oliebehandle og ovntørre træet, så omverdenens indvirkning er minimal. Dog er det købers ansvar at vedligeholde træet. Reklamationsretten gælder derfor ikke ved påvirkning eller skader forårsaget af ændringer i temperatur og luftfugtighed.

Skal varen returneres vil Kærbygård dækkes returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering

Rettes henvendelse til Kærbygård på info@kaerbygaard.com, og reklamationer sendes til:
Kærbygård
Kærbygårdevej 1-3
5220 Odense SØ

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.
Refusion af din betaling sker typisk indenfor 1-7 hverdage, og senest indenfor 30 dage efter din vare er modtaget, i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c. Har du ikke modtaget dine penge retur indenfor 14 dage, vil der typisk være tale om en fejl, og du bedes derfor kontakte Kærbygård Plankeborde.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Ved special-ordre som er fremstillet specifikt til kunden, gælder ikke fortrydelsesret. 

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@kaerbygaard.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her fortrydelsesformular

Varens stand

Når produktet overleveres til køber, har køberen ansvaret for eventuelle skader eller forringelse af værdi grundet hændelige forhold.
Køber hæfter hermed for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens egenskaber.

Hvis varen er benyttet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Annullerede ordre

Ordrer, der er godkendt og accepteret af Kærbygård er faste tilsagn og er ikke underlagt annullering uden samtykke fra Kærbygård. Hvis annulleringen bliver godkendt, kan der pålægges et minimum af 10 % og op til fulde købspris af produktet til dækning af brugte materiale og fabrikation omkostninger, særlige design omkostninger og testning, håndtering og regnskabsmæssige omkostninger.

Ved annullering kontaktes Kærbygård på info@kærbygårdplankeborde.dk for at opnå godkendelse.

Forsinkelser og mangler

Kærbygård holdes ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller mangler er opstået som resultat af hændelser der ligger uden for Kærbygårds kontrol herunder katastrofer, krig, oprør, IT nedbrud, uroligheder, ekstreme vejrforhold, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, infrastrukturelle lukninger eller skader, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Virksomhedens juridiske navn og adresse

 

Virksomhedens juridiske navn

Anpartsselskabet af 25 juni 2010

herunder findes “Kærbygård – Fyns møbelsnedkeri” og “Kærbygård plankeborde”

 

Virksomhedens juridiske CVR -og momsnummer

CVR: 33046359

Moms: DK33046359

Virksomhedens juridiske adresse

Kærbygårdevej 1-3,
5220 Odense SØ
Telefon: 27112001
Email: info@kaerbygaard.com

Att: Henrik Kibæk, Morten Kibæk og Pia Kibæk.

 

Uddybende kontaktinfo kan findes på kontakt-siden, hvor også virksomhedens ejere kan kontaktes via mail, post og opkald.

 

Du finder virksomhedens privatlivs -og cookiepolitik her.

Impressum

Dette aftryk blev senest opdateret den 04/12/2023.

Ejeren af dette websted er:

Kærbygård snedkeri ApS
Kærbygårdevej 1-3,
5220, Odense
Danmark
E-mail: info@kaerbygaard.com
Telefonnummer: +4527112001
VAT ID: DK33046359

Den/de lovlige repræsentant(er) for Kærbygård snedkeri ApS:

Henrik, Morten og Pia Kibæk

1. Generel

1.1 Vi er registreret på Anpartsselskabet af 25. Juni 2010 under licens- eller registreringsnummeret:

33046359

Vi er villige eller forpligtede til at deltage i tvistbilæggelsesprocedurer ved et forbrugervoldgiftsnævn.

2. Følgende oplysninger er obligatoriske i henhold til tysk lov.

Ansvarsfraskrivelse

Kærbygård snedkeri er forpligtet til at holde dette websted opdateret og indholdet korrekt. Skulle du mod forventning finde noget, der enten ikke er korrekt eller ikke opdateret, vil vi sætte stor pris på, om du informerer os. Indiker gerne. hvor på siden du fandt informationen, der bør rettes. Vi kigger på det så hurtigt som muligt. Du kan kontakte os på: info@kaerbygaard.com.

Vi er ikke ansvarlig for tab som følge af unøjagtigheder eller ufuldstændighed eller for tab som følge af problemer forårsaget af eller iboende ved formidling af information via internettet, såsom forstyrrelser eller afbrydelser. Ved brug af webformularer stræber vi efter at begrænse antallet af krævede felter til et minimum. For ethvert tab, der er lidt som følge af brugen af ​​data, rådgivning eller ideer leveret af eller på vegne af Kærbygård snedkeri via dette websted,Kærbygård snedkeri accepterer intet ansvar.

Brug af webstedet og alle dets komponenter (inklusive fora) er underlagt brugsanvisninger. Den blotte anvendelse af dette websted indebærer viden og accept af disse brugsbetingelser.

Svar og forespørgsler om beskyttelse af personlige oplysninger, der indsendes via e-mail eller ved hjælp af en webformular, behandles på samme måde som breve. Dette betyder, at du kan forvente et svar fra os inden for en periode på 1 måned. I tilfælde af komplekse anmodninger vil vi give dig besked inden for en måned, hvis vi har brug for højst 3 måneder.

Alle personlige data, du leverer os i forbindelse med dit svar eller anmodning om information, vil kun blive brugt i overensstemmelse med vores fortrolighedserklæring.

Kærbygård snedkeri skal gøre enhver rimelig indsats for at beskytte dets systemer mod enhver form for ulovlig brug. Kærbygård snedkeri skal iværksætte passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger med henblik herpå under hensyntagen til blandt andet den kendte teknik. Det er dog ikke ansvarligt for noget tab, direkte og / eller indirekte, som en bruger af webstedet har lidt, hvilket opstår som følge af en tredjelands ulovlige brug af dets systemer.

Kærbygård snedkeri har ikke noget ansvar for indholdet på websteder til eller fra hvilke, der laves links eller referencer. Produkter eller ydelser, der udbydes af tredjepart, er underlagt de vilkår og betingelser, som tredjepart angiver.

Vores medarbejdere skal gøre alt for at garantere tilgængeligheden af ​​vores websted og løbende forbedre det. Inkluderet for personer, der bruger speciel software på grund af et handicap.

Alle intellektuelle ejendomsrettigheder til indhold på dette websted tilfalder Kærbygård snedkeri.

Kopiering, formidling og anden brug af disse materialer er ikke tilladt uden skriftlig tilladelse fra Kærbygård snedkeri, undtagen og kun i det omfang det ellers er fastsat i forordninger eller lov (som f.eks. Retten til at citere), medmindre det specifikke indhold tilsiger noget andet.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med tilgængeligheden af ​​webstedet, så tøv ikke med at kontakte os.