Kærbygpård logo sort 1

Telefon

Telefon

Showrooms

I Odense, Århus, København og Hamburg

Erhvervsprojekter B2B

Kærbygård kan som en af de få danske møbelsnedkere lave møbler til alle størrelser og behov. Vi hjælper derfor gerne din virksomhed med møde -og konferenceborde, skriveborde, opbevaringsmøbler og skænke, mfl.

%

Tilfredshedsgaranti

%

Unikke møbler

Gå til erhvervsmøbler

Gå til billeder

Gå til cases

Gå til mødeborde

Projekter til erhverv

Hos Kærbygård laver vi også diverse projekter til erhverv. Vores håndlavede træprodukter af kvalitetstræ holder i generationer. Når du bestiller et træprodukt fra os, får du ikke blot et kvalitetsprodukt men også et unikt stykke af den danske natur ind i dit hjem.

Vi laver selv alle vores produkter fra bunden og varetager hele processen fra start til slut i vores eget snedkeri. Du er selvfølgelig velkommen til at deltage i processen – lige fra valg af træsort til valg af efterbehandling. 

 

erhverv 05

Langborde

Vi laver blandt andet langborde til kontormiljøer. Vi fremstiller langborde i mange forskellige udgaver – og tilpasser størrelse og udseende, så det hele passer til netop dine ønsker og kontorets størrelse.

franck a 12 1

Til alle typer erhverv

Udover dette har vi også leveret bar samt restaurantens borde og stole til den ikoniske restaurant og cafe, Franck A, som siden 1923 har været kendt for sit historisk inspirerende udseende og træskærerarbejde.

odeon 16 1 scaled

Specialopgaver

Hos ODEON i Odense har vi produceret en scene i træ. ODEON er blandt de største møde- og eventsteder i Odense og betegnes som “Det Levende Hus” med fremragende scene- og konferencefaciliteter.

Vi afsætter gerne ekstra tid og hjælper dig gennem de mange beslutninger, der skal tages i forbindelse med dit erhvervsprojekt – gerne allerede i idé-fasen. Det er vigtigt at tage hensyn til alle dine ønsker og drømme, så vi sammen har det helt rigtige udgangspunkt for det videre arbejde

Vær med i hele processen

Derfor vil vi gerne have, at du er med i hele processen. Vi tager dig med ud for at udvælge det helt rigtige træ, ligesom du selvfølgelig også er med, hvis der skal vælges sten, granit eller andre specielle ting, der skal integreres i projektet. Det sikrer at både du – og vi – hele tiden har styr på processen, hvilket i sidste ende vil resultere i det resultat, som der drømmes om allerede fra starten.

Tag et kig på vores udvalg og se hvad vi kan lave. Finder du ikke, hvad du leder efter, er du velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab kan finde en god løsning.

Kaerbygaard 2021 langt plankebord konferencebord 14

Møbler til erhverv – funktionelle og indbydende

Kærbygård har efterhånden leveret møbler til mange forskellige erhverv. Det har resulteret i mange forskellige – og unikke – løsninger til gavn for vores virksomhedskunder. I en virksomhed er der som oftest anderledes behov, end dem der findes i hjemmet.

Uanset om det drejer sig om indretning af kontorer, mødelokaler, udstillingslokaler, venteværelser eller specielformede møbler til et indgangsparti eller en foyer, kan vi i samarbejde med jer udvikle den model, der virker bedst for jer – til glæde for både jer og jeres kunder.

Vi har mange typer af snedkere der kan lave erhvervsmøbler

Vores dygtige møbelsnedkere, bygningssnedkere og maskinsnedkere fremstiller i samarbejde møbler, der er specielt tilpassede din virksomheds behov. Det resulterer oftest i nye og anderledes løsninger, hvor der tages hensyn til den enkelte virksomhed. Møbler til erhverv skal være både funktionelle og æstetiske, hvorfor kvaliteten er i top – og der kæles for selv de mindste detaljer.

Gode løsninger kræver god dialog. Derfor sørger vi for løbende og konstruktiv dialog under hele processen, så vi hele tiden er på rette spor. I er selvfølgelig til enhver tid velkomne på vores værksted, hvor I har mulighed for at følge arbejdet på tætteste hold.

Mange virksomheder har egne indretningsarkitekter eller andre relevante samarbejdspartnere, som vi gerne samarbejder med, når de rigtige løsninger skal findes.

B2B indretning

Vi har også mulighed for at inddrage vores egne indretningsarkitekter eller andre specialister efter behov, hvis dette ønskes.

Hos Kærbygård er vi både som mennesker og virksomhed meget opmærksomme på vores natur og vores miljø – og det er vi sikker på, at også du og din virksomhed er. Derfor har vi stor fokus på bæredygtighed – og tager hensyn til dette i alle processer.

B2B Cases

Case:Restaurant Frihavn

På Kærbygård løser vi mange forskellige opgaver og står klar til at hjælpe med design og rådgivning i forbindelse med alle typer at projekter. På Restaurant Frihavn var vi med til at tegne og udvikle møbler i egetræ, som passer ind i de historiske rammer.

Restauranten har nemlig til huse i den gamle, ikoniske Frihavnens Station, som er tegnet af den danske arkitekt Heinrich Wenck og opført i 1895

Restauranten har haft fuld fokus på godt håndværk både i indretningen og i køkkenet.

Læs mere om Restaurant Frihavn på deres hjemmeside her.

Case:Franck A

God mad og drikke i lækre omgivelser

Franck A er en af Odenses ældste beværtninger. Efter nogle års lukning har gourmetkok Per Hallundbæk og Claus Skovsted åbnet stedet igen. Dette har været et rigtigt spændende projekt at arbejde på, som har båret præg af et stort fokus på fynsk håndværk. Le Klint har lavet de flotte lamper, Carl Hansen og søn har leveret stolene, og vi på Kærbygård har fremstillet borde, madbar, drinksbar, hylder og anden interiør i fynsk egetræ.

Case:Teaterhuset ODEON

Odeon er Odenses nye musik- og teaterhus, som ligger midt i Odense centrum. Her har vi haft fornøjelsen af at designe og fremstille byens scene, som dagligt bliver brugt af Odenses borgere. Scenen er sponsoreret af Albanifonden Ud over scenen har vi fremstillet borde, vinreol og diverse hylder, som i dag pryder Odeon.

Vi takker for et godt samarbejde.

 

Tanker om design og funktionalitet

Vi fik til opgave at fremstille en scene som kunne have flere funktioner i huset. Samtidig ville vi gerne lave noget, som man lægger mærke til, når man træder ind i den flotte foyer.

Vi har anvendt fynsk egetræ, som er bejdset og lakeret, så det passer ind i det eksklusive udtryk. Vi har valgt små messingdetaljer, så det passer ind i Odeons guldtema. I midten af scenen ses Odeons logo, som er udført i rustfri stål og messing. Det rustfrie stål danner en naturlig overgang til Verdens største Le Klint lampe, som hænger over scenen.

Scenen kan skilles ad i 17 elementer, som kan bruges til bænke og små miljøer rundt omkring i foyeren. I udførelsen er der tænkt over de små detaljer. Når scenen er samlet, løber årestrukturen fra midten og ud i de yderste elementer i samme stykke træ.