Find dit næste plankebord hos Kærbygård på Fyn

Langborde – det ultimative plankebord

Vi er sikkert mange, der har beundret de langborde, der ses på danske slotte og herregårde – og ofte ses i engelske og amerikanske film og serier.

Hos Kærbygård Plankeborde kan du få realiseret drømmen om at få dit eget langbord i dit hjem. Vi fremstiller langborde i mange forskellige udgaver – og tilpasser størrelse og udseende, så det hele passer til netop dine ønsker og dit hjem.

Ikke alle har plads til en kæmpestort langbord i deres hjem, men det er heller ikke nødvendigt. Langborde kan tilpasses i både længde og bredde, så det kommer til at fremstå harmonisk og individuelt tilpasset til lokalet.

Bredden kan varieres, idet vi leverer langborde lavet en enkelt bred planke eller af to – eller tre – planker i varierende bredde. Således er det muligt at få den bredde, der egner sig bedst til den plads, der er til rådighed.

Mørkt egetræsbord med ekstra plade

Et langbord er – som navnet antyder – et langt bord. Det betyder dog ikke, at du kun kan få et langbord i meget lange modeller. Mange vælger at købe et langbord i træ i den størrelse, der passer til behovet i hverdagen og passer perfekt i rummet størrelsesmæssigt.

Når behovet for et længere bord opstår i forbindelse med mange gæster eller lignende, kan der monteres tillægsplader. Vi laver flere forskellige løsninger indenfor tillægsplader, så det er muligt at finde den løsning, der tiltaler dig mest.

Med tillægsplader har du derfor muligheden for at have et langbord i træ til hverdagsbrug – og samtidig et langbord, der kan udvides, når behovet for mange siddepladser opstår.

langbord med mulighed for at tilføje ekstra plader. Perfekt til mange gæster

På denne måde er det muligt at tilpasse antallet af siddepladser omkring langbordet alt efter situationen. Et langbord, der til dagligt giver mulighed for – for eksempel - seks siddepladser, kan på et øjeblik udvides til det dobbelte antal siddepladser – og et endnu længere bord til endnu flere siddepladser.

Der er således ingen grund til at fravælge et langbord, fordi der måske ikke er plads til det helt store bord i hverdagen.

Langborde laves ofte med to eller tre planker i bredden. Mellem disse planker er et mindre mellemrum, hvilket er med til at give bordet et rustikt og naturligt udseende. Hvis du ikke ønsker dette mellemrum mellem plankerne, kan vi også levere et langbord med sammenlimede planker.

Herved fremstår plankerne som en stor samlet overflade – og kvaliteten er naturligvis den samme som på traditionelle langborde.

plankebord i egetræ
Eg
Pris pr. meter 6500,- DKK
Vælg bordstørrelse
Skriv den ønskede længde på bordet her
Vælg bordben
Stålbordben
Træbordben
Din pris
11300
,- DKK
Valnød & dansk elm
Pris pr. meter 9000,- DKK
Vælg bordstørrelse
Skriv den ønskede længde på bordet her
Vælg bordben
Stålbordben
Træbordben
Din pris
14300
,- DKK
Røget eg
Pris pr. meter 8000,- DKK
Vælg bordstørrelse
Skriv den ønskede længde på bordet her
Vælg bordben
Stålbordben
Træbordben
Din pris
13100
,- DKK

Thomas Soendberg Clausen

Plankebord

Det er nogle helt fantastiske borde I laver. Vi er stadig super glade for vores. Det passer bare så godt til vores hus. Kvalitet fornægter sig ikke.

star-fullstar-fullstar-fullstar-fullstar-full 5 / 5

Langborde laves af det bedste træ

Hos Kærbygård Plankeborde står vi for hele processen, når vi skal lave et plankebord. Det giver os fuld kontrol lige fra fældning af det rigtige træ, skånsom transport, opskæring af plankerne og efterfølgende lufttørring og afsluttende ovntørring.

Vi har fuld kontrol over den afsluttende høvling – og ikke mindst – den slutbehandling i form af slibning og overfladebehandling, der giver den unikke finish, der fremhæver årerne og sikrer et bord, der tåler at blive brugt i årtier – og stadig vil fremstå smukt.

At vi selv står for hele processen er med til at sikre den høje kvalitet. Vi stiller meget store kvalitetskrav til vores produkter, hvorfor vi hos Kærbygård Plankeborde har en spildprocent på op til 75% fra et træ bliver fældet og de færdige planker ligger klar. Det er således kun det bedste og særligt udvalgte træ, der bliver brugt til planker.

Kørbygård personalet på gården
X