Find dit næste plankebord hos Kærbygård på Fyn

Kom helt tæt på håndværket

I vores showrooms udstiller vi vores standardmodeller, som vi til en hver tid kan producere i vores værksted. Vi fremstiller dog også specialmøbler designet efter kundens ønsker, da vi har en dygtig stab af forskellige snedkere, som tilsammen kan løfte enhver designopgave.

Overvejer du at indrette hjemmet med et plankebord, kan du med fordel besøge vores plankeborde-side, inden du besøger os i showroomet. Her kan du læse lidt om produktionsprocessen og om, hvordan vi opnår den høje kvalitet, vi er kendt for.

På samme side finder du også en prisberegner, som du kan bruge, hvis du ønsker at få et estimat på, hvad dit bord vil koste.

rustikt plankebord

Oplev produktionen af plankeborde

Vores showrooms ligger på Kærbygård ved Odense og på Amerika Plads i København. Begge steder møder du Pia, 8. generation på Kærbygård og værtinde ved begge udstillingslokaler, som kan fortælle dig om Kærbygårds historie og filosofi samt give dig et dybdegående indblik i processen fra træ til plankebord.

Besøger du showroomet i Odense, er du også velkommen til at kigge ind i vores værksted, som ligger på samme adresse. Her kan du komme bag om møbelproduktionen og se, hvordan de dygtige snedkere fremstiller smukke møbler.

 

Odense (Kærbygårdevej 1-3, 5220 Odense SØ)
Åbningstider:

Mandag til torsdag: 11.00 – 17.30

Fredag: 11.00-16.00

Lørdag: 12.00 - 15.00

Søndag: Lukket

Eller efter aftale på tlf. +45 2711 2001

 

København (Amerika Plads 22A, 2100 København Ø)
Åbningstider: 

Mandag til torsdag: Lukket

Fredag: Lukket

Lørdag: Lukket

Søndag 12.00 - 16.30

Eller efter aftale på tlf. +45 2711 2001

 

X