Kærbygpård logo sort 1

Telefon

Showrooms

I Odense, Århus og København

Tilfredshedsgaranti

Der er forskel på udtrykket i træet og to borde er aldrig ens. Derfor vil vi garantere, at du får et snedker-bord med præcis dét udtryk, som du drømmer om.

rundt bord 2021 Kaerbygård20210512 140654 scaled

Sådan gør du

Undervejs i processen er du velkommen til at fortælle dine ønsker og krav, så gør vi hvad vi kan for at du får dit drømme-bord.

Derudover har du ekstraordinært 7 dages tilfredshedsgaranti efter levering. Det eneste det koster dig er 1.500,- i fragt, så leverer vi et nyt snedkerbord som passer dine krav. Vi lader naturligvis dit snedkerbord stå, indtil det nye er leveret.

Kærbygård laver møbler som holder i generationer, så det er vigtigt for os, at du er 100 % tilfreds.

Tilfredshedsgaranti hos Kærbygård

To snedker-borde er aldrig ens og kan ikke have samme udtryk, ligesom at to træer ikke er ens. Og det vigtigste for os er, at du er tilfreds.

Derfor har vi lavet en garantiordning vi kalder tilfredshedgaranti. Alle snedker-borde som fremstilles hos Kærbygård – Fyns møbelsnedkeri er dækket under denne.

FAQ om tilfredshedsgaranti

Hvad betyder Kærbygårds "tilfredshedsgaranti"?

Vores tilfredshedsgaranti betyder, at du ALTID er sikret af få det snedker-bord du drømmer om. Vi går ikke på kompromis med træet, det udtryk eller de detajler du ønsker. Og vi stopper ikke før du er tilfreds.

Hvordan benytter jeg mig af tilfredshedsgarantien?

Dit møbel bliver fremstillet af vores snedker sammen med en af vores eksperter, ofte vil det være Henrik, Morten eller Pia, som er ejere af Kærbygård. Fortæl dem blot hvad du ønsker.

Hvor længe gælder denne tilfredshedsgaranti?

Garantien løber under hele fremstillings-fasen samt 7 dage efter levering.

Hvilke møbler er dækket under garantien?

Kærbygårds egne snedker-borde.

Kurv
  • Ingen varer i kurven.