fbpx
Find dit næste plankebord hos Kærbygård på Fyn

Et snedkerkøkken fra Kærbygård er for dig, der ikke vil lade dig begrænse af de standardløsninger, som konventionelle fabrikanter af køkkener tilbyder. Et snedkerkøkken er den ultimative løsning og af højeste kvalitet.

Mange køkkenfabrikanter leverer pæne produkter, men der vil som oftest altid være visse begrænsninger vedrørende udvalget – og de mål produkterne kan leveres i.

Disse begrænsninger er der ikke, når du får et snedkerkøkken fra Kærbygård. Her vil alt blive tilpasset og skræddersyet til netop det rum, der skal udgøre dit kommende køkken. Det giver en meget større frihed til at tage hensyn den stil, du ønsker køkkenet bygget i, så det giver det rigtige helhedsindtryk i forhold til resten af dig hjem.

snedkerkøkken

En anden stor fordel ved at få bygget et snedkerkøkken er, at det er muligt at tage hensyn til dine behov. Uanset hvilke ønsker du har, er der ingen begrænsninger i form at standardmål, udformning og monteringsmuligheder – alt er næsten muligt.

Nogle har måske brug for mange skabsløsninger, fordi der er et stort behov for opbevaringsplads, mens andre sætter pris på en mere åben løsning med masser af bordplads at muntre sig på, når de gastronomiske evner skal udfordres i køkkenet.

Vi ved, at mange anser køkkenet som hjemmets vigtigste rum – og det har vi fuld forståelse for. Derfor afsætter vi gerne ekstra tid og hjælper dig gennem de mange beslutninger, der skal tages allerede i idé-fasen. Det er vigtigt at tage hensyn til alle dine ønsker og drømme, så vi sammen har det helt rigtige udgangspunkt for det videre arbejde.

snedkerkøkken med indsat vinkøleskab

Vær med i hele processen

Derfor vil vi gerne have, at I er med i hele processen. Vi tager jer med ud for at udvælge det helt rigtige træ, ligesom I selvfølgelig også er med, hvis der skal vælges sten, granit eller andre specielle ting, der skal integreres i jeres køkken. Det sikrer at både I – og vi – hele tiden har styr på processen, hvilket i sidste ende vil resultere i det resultat, som I drømte om allerede fra starten.

Hos Kærbygård vil vi gerne have, at I hver eneste dag føler glæde, når I træder ind i jeres køkken – hvad enten I skal tilberede aftensmaden eller hygge med en kop the og en ostemad. Derfor går vi gerne den ekstra mil og yder den ekstra indsats, der skal til, for at resultatet bliver nøjagtig som I har ønsket.

X