Snedkerkøkken

Et snedkerkøkken fra Kærbygård er for dig, der ikke vil lade dig begrænse af de standardløsninger, som konventionelle fabrikanter af køkkener tilbyder. Et snedkerkøkken er den ultimative løsning og af højeste kvalitet

IMG 1674 2

Bliv inspireret

Mange køkkenfabrikanter leverer pæne produkter, men der vil som oftest altid være visse begrænsninger vedrørende udvalget – og de mål produkterne kan leveres i.

Disse begrænsninger er der ikke, når du får et snedkerkøkken fra Kærbygård. Her vil alt blive tilpasset og skræddersyet til netop det rum, der skal udgøre dit kommende køkken. Det giver en meget større frihed til at tage hensyn den stil, du ønsker køkkenet bygget i, så det giver det rigtige helhedsindtryk i forhold til resten af dig hjem.

Det naturlige valg

En anden stor fordel ved at få bygget et snedkerkøkken er, at det er muligt at tage hensyn til dine behov. Uanset hvilke ønsker du har, er der ingen begrænsninger i form at standardmål, udformning og monteringsmuligheder – alt er næsten muligt.

Nogle har måske brug for mange skabsløsninger, fordi der er et stort behov for opbevaringsplads, mens andre sætter pris på en mere åben løsning med masser af bordplads at muntre sig på, når de gastronomiske evner skal udfordres i køkkenet.

IMG 2470 2

Husets hjerte

Vi ved, at mange anser køkkenet som hjemmets vigtigste rum – og det har vi fuld forståelse for. Derfor afsætter vi gerne ekstra tid og hjælper dig gennem de mange beslutninger, der skal tages allerede i idé-fasen. Det er vigtigt at tage hensyn til alle dine ønsker og drømme, så vi sammen har det helt rigtige udgangspunkt for det videre arbejde.

 

Vær med i hele processen

Derfor vil vi gerne have, at I er med i hele processen. Vi tager jer med ud for at udvælge det helt rigtige træ, ligesom I selvfølgelig også er med, hvis der skal vælges sten, granit eller andre specielle ting, der skal integreres i jeres køkken. Det sikrer at både I – og vi – hele tiden har styr på processen, hvilket i sidste ende vil resultere i det resultat, som I drømte om allerede fra starten.

 

Få et uforpligtende tilbud allerede i dag. Ring eller besøg vores showroom.

BESØG SHOWROOM

Læs mere om vores kvalitet og læs om træet her.

"

Udregn prisen på en køkkenbordplade i valnød eller egetræ

– Vi laver køkkenbordplader i de fleste træsorter, farver og behandlinger. Kontakt os for at få et tilbud.

 • 9 kokkenbordplade 3 kaerbygaard 2021

  Køkkenbordplade elmetræ

  DKK0,82 sq cm
 • 7 kokkenbordplade 1 kaerbygaard 2021

  Køkkenbordplade røget egetræ

  DKK0,82 sq cm
 • 10 kokkenbordplade 4 kaerbygaard 2021 1

  Køkkenbordplade valnød

  DKK0,93 sq cm
 • 8 kokkenbordplade 2 kaerbygaard 2021

  Køkkenbordplade egetræ

  DKK0,67 sq cm
pia

Vi tager imod dine drømme og ønsker om et snedkerkøkken

Hos Kærbygård vil vi gerne have, at I hver eneste dag føler glæde, når I træder ind i jeres køkken – hvad enten I skal tilberede aftensmaden eller hygge med en kop the og en ostemad. Derfor går vi gerne den ekstra mil og yder den ekstra indsats, der skal til, for at resultatet bliver nøjagtig som I har ønsket.

Få en snak om dit snedkerkøkken.

morten
henrik

Design dit drømme køkken

Vores snedkere står klar.

Generationer

Muligheder

Kurv
 • Ingen varer i kurven.