Kærbygpård logo sort 1

Vinreol Træ

Den bedste måde at opbevare vin på, er at have flaskerne liggende i en vinreol. Det giver også det bedste overblik over, hvilke vine der ligger i ”samlingen” – og vælge den helt rigtige flaske, der skal nydes til et godt måltid.

vinreol 06

Bliv fuld af begejstring

Hos Kærbygård fremstiller vi eksklusive vinreoler, der kan tilpasses til dit hjem. Vi tilbyder at fremstille indbyggede vinreoler, der er individuelt tilpassede til det sted, hvor du ønsker at opbevare din vinkollektion.

Mange tror fejlagtigt, at vinreoler kun egner sig til store kældre, hvor der kan monteres vinreoler på flere vægge fra gulv til loft. Sådan forholder det sig heldigvis ikke – og det er også de færreste, der har en sådan kælder til rådighed i deres bolig.

Du bestemmer

Vinreoler kan bygges overalt og størrelsen kan tilpasses efter plads og behov. Har du en lille niche eller et ubrugt hjørne i din stue, dit køkken eller alrummet, vil du blive overrasket over, hvad vores kompetente og erfarne fagfolk kan udrette – selv på en plads, hvor du måske ikke selv har set mulighederne.

Vi kommer hjem til dig for at foretage den nødvendige opmåling – og høre om dine ønsker og behov. Herefter vil vi guide dig, så du er grundigt informeret om de muligheder der kan laves hjemme hos dig. Det giver dig mulighed for at træffe de rigtige beslutninger vedrørende træ og – ikke mindst – hvilket design, der vil passe naturligt ind i forhold til de omgivelser, vinreolen skal være i.

Opstart

Når vi er blevet enige om den løsning, der passer dig, går vores dygtige snedkere i gang med at konstruere vinreolen på vores snedkerværksted. Vi er i dialog med dig under hele processen – og du er selvfølgelig velkommen til at besøge vores værksted og følge, hvordan arbejdet skrider frem.

 

Bring hyggen indenfor

En vinreol er hyggelig – den giver en god atmosfære, uanset hvor den er placeret. Særligt inspirerende er det at have vinreolen i umiddelbar nærhed af det sted, hvor maden skal indtages – eller som inspirationskilde under madlavningen, hvorfor en placering i køkken/alrum også er perfekt. Er dette ikke muligt pladsmæssigt, kan en ledig plads i en mellemgang eller et bryggers udnyttes optimalt med en eksklusiv indbygget vinreol.

 

Design din vinreol i træ

Vi glæder os til at høre om dine idéer.

Generationer

Muligheder

M

Hello. How are you?

SAMPLE POPUP

Built with Divi Builder.

Email Address

your@gmail.com

OUR OFFICE

101 Mark Boulevard St,
10040, New York,
United States.

X