Kærbygpård logo sort 1

Telefon

Showrooms

I Odense, Århus og København

KÆRBYGÅRD

– Fyns Møbelsnedkeri

Kærbygård er kærlighed til træ, som det fantastiske naturmateriale det er. Når du indretter dit hjem med møbler i træ, inviterer du naturen indenfor, og skaber en atmosfære af liv, varme, naturlighed og bæredygtighed.

 

%

Kærlighed til træ

Generationer

Specialister i plankeborde med showroom i København, Århus & Odense.

Kærbygård er kærlighed til træ, som det fantastiske naturmateriale det er. Når du indretter dit hjem med møbler i træ, inviterer du naturen indenfor, og skaber en atmosfære af liv, varme, naturlighed og bæredygtighed.

Vi sætter en ære i at finde det perfekte træ til hvert enkelt møbel, så træets lange liv og historie kommer til sin ret, i form af smuk struktur og tydelige årer.

Når du bestiller et træmøbel fra os, får du altid et unikt stykke håndværk. Træ er nemlig et naturmateriale, og ikke to træer er ens. Selv efter du har fået dit nye møbel hjem, fortsætter træet med at forarbejde, da det er et levende materiale.

Du får derfor et smukt møbel, som har sin helt egen personlighed, og som kun bliver skønnere, som årene går. Find dit nye plankebord i Odense, Århus eller København, hvor vi har vores showrooms.

 

Plankebordet;

Husets omdrejningspunkt

Leder du efter et plankebord på Fyn, så er du kommet til det helt rette sted. For når du vælger et Kærbygård plankebord får du ikke bare et træbord. Du får et bord, der bliver husets omdrejningspunkt.

Vi har kælet for detaljerne, sørget for, at træets personlighed rigtigt træder frem, og du kan stole på, at træet er opbevaret og skåret under de helt rigtige forhold, så træet ikke bliver skævt, slår sig eller revner, når først du har fået det hjem.

Hvis du vil opleve vores skønne møbler, er du hjerteligt velkommen til at besøge vores Showroom. Se vores store udvalg lækre plankebord i København, Århus eller i Odense, hvor vi afholder showrooms.

De fleste vil typisk vælge et egetræsbord, fordi det er så dejligt dansk. Vi arbejder mest i de danske træsorter, og rigtigt meget i eg, og vi dyrker vores egen egeskov til formålet.

Flere muligheder i træ

Vi kan som nogle af de få i Danmark, også lave flotte borde i elmetræ, fordi vi har været heldige at få fingre i et lager af elmetræ, fra før elmesygen gik i de danske træer.

Sidst men ikke mindst laver vi også borde i valnød. Primært amerikansk valnød, men også dansk og europæisk. Vi fremstiller og sælger også bordben til plankebord, hvis du fx har et ældre bord, som trænger til nyt liv eller nyt udtryk. Så kan et par nye ben hurtigt give et helt nyt bord.

Har du en god idé til et møbel i massivt træ, stiller vi også gerne vores snedkeri og dygtige håndværkere til rådighed, så du kan få det møbel, du drømmer om.

Vores stab består af erfarne snedkere, som kan fremstille alt mellem himmel og jord, og i vores værksted har vi alle de værktøjer og redskaber, der skal til for at skabe træmøbler af højeste kvalitet. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

plankeborde mm færdige 59 scaled - kaerbygaard plankebord KÆRBYGÅRD 2020 snedkeri - træbord

Drømmer du om et snedkerkøkken?

Vi elsker at arbejde med træ. Én ting er at lave smukke møbler i træ, en anden ting er, at få hjem og møbel til at hænge sammen. Det mærker vi for alvor, når vi laver snedkerkøkkener.

Vi bygger dit køkken, så det “smelter sammen med” huset. Du er selv med til at designe, hvordan dit køkken skal se ud, og hvilke materialer de forskellige køkkenelementer skal laves af. Du skal ikke gå på kompromis, for at få moduler og standardløsninger til et resultat, der passer til dine ønsker.

Nej, vi angriber det anderledes. Vi tager udgangspunkt i rummet, kombinerer med dine ønsker og drømme, og så bygger vi et unikt køkken, hvor husets sjæl kommer til live.

Vi bruger træ fra egen skov til vores træborde.

På Kærbygård råder vi over vores egen skov, og bestiller du et plankebord i eg – ja, så er der en stor sandsynlighed for, at det kommer fra gårdens skovområder. Og kommer det ikke fra egen grund, kommer det fra andre lokale, fynske skove.

Når vi fremstiller plankeborde, har vi altid fokus på at fremhæve træets personlighed og historie. Derfor er det vigtigt, at både vi og kunden ved, hvor træet oprindeligt har stået.

Vi er dog realistiske og ved, at visse udenlandske træsorter har et helt særligt udtryk og spil, som ikke kan genskabes med olier eller andre overfladebehandlinger. Derfor tilbyder vi også at importere specialtræ, så dit bord får præcist det udtryk, du ønsker, det skal have.

Familien Kibæk

Indehavere, Kærbygård Snedkeri & Design

Hvad siger andre om at købe møbel hos os?

Kærbygård varetager hele processen

På Kærbygård overser vi selv hele produktionsprocessen fra start til slut. Det gør vi, dels fordi vi er passionerede omkring snedkerarbejde og møbelfremstilling, og dels fordi produktion af kvalitetsmøbler kræver kvalitetssikring og supervision.

Du finder os derfor ude i skoven, hvor vi vælger, hvilke træer der skal fældes såvel som i snedkeriet, hvor vi med egne hænder bearbejder træet.

Selv når dit bord er færdiglavet og venter på at blive transporteret til dit hjem, sørger vi for at opbevare det i et perfekt opvarmet lokale, så træet bevarer sin struktur og form.

Vores kærlighed til træet er gennemgående og gennemgribende, og det er din garanti for, at du får smukt møbel, som du bliver glad for i mange år fremover.

Det kan anbefales at du tager et kig på vores plankebord i Århus, København eller Odense, hvor vi har store og flotte showrooms.

kærbygård baggrund 3 1
kærbygård baggrund 3 1
kærbygård baggrund 10

Vær med til at designe:

DIT HELT EGET TRÆBORD

Det der adskiller os fra andre møbelproducenter er, at vi hjertens gerne inddrager vores kunder i skabelsesprocessen, så de får netop det møbel, de drømmer om. Så når du bestiller et plankebord fra Kærbygård, bestemmer du helt selv, hvordan dit bord skal se ud.

Du vælger selv træsort, bordben, overfladebehandling m.m., og du kan sågar selv udpege, hvilke planker du vil have til dit bord. Har du brug for rådgivning, stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed, så du kan få et bord, der passer til dine behov og ønsker.

Har du en idé til et specialmøbel, hjælper vi også gerne med at gøre denne drøm til virkelighed. hos Kærbygård elsker vi træmøbler, og vi leder altid efter nye spændende projekter, hvor velgennemtænkt design, godt håndværk og lækre materialer kan gå op i en højere enhed.

Se vores udstilling af plankeborde i København, Århus eller Odense

Ønsker du at købe et plankebord, anbefaler vi, at du besøger et af vores showrooms i henholdsvis København, Århus eller Odense. Her kan du nemlig komme tæt på vores borde og se og mærke kvaliteten med egne øjne og hænder. Dertil kan du se et udvalg af vores standardmodeller, som dog kun er en forsmag på, hvad vi er i stand til lave.

Kigger du forbi vores showroom i Odense, kan du også besøge vores snedkerværksted, som ligger lige ved siden af. Her kan du med egne øjne se, hvordan vores dygtige snedkere og håndværkere forvandler massive planker til smukke møbler.

Og bestiller du et plankebord fra os, er du velkommen til løbende at kigge forbi værkstedet og se, hvordan dit bord tager form. Vi glæder os til at se dig i showroomet!

FAQ om plankebord

Hvad koster et plankebord?

Hos Kærbygård laver vi plankeborde efter kundens ønsker. Dermed kan et plankeborde nemt koste både 8.000-35.000 DKK, alt efter valg af træ, størrelse, ben og behandling. Typiske ligger vores borde dog på omkring 15.000-24.000 DKK i egetræ og 3 meter længde.

Hvad vejer et plankebord?

Et plankebord kan tage mange størrelser og farver. Gennemsnits-plankebordet fra Kærbygård vejer typisk 80-100kg. Derfor kommer der altid levering montering og håndtering af vores snedkere med, når du bestiller et plankebord hos Kærbygård.

Hvilken størrelse kan plankebordet laves i?

Et plankebord kan laves i alle tænkelige størrelser både som sofa-borde, runde-borde, rektangulære borde og mange flere.

Hvordan passer man på et plankebord?

Vedligehold af plankeborde i høj kvalitet er som udgangspunkt let. Massivt træ skal ofte blot behandles med den rette olie, så kræver det ikke andet vedligehold. Det er dog forskelligt fra bord til bord og hvordan det bruges i det daglige.

Vi står altid til rådighed for at besvare spørgsmål eller hjælpe på anden vis.

Giv et kald på ☎️  +45 27 11 20 01  eller send en mail på ✉️ info@kaerbygaard.com

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

moerk eg4 scaled
4 planke rent scaled
Kurv
  • Ingen produkter i kurv