Kærbygpård logo sort 1

Telefon

Showrooms

I Odense, Århus og København

Specialmøbel

I snedkeriet på Kærbygård arbejder der møbelsnedkere, maskinsnedkere, bygningssnedkere, tømrere og designere.

Dette gør, at vi kan gå direkte til eksperten på området, når vi får en forespørgsel på en opgave, eller hvis der skulle være behov for en ny løsning, kan vi sætte hele holdet i gang.

Muligheder

Generationer på gården

Kompetencer og erfaring

Det brede kompetencefelt og høje engagement, vi har på snedkeriet, gør, at vi er i stand til at finde en god løsning på alle snedkeropgaver lige fra vinkældre, trappe, køkkener og andre special-møbler.

Står man over for en større snedkeropgave, anbefaler vi altid, at man arrangerer et møde på snedkeriet på Kærbygård. Derved kan vi nemlig inddrage præcis de kompetencer og faggrupper, som opgaven kræver. Er det et indbygningsmøbel eller et møbel, som kræver det, vil vi naturligvis gerne have lov til at komme på et besøg.

Men, hvad er et specialmøbel egentligt?

Det kan være hvad som helst, dog er det ALTID i træ her hos Kærbygård. Du kan eksempelvis se vores skænk eller vores vin reoler for at blive inspireret til dit specialmøbel.

Er du klar til at designe din egen skænk? Hvad med en ny køkkenbordplade? Eller et hylde-system som er lavet i hånden?

skaenk uden baggrund 3 4
IMG 1674 2
Skaenk sengebord TVmoebel skab laage skuffe samling 10 scaled

Træmøbler

Få et træmøbel der holder gennem generationer. Kærbygård Snedkeri er dit kvalitetsstempel. Du se træmøbler og blive inspireret i galleriet. Du er også velkommen til at kigge på vores flotte egetræ skænke som er et træmøbel når der er aller bedst.

Dine drømme-træmøbler er vores passion

Kærbygårds håndlavede træmøbler af kvalitetstræ holder i generationer. Når du bestiller et træmøbel fra os, får du ikke blot et kvalitetsmøbel men også et unikt stykke af den danske natur ind i dit hjem. Vi laver selv alle vores produkter fra bunden og varetager hele processen fra start til slut i vores eget snedkeri. Du er selvfølgelig velkommen til at deltage i processen – lige fra valg af træsort til valg af efterbehandling.

 

Står du og leder efter et andet håndlavet specialmøbel, kan Kærbygård naturligvis også hjælpe med det. Vi kan eksempelvis farve- og strukturmatche dit specialmøbel med en vin-reol, et sofabord, en skænk eller en ny køkkenbordplade mv.

Premium træ

Tag et kig på vores udvalg og se hvad vi kan lave. Finder du ikke, hvad du leder efter, er du velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab kan finde en god løsning. Læs mere om kvaliteten og træet her.

Få et møbel i godt træ som skiller sig ud; kig eksempelvis på vores runde borde og vores skænke i egetræ.

Et unik special-møbel

Hvis du kan drømme det, så kan vi lave det. Lad os skabe et fantastisk møbel sammen.

Kurv
  • Ingen produkter i kurv