Sideboard

Get a sideboard, TV furniture or shelving system that is unique and lasts for generations.

Skaenk sengebord TVmoebel skab laage skuffe samling 25

Sideboard, cupboard or TV furniture that matches your dreams

If you are missing nice storage space in the living room, the carpenters at Kærbygård are ready to help you with a cupboard or a sideboard. We have our standard sideboard which will be found in our showroom. But we also very much like to make a solution that fits your needs and your home exactly. Before we get started, we always carry out 3D drawings so you can visualize the final piece of furniture.

Skaenk sengebord TVmoebel skab laage skuffe samling 21
Skaenk sengebord TVmoebel skab laage skuffe samling 23
Skænk Skaenk 2020 Kærbygård Kaerbygaard

Premium wood

Our sideboards are available in elm, oak and walnut, and can be designed exactly according to your goals and wishes.

Contact us or come by one of our showrooms and have a chat about your furniture

Egetræ skænke vinder frem igen

I mange barndomshjem eller bedsteforældres hjem var skænken meget populær. I en årrække forsvandt skænken dog fra mange hjem, men kun for at komme tilbage igen i dag.

Skænken er blevet et hit i de danske hjem, og vi har aldrig set en højre efterspørgsel, end vi ser i dag. Det hænger måske sammen med, at vi generelt ønsker at få naturen indenfor på forskellige måder, og fordi skænken er et luftigt og let opbevaringsmøbel at bruge til netop dette. Derudover dækker en skænk kun et mindre område på væggen end eksempelvis stores reolsystemer og lignende, hvilket kan få rummet til at fremstå mere lyst og rummeligt.

 

Foruden vores signatur egetræ skænk der fremstilles i standardmål, fremstiller vi også på bestilling efter dine mål og ønsker. Dermed kan vi få den tilpasset til dit rum og eventuelt dine andre møbler, så farver og størrelser passer perfekt. Book tid hvis du gerne vil høre mere om vores løsninger af din kommende skænk, eller hvis du vil se eller røre dem i levende live.

Skænk Skaenk 2020 Kærbygård Kaerbygaard

Dine behov bestemmer – Egetræ skænk med 4 sektioner, eller hvad med valnød?

Der er mange forskellige behov som skal opfyldes når det kommer til skænke, skabe og/eller tv-møbler. Du har derfor mulighed for at vælge indretning af dit møbel selv – om det skal være skuffer, låger og/eller hylder, således, at det passer til dine behov. Vil du eksempelvis gerne have en egetræ skænk der matcher dit runde bord i egetræ? Intet problem, vores snedkere hjælper dig med udtryk, toner og designet.

Derudover har vi gjort det muligt at vælge mellem skuffer, låger og hylder, således at du kan få designet møbler til dine specifikke opbevaringsbehov. Dermed kan vi få den tilpasset til dit rum og eventuelt dine andre møbler, så farver og størrelser passer perfekt.

Uanset hvordan du ønsker din skænk indrettet, sørger vi for, at din skænk bliver lavet således, at alle synlige årer er gennemgående. Det giver et helstøbt og gennemført udseende. Da skænken bygges i hånden og af massiv-gennemgående træ vil du ligeledes få et møbel som holder i generationer i både kvalitet, udseende og tendenser. Du kan se flere smukke snedkermøbler samt skænke her i vores galleri.

Skaenk sengebord TVmoebel skab laage skuffe samling 11

Vi står klar til at hjælpe med din skænk

Ønsker du noget specielt eller har du brug for en unik løsning, står kærbygårds dygtige snedkere klar til at hjælpe dig med dine ideer og behov. Du er med fra starten, når vi laver en 3D tegning for at finde frem til den egetræ skænk, det skab eller tv-møbel, som passer perfekt til dig. Du bestemmer alt fra mål til design, udtrykket og træet.

Kærbygård er ejet og drevet af familien Kibæks 8. og 9. generation som brænder for snedkermøbler af høj kvalitet.

Kom endelig forbi vores showroom i København eller vores gård, snedkeri og showroom i Odense for en uforpligtende snak om dit drømmemøbel. Du kan også kontakte os via mail eller telefonHvis du drømmer om et snedkerbord ala et af vores smukke plankeborde, kan du læse mere om dem her og skal det være et rundt bord, så kig her

 

Skænk Skaenk 2020 Kærbygård Kaerbygaard

Egetræ skænk med fire sektioner

Så det klart ses på alle vores billeder, så er det helt sikkert mest populært at vælge en egetræ skænk, som står kniv skarpt til de andre træmøbler i egetræ.

Vi tager dig i hånden hele vejen igennem processen og er valnød med 3 eller 6 sektioner bedre i dit hjem, så laver vi en løsning hvor kvalitet, design og funktionalitet også fungerer hos dig.

Men igen.. En egetræ skænk er jo også flot ????

Fortæl os hvad du synes og lad os guide dig videre i processen.

Skænk Skaenk 2020 Kærbygård Kaerbygaard

Kærbygård Carpentry Design is for you

 

You can hear much more.

In our showrooms you can see, feel and smell the quality.

Generations

Possibilities

Cart
  • No products in the cart.