Kærbygpård logo sort 1

Egetræsborde

Hos Kærbygård finder du eksklusive egetræsborde håndlavet af erfarne snedkere i eget værksted. Et egetræsbord fra os bliver fremstillet af de bedste træer. Et egetræsbord giver dig et naturligt og robust udtryk – og ved os har du mulighed for at tilpasse bordet, så det passer perfekt til din indretning.

Få fremstillet tre forskellige plankeborde og vælg – GRATIS og uforpligtende

Der kan være en del usikkerheder forbundet med at købe snedkerborde og plankeborde. Derfor har vi udviklet et nyt koncept, som giver dig svaret på PRÆCIS hvad du får, når du bestiller dit drømme-plankebord.

Prøv det ved at trykke på billedet med forstørrelsesglasset 🙂

soegeagent plankeagent forspoergsel Soegeagent - 2020 - Kærbygård snedkeri kaerbgaard - Plankebord med stole
plank table mm done 53

Egetræsborde i lyse, neutrale og mørke nuancer

Når du får produceret et egetræsbord fra Kærbygård Plankeborde, er træet specielt udvalgt, så dit bord får det helt rette naturlige udtryk.

Vi arbejder ud fra et princip om, at du skal have noget helt særligt, når du køber et bord hos os. Det skal være en oplevelse at købe et af vores egetræsplankeborde, og dette forsøger vi at opnå ved at inkludere dig i hele processen.

Det betyder, at du bl.a. selv får lov til at vælge dine planker, og du vælger også, hvilken overfladebehandling dit bord skal have.

Kærbygård yder tilfredshedsgaranti

Vi yder en ekstraordinær tilfredshedsgaranti på denne produkt-kategori. Læs mere lige her.

Processen

Forløbet starter ved, at vi går ud i skoven og vælger de mest lovende træer. Derefter fældes de udvalgte egetræer, og inden de bliver til en bordplade, bliver de kørt igennem en grundig tørringsproces – først udenfor, siden i tørreovn. Denne proces foretages for at sikre, at bordet ikke flækker, når det akklimatiserer sig dit hjem.

Kun de bedste eller mest specielle planker bliver udvalgt til at blive til bordplader. Her kan du selv deltage i udvælgelsen af de planker, vi skal bruge til netop dit egetræsbord. Vores planker har alle forskellige udtryk, så alle egetræsborde fra Kærbygård Plankebordeer helt unikke.

 

 • 4-planke snedkerbord | RUSTIK

  DKK8.900,00DKK16.000,00
 • NATUR-4planker-4plankebord-udendoers-outdoor-indoor-indendoers-fire-plankebord-snedkerbord_juni2020_Kaerbygaard_Kærbygård-snedkeri_2020_Juni_Elm_Valnoed_valnød_Egetrae_egetræ - 15

  4-plank carpenter table | clean

  DKK9.600,00DKK17.500,00
 • 4planker-4plankebord-udendoers-outdoor-indoor-indendoers-fire-plankebord-snedkerbord_juni2020_Kaerbygaard_Kærbygård-snedkeri_2020_Juni_Elm_Valnoed_valnød_Egetrae_egetræ - 3

  Joinery table in 4 planks 200x93cm with wooden legs | Ready for delivery

  DKK12.000,00
 • Round table 4

  Roundtable Oak

  DKK13.000,00DKK28.000,00
 • plank table mm done 19

  Plank table Oak

  DKK13.900,00DKK27.700,00

Når din bordplade i egetræ er designet og produceret, har du mulighed for at bestemme, hvordan overfladebehandlingen af bordet skal være. Vi har flere forskellige behandlingsmetoder – vi benytter primært oliebehandlinger til at give bordene den farve, du gerne vil have.

plankeborde mm færdige 41 - kaerbygaard plankebord KÆRBYGÅRD 2020 snedkeri - træbord_ Egetræ - valnød elmetræ

Plankeborde af superhøj kvalitet

“Vi har lige modtaget vores nye spisebord fra Kærbygård. Et usandsynligt lækkert plankebord af egetræ, lavet med superhøj grad af finish og sans for detalje. Det har været en fornøjelse fra start til slut: Eminent rådgivning i showroomet i København, fremragende kommunikation om plankerne mens bordet blev lavet og en gnidningsfri levering. De satte endda filtdutter under bordbenene da de samlede det hos os, så det ikke ridser gulvet.

Det er helt åbenlyst, at bordene bliver lavet af folk, der elsker deres fag og kæler for håndværket. Man kan tydeligt føle den faglige stolthed, der gennemsyrer hver en detalje i bordet. Det er vi vilde med.

Bordet står nu og stråler i vores køkkenalrum. Sjældent har vi været så glade for noget køb.”

RD

Plankebordsejer, (TrustPilot anmeldelse)

plankeborde mm færdige 25

Borde af naturtræ

Endelig skal du vælge hvilke bordben, du gerne vil have til dit egetræsbord. Netop fordi vi har et stort fokus på individuelt design, bestiller du egetræsbordpladen og bordbenene hver for sig. Vi har et stort udvalg af forskellige typer bordben – både i træ og stål, samt i forskellige farver og udformninger.

Vi mener, at man skal kunne se, at vores borde er fremstillet af naturtræ, og derfor skal det også være tydeligt, at hvert bord er unikt – så om du er mest til et strømlinet bord eller gerne vil have noget helt specielt, er op til dig. Derfor har du også mange muligheder for at få tilpasset egetræsbordet til netop dine behov.

Egetræet er danskernes træ

Eg er et populært materiale af flere årsager. Det er en smuk træsort med en karakteristisk gylden farve og tydelige åretegninger, og dens ynde fremhæves og forstærkes kun, som tiden går og træet arbejder. Dertil er det en utrolig stærk og holdbar træsort. Der skal meget til, før eg går i stykker, hvorfor det er særdeles velegnet til borde og andre møbler.

Men det er ikke udelukkende træsortens gode egenskaber, som gør den så elsket. Egetræet har en ganske særlig betydning i Danmark, og danskerne har haft glæde af træet siden tidernes morgen.

Der har været egetræer i Danmark siden 7000 f.kr, og Danmarks ældste træ er da også et egetræ med navnet Konge-egen. Træet er mellem 1500 og 1800 år gammelt og er med sin høje alder det ældste levende væsen i landet. I 2000 blev egen også kåret til Danmarks nationaltræ at have stået i skyggen af bøgetræet i mange år.

plankeborde mm færdige 39

See our new series of 4-plank joinery tables for both indoor and outdoor use.

Processen omkring plankebordet

 1. Vælg en eller flere planker i eg, valnød eller elm.
 2. Vælg overfaldebehandling. Her kan du vælge mellem forskellige lak og olier efter dit behov og farveønske.
 3. Vælg mellem træ og metal bordben. Vi forsøger naturligvis at matche bordpladens look.
 4. Vælg en eventuel tillægsplade eller to i gennemfarvet MDF.

Egetræet har haft stor betydning for vores samfund

Gennem tiderne har egetræet været med til at danne rammerne omkring vores samfund. I gamle dage blev eg brugt som tømmer til bygning af huse og krigsskibe, for selv på det tidspunkt forstod og anerkendte man dens gode egenskaber. Faktisk var egetræerne dengang tæt på at uddø i Danmark grundet rovdrift, fordi eg var så populært et byggemateriale.

Heldigvis blev danskerne gjort opmærksomme på egetræernes nød, og der blev gjort en indsats for at dyrke flere træer, så vi ikke ville løbe tør for eg. Hvad danskerne ikke vidste var, at træ ville blive erstattet endnu stærkere byggematerialer som mursten og beton, og derfor er der i dag en sund bestand af egetræer i landet, selv om der jævnligt fældes træer til kommerciel brug.

Eg er dog stadig et populært råmateriale og anvendes den dag i til bl.a. gulve, hegn, tønder, kister og ikke mindst møbler og pyntegenstande. Så når vi hos Kærbygård arbejder hårdt for at bevare træets oprindelige udtryk, er det, fordi vi vil ære dets historie og arv.

Hos Kærbygård har vi forskellige snedkere i staben, herunder møbel-, maskin- og bygningssnedkere. Vores dygtige personale gør, at vi kan varetage alle designopgaver, uanset om du vil have et simpelt eller ekstraordinært plankebord. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

Vi viser dig dit næste plankebord af egetræ

Få et uforpligtende kig og en god snak i Odense eller København

Generationer

Muligheder

M

Hello. How are you?

SAMPLE POPUP

Built with Divi Builder.

Email Address

your@gmail.com

OUR OFFICE

101 Mark Boulevard St,
10040, New York,
United States.

X