Egetræsbord i 4 planker

Det perfekte plankebord hvis du vil have knivskarpe detaljer, en særdeles eftertragtet pris og høj snedker kvalitet. Vi har samlet flotte billeder og information om denne nye type plankebord lige her.

%

Tilfredshedsgaranti

Typer møbler

%

Tilfredshedsgaranti

Typer møbler

EGETRÆSBORDE

ValnødBorde

Elmetræsborde

Runde borde

BOOK EN TID

SHOP

Håndlavet plankebord som kombinere kvalitet, stramt design og en attraktiv pris

Vores helt nye serie af 4-planke snedkerborde er designet med øje for stramme raffinerede kanter, en lækker naturlig overflade og lang levetid.  Dermed kan man få et naturligt unikt snedkerbord, som binder natur og indearealer sammen, og som kan skabe et hyggeligt og eksklusivt rum i huset.

Plankerne er i den meget høje kvalitet som Kærbygård snedkeri er kendt for.

Der er blandt andet lavet nogle flotte messingdetaljer mellem plankerne, som giver et raffineret udtryk og samtidigt holder de fire planker, præcis hvor de skal være.

Snedkerbordet i egetræ som er vist på billedet herunder, indbyder til masser af hygge, et nordisk design sprog og snedkerkvalitet.

STOR-size-indendoers-4planker-4plankebord-udendoers-outdoor-indoor-indendoers-fire-plankebord-snedkerbord_juni2020_Kaerbygaard_Kærbygård-snedkeri_2020_Juni_Egetrae_egetræ - 8

Rent eller rustikt? Og hvilken farve?

Vi laver både plankebordet i to udgaver, en ren og en rustik. Der er en mindre prisforskel, men bortset fra det, er det en smagssag hvad man er til. Begge fåes med enten en naturlig oliering eller en oliering med mørke pigmenter tilført. Dermed kan man få et meget forskelligt udtryk i træet, alt efter om bordet skal bibeholde dets naturlige nuancer eller det skal stå stramt og mørkt.

 

RENT

Den udgave vi kalder “rent” er med få eller ingen knaster eller spil. Det giver et meget rent udtryk, som er roligt og tidsløst.

 

RUSTIKT

Den rustikke har som regel lidt mere spil og knaster. Den giver en masse liv og fortæller en historie i træet. Ofte vil årene også være mere fremtrædende, og der vil mere nuancering i udtrykket og tonerne.

Nogen vil gerne have en rolig og tidløs overflade, mens andre gerne vil have liv, spil og historie. Det er altså en smagssag hvilket man bør vælge.

 

 

 

Beregn prisen på et rent eller rustik bord her 

Ryd

Bordben materiale

Farve

Design og praktik

Vi har designet bordet således, at det vil kunne fungere til enhver lejlighed og i alle hjem og indretninger. Træet til indendørs brug er ovntørret, skåret, pudset og forfinet af vores snedkere, og til sidste overfladebehandler vi bord og ben med enten en naturlig eller mørk oliere, alt efter dine ønsker.

På dette egetræsplankebord har vi sørget for en lækker oliering, som holder i lang tid.

Derudover giver de fire planker mulighed for nogle stramme designlinjer, som eksempelvis ses i nedenstående billede. Her følger bordet midterste linje hele vejen ned gennem bordbenene, som er udført i samme træ og samme behandling.
Det skaber et minimalistisk og nordisk udseende.

4planker-4plankebord-udendoers-outdoor-indoor-indendoers-fire-plankebord-snedkerbord_juni2020_Kaerbygaard_Kærbygård-snedkeri_2020_Juni_Elm_Valnoed_valnød_Egetrae_egetræ - 12

Farver

Som udgangspunkt tilbydes både den rustikke og rene overflade i en mørk og neutral olie, altså to farver.

Dog kan man altid tage fat i os hvis man eksempelvis ønsker en mørkere olie, lyspigmenteret eller eksempelvis behandling med røg. Vi har mulighed for at lave bordet i samme farver som vores andre snedkerborde.

 

Størrelse

Vi tilbyder snedkerbordet i 93 cm bredde, som er vores mest gængse størrelse, og som passer de fleste behov. Højden er som standard 73 cm, men kan tilpasses.

Længden vælger man selv ved bestilling. Ønsker man andre dimensioner kan vi også klare dette, kontakt os for anden størrelse.

Bæredygtige borde

Vi laver mange RIGTIG store borde i bredde planker, men ikke alle egetræer kommer i den tykkelse stamme. Derudover kommer der også et naturligt større spild, hvis plankerne skal være store. Derfor lancerer vi dette 4-planke bord, som holder samme høje kvalitet, men tilgodeser bæredygtighed i endnu højere grad og som nedbringer spild i snedkeriet.

Træets kvalitet er præcis den samme som man kender fra Kærbygård 

4planker-4plankebord-udendoers-outdoor-indoor-indendoers-fire-plankebord-snedkerbord_juni2020_Kaerbygaard_Kærbygård-snedkeri_2020_Juni_Elm_Valnoed_valnød_Egetrae_egetræ - 5

Specifikationer

 

Mærke: Kærbygård snedkeri
Serie: 4-planke snedkerbord
Produkttype: Indendørs snedkerbord i egetræ og 4 planker.
Materiale: Træ, evt stål, aluminium og messing. Vi bruger primært egetræ fra lokal bæredygtig skov.
Farve: Vi anbefaler neutralolieret eller mørkolieret egetræ som vist på billederne. Vi kan dog tilpasse farverne efter ønsker, så kontakt os for en anden oliereting eller røg behandling. Eksempelvis røg, mørk eller sort, natur, neutral, eller lyspigmenteret.
Højde: Standard, kan dog tilpasses efter dine behov. Kontakt os og hør mere.
Længde: Varierer efter dine valg.
Bredde: 93 cm

 

Leveringstid

Leveringstiden afhænger af det pågældende træ og udtryk der vælges. Egetræ er et naturmateriale, hvilket vil sige, at det ikke kan “bestilles” efter hvor mange knaster eller spil der skal være i træet.
Derudover skal snedkeren have tid til at behandle bordet, og der er forskellige tørretider på både træet og olien som skal overholdes.

Vi tager derfor en dialog om den konkrete leveringstid for dit snedkerbord, alt efter vores lagerbeholdning og tilpasningsmuligheder.

Forvent derfor ca. 2-8 ugers leveringstid som udgangspunkt.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at vælge dit nye 4-planke snedkerbord?

NATUR-4planker-4plankebord-udendoers-outdoor-indoor-indendoers-fire-plankebord-snedkerbord_juni2020_Kaerbygaard_Kærbygård-snedkeri_2020_Juni_Elm_Valnoed_valnød_Egetrae_egetræ - 16
Natur-4planker-4plankebord-udendoers-outdoor-indoor-indendoers-fire-plankebord-snedkerbord_juni2020_Kaerbygaard_Kærbygård-snedkeri_2020_Juni_Elm_Valnoed_valnød_Egetrae_egetræ - 7
Kurv
  • Ingen varer i kurven.