Kærbygård

Nedenfor ser I billeder af gården og familiemedlemmer i fordums tid samt billeder af gårdens seneste generationer og nuværende medarbejdere. Vores personale består bl.a. af møbel-, maskin- og bygningssnedkere, og deres kombinerede kompetencer betyder, at vi kan løfte alle tænkelige snedkeropgaver.

Vi tror på bæredygtige produkter, som holder gennem generationer.

Drømmer du om et specialdesignet møbel af godt håndværk, hvor du selv kan indgå i processen, så kontakt Kærbygård Snedkeri.

Læs om Kærbygård på Fyns Stiftidende

Vores gård

På Kærbygård har vi specialiseret os i snedkerarbejde. Vi kan fremstille alt lige fra planke spiseborde, reoler, trapper til vinkældre – det er kun fantasien, der sætter grænsen. Mens vi hele tiden søger at udvikle nye ideer til møbler af kvalitetstræ, er vi samtidig åbne overfor at arbejde sammen med dig om dine ønsker og behov. Vi ser en glæde i at udvikle unikke møbler, hvor design og det gode snedkerarbejde går op i en højere enhed.

Hør mere i videon nedenfor:

Vores muligheder

Mens vi hele tiden søger at udvikle nye ideer til møbler af kvalitetstræ, er vi samtidig åbne overfor at arbejde sammen med dig om dine ønsker og behov. Vi ser en glæde i at udvikle unikke møbler, hvor design og det gode snedkerarbejde går op i en højere enhed.

Derfor indgår vi også gerne et samarbejde med indretningsarkitekter eller designere for at levere præcis det møbel, du drømmer om. Vi har fokus på detaljen, den gode råvare og det eksklusive udtryk, mens vi garanterer kvalitet i vores arbejde.

Familieejet gård med karakter

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Generationer

Muligheder

M

Hello. How are you?

SAMPLE POPUP

Built with Divi Builder.

Email Address

your@gmail.com

OUR OFFICE

101 Mark Boulevard St,
10040, New York,
United States.

X