Elmetræ bord

Elmetræ er en meget luksuriøs træsort, som er svær at skaffe i Danmark. Kærbygård Snedkeri tilbyder derfor et unikt produkt.

elmetrae 01 1

Problematiske elmetræer

For 20 år siden var det smukke danske elmetræ desværre plaget af elmesyge. Dette har medført, at dansk elm er vanskeligt at fremskaffe i dag. I efteråret 2017 deltog Pia (8. generation på gården) i en fest, hvor hun kom i snak med en landmand fra det sønderjyske.

Det viste sig, at han under elmesygen havde fældet en hel allé af dansk elm, som han siden da havde opbevaret i sin lade. Vi var så heldig at landmanden gerne ville sælge os sit lager, hvilket betyder, at vi i dag kan tilbyde lækre massivtræsmøbler i dansk elmetræ

Dansk elm har et fantastisk flot spil, som ikke kan sammenlignes med amerikansk elm. Er man interesseret i elmetræ møbler, f.eks. et smukt langbord i elmetræ, anbefaler vi altid et besøg i et af vores showroom, så man kan opleve og mærke træet.

Tusind tak for et helt igennem super gennemført stykke håndværk og ikke mindst helt fantastik service????????. Vi er rigtig glade for resultatet.

Per Thulstrup

Elmebordsejer

Processen omkring plankebordet

  1. Vælg en eller flere planker i eg, valnød eller elm.
  2. Vælg overfaldebehandling. Her kan du vælge mellem forskellige lak og olier efter dit behov og farveønske.
  3. Vælg mellem træ og metal bordben. Vi forsøger naturligvis at matche bordpladens look.
  4. Vælg en eventuel tillægsplade eller to i gennemfarvet MDF. De måler som standard bordet bredde x 50 cm.

Fordyb dig i elmebordets struktur

Kom forbi vores showroom i Odense, Århus eller København og se noget helt enestående elmetræ.

Generationer

Muligheder

INSPIRATION