Køkkenbordplader

Bestil en køkkenbordplade fra Kærbygård og dit køkken vil få et eksklusivt og unikt udtryk. På Kærbygård er det muligt at få fremstillet en bordplade efter egne mål og ønsker til træsort, udtryk, osv.

Den ultimative løsning til køkkenet

Bestil en køkkenbordplade fra Kærbygård og dit køkken vil få et eksklusivt og unikt udtryk. På Kærbygård er det muligt at få fremstillet en bordplade efter egne mål og ønsker til træsort, udtryk osv.

"

Udregn prisen på en køkkenbordplade i valnød eller egetræ

– Vi laver køkkenbordplader i de fleste træsorter, farver og behandlinger. Kontakt os for at få et tilbud.

 • snedkerkoekken 07

  Køkkenbordplade valnød

  DKK0,80 sq cm
 • snedkerkoekken 05

  Køkkenbordplade egetræ

  DKK0,55 sq cm

Få et uforpligtende tilbud allerede i dag. Ring eller besøg vores showroom.

BESØG SHOWROOM

Vi laver bordplader i de fleste træsorter og farver, og målene bestemmer du helt selv. Tag gerne fat i os, såfremt du ikke kan finde en mulighed der passer dig, eller du har brug for hjælp eller sparring. Da det er en snedker der arbejder med netop din nye bordplade, kan vi tilpasse den til næsten hvad som helst du ønsker.

Læs mere om vores kvalitet og læs om træet her.

Bordplade til snedkerkøkken

En anden stor fordel ved at få bygget et snedkerkøkken er, at det er muligt at tage hensyn til dine behov. Uanset hvilke ønsker du har, er der ingen begrænsninger i form at standardmål, udformning og monteringsmuligheder – alt er næsten muligt.

Nogle har måske brug for mange skabsløsninger, fordi der er et stort behov for opbevaringsplads, mens andre sætter pris på en mere åben løsning med masser af bordplads at muntre sig på, når de gastronomiske evner skal udfordres i køkkenet.

Centrum i huset

Vi ved, at mange anser køkkenet som hjemmets vigtigste rum – og det har vi fuld forståelse for. Derfor afsætter vi gerne ekstra tid og hjælper dig gennem de mange beslutninger, der skal tages allerede i idé-fasen. Det er vigtigt at tage hensyn til alle dine ønsker og drømme, så vi sammen har det helt rigtige udgangspunkt for det videre arbejde.

Se vores nye serie af 4-planke snedkerborde til både indendørs- og udendørs brug.

Specifikationer

Mærke: Kærbygård
Serie: Indendørs køkkenbordplader
Produkttype: Bordplade i træ
Materiale: Vi bruger primært træ fra lokal bæredygtig skov. Vælg mellem flere træsorter.
Farve: Vi kan tilpasse farverne efter ønsker, så kontakt os for en anden oliereting eller røg behandling. Eksempelvis røg, mørk eller sort, natur, neutral, eller lyspigmenteret.
Tykkelse: 30 mm eller 40 mm er standard mål, men vi kan dog tilpasses efter dine behov. Kontakt os og hør mere.
Længde: Varierer efter dine valg.
Bredde: Vores standard størrelse er 62 cm, men vil du have anden størrelse, kan du vælge det i menuen.

 

Leveringstid

Leveringstiden afhænger af det pågældende træ og udtryk der vælges. Træ er et naturmateriale, hvilket vil sige, at det ikke kan “bestilles” efter hvor mange knaster eller spil der skal være.
Derudover skal snedkeren have tid til at behandle bordpladen, og der er forskellige tørretider på både træet og olien som skal overholdes.

Vi tager derfor en dialog om den konkrete leveringstid for dit snedkerbord, alt efter vores lagerbeholdning og tilpasningsmuligheder.

Forvent derfor ca. 2-8 ugers leveringstid som udgangspunkt.

Processen omkring plankebordet

 1. Vælg en eller flere planker i eg, valnød eller elm.
 2. Vælg overfaldebehandling. Her kan du vælge mellem forskellige lak og olier efter dit behov og farveønske.
 3. Vælg mellem træ og metal bordben. Vi forsøger naturligvis at matche bordpladens look.
 4. Vælg en eventuel tillægsplade eller to i gennemfarvet MDF.

Vær med i hele processen

Derfor vil vi gerne have, at I er med i hele processen. Vi tager jer med ud for at udvælge det helt rigtige træ, ligesom I selvfølgelig også er med, hvis der skal vælges sten, granit eller andre specielle ting, der skal integreres i jeres køkken. Det sikrer at både I – og vi – hele tiden har styr på processen, hvilket i sidste ende vil resultere i det resultat, som I drømte om allerede fra starten.

Hos Kærbygård vil vi gerne have, at I hver eneste dag føler glæde, når I træder ind i jeres køkken – hvad enten I skal tilberede aftensmaden eller hygge med en kop the og en ostemad. Derfor går vi gerne den ekstra mil og yder den ekstra indsats, der skal til, for at resultatet bliver nøjagtig som I har ønsket.

Kontakt os i dag for et tilbud.

Vælg selv.

Generationer

Muligheder

Belysning: Secto Design skiller sig ud

Vi tilbyder lidt forskelligt af lækre pendeler, spisebordslamper, og forskellige lamper i træ.
Vores favorit lige for tiden er Secto design serien, som hhv. laver “Octo”, “Victo” og “Atto” – de passer rigtig godt til et snedkerbord fra Kærbygård, og massive træmøbler generelt.

plankeborde mm færdige 15 secto grand 4240 scaled - kaerbygaard plankebord KÆRBYGÅRD 2020 snedkeri - træbord -

Secto Design går hånd i hånd med Kærbygård

Secto Design er kendt for deres udtryksfulde og helt igennem unikke lampedesigns. Lampen her er lavet i træ og giver et godt naturligt udseende, som passer til hjemmets andre møbler. Derudover kan man også på denne måde bringe luft og natur indenfor. Pendlerne består af lameller, der sammen skaber en organisk form i træ.

De indretningsmæssige muligheder med pendlerne fra Secto Design er mange, og her hos Kærbygård kan man se lampen i mange af vores inspirationsbilleder og billeder vi har modtaget fra kunder. Den er et stort hit blandt snedkerbords-ejere!

Hos Kærbygård er vi vilde med pendlen fra Secto Design. Den står godt til et hvert Kærbygård plankebord, er tidsløse og passer ind i alle hjem. Pendlen er klassisk med en afslappende og god belysning. Den fås i flere farver og størrelser så den passer ind i alle hjem.

Bemærk at prisen varierer af materiale- og farvevalg.

Specifikationer

Mærke: Secto Design
Serie: Octo, Victo, Atto
Produkttype: Pendel (hængelampe, spisebordslampe, mfl.)
Materiale: Træ
Farve: Valnød, birk, sort og hvid
Fatning: E27
Inkl.lyskilde: Ja
Højde: Varierer
Diameter: Varierer

 

Vi har taget et par billeder du kan se nedenfor. Klik på dem for at se billedet i fuld størrelse inkl. Secto Design lamperne.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at vælge belysning?

13 + 11 =

plankeborde mm færdige 30 secto grand 4240 scaled - kaerbygaard plankebord KÆRBYGÅRD 2020 snedkeri - træbord -
plankeborde mm færdige 72 Secto Grand 4240 - kaerbygaard plankebord KÆRBYGÅRD 2020 snedkeri - træbord -
plankeborde mm færdige 15 secto grand 4240 scaled - kaerbygaard plankebord KÆRBYGÅRD 2020 snedkeri - træbord -

Se mere fra butikken:

[the_grid name=”Store 001DK”]