Find dit næste plankebord hos Kærbygård på Fyn

Bestil en køkkenbordplade fra Kærbygård og dit køkken vil få et eksklusivt og unikt udtryk. På Kærbygård er det muligt at få fremstillet en bordplade efter egne mål og ønsker til træsort, udtryk osv.

Vi fremstiller din nye køkkenbordplade af træ af den sortering du ønsker, så hvis du er til mange knaster og meget spil i træet er det også en mulighed, ligesom helt rene plader også kan lade sig gøre.

Da vi fremstiller alt fra bunden i vores eget snedkeri, kan vi imødekomme de fleste ønsker og er ikke bundet op af standard mål.

snedkerkøkken

Vær med i hele processen

Vi fremstiller træbordplader af højeste kvalitet i dansk træ, men hvis du ønsker en udenlandsk træsort, som fx. amerikansk valnød, kan det også lade sig gøre.

Kærbygårds køkkenbordplader skiller sig ud fra dem, du finder i køkkenbutikkerne, da vi udvælger træet og fremstiller bordpladen fra bunden hver gang.

Det giver dig mulighed for at vælge bredde på stave, sortering af træ osv. Selve bordpladen er en stor flade i dit køkken og er derfor afgørende for, hvordan udtrykket i dit køkken bliver.

Du er meget velkommen til at besøge snedkeriet på Kærbygård. Her kan du få et indtryk af processen fra stamme til bordplade, og du kan se et stort udvalg i vores showroom, så du er sikker på at træffe det helt rigtige valg.

Prisberegner

Brug vores prisberegner, til at udregne en ca. pris på din køkkenbordplade i træ!

Vores estimerede pris:
0,- DKK
Kontakt os

Mange kombinationsmuligheder til en god pris

Prismæssigt er vi konkurrencedygtige, da vi ikke har dyre mellemled. Vi har selv skov, savværk, snedkeri og showrooms. Kontakt os gerne, hvis du har ønsker eller besøg et af vores showrooms for at se kvaliteten.

 

Træsorter:

Vi har altid et bredt udvalg af forskellige træsorter på lager, og hvis vi ikke har i den træ sort som du ønsker tager vi det gerne hjem.

 

Opmåling og montering:

Vi kommer gerne ud og måler op og monterer, hvis du ønsker det. Prisen afhænger af, hvor i landet du bor. Vi arbejder også gerne sammen med diverse køkkenfirmaer for at sikre, at du få det, som du ønsker.

træ fra skov
X