Udendørs plankebord

Det perfekte snedkerbord til både indendørs OG udendørs brug, i højeste kvalitet

%

Tilfredshedsgaranti

Typer møbler

%

Tilfredshedsgaranti

Typer møbler

Sofabord

Skænk

Vin reol

Køkkenbordplade

Specialmøbel

Stol & barstol

BOOK EN TID

SHOP

Indendørs og udendørs snedkerbord

Vores helt nye serie af 4-planke snedkerborde egner sig både til indendørs -og udendørs brug. Vi tilpasser overfladebehandlingen alt efter behovet, og kan derfor give det en ekstra hårdførhed til slid, vind og vejr udendørs. Dermed kan man få et naturligt unikt snedkerbord, som binder natur og udearealer sammen, og som kan skabe et hyggeligt og eksklusivt rum udenfor huset.

Plankerne er i den meget høje kvalitet som vi kan stå 100 % inde for.

Der er blandt andet lavet nogle flotte messingdetaljer mellem plankerne, som giver et raffineret udtryk og samtidigt holder de fire planker.

Natur-4planker-4plankebord-udendoers-outdoor-indoor-indendoers-fire-plankebord-snedkerbord_juni2020_Kaerbygaard_Kærbygård-snedkeri_2020_Juni_Elm_Valnoed_valnød_Egetrae_egetræ - 7

Rent eller rustikt?

Vi laver både indendørs- og udendørsbordet i to udgaver, en ren og en rustik. Der er en mindre prisforskel, men bortset fra det, er det en smagssag hvad man er til.

RENT

Den udgave vi kalder “rent” er med få eller ingen knaster eller spil. Det giver et meget rent udtryk, som er roligt og tidsløst.

RUSTIKT

Den rustikke har som regel lidt mere spil og knaster. Den giver en masse liv og fortæller en historie i træet. Ofte vil årene også være mere fremtrædende, og der vil mere nauncering i udtrykket og tonerne.

Nogen vil gerne have en rolig og tidsløs overflade, mens andre gerne vil have liv, spil og historie. Det er altså en smagssag hvilket man bør vælge.

Beregn prisen på et rent eller rustik 4-plankebord nedenfor.

Tryk på den udgave du ønsker at beregne en pris på.

4planker-4plankebord-udendoers-outdoor-indoor-indendoers-fire-plankebord-snedkerbord_juni2020_Kaerbygaard_Kærbygård-snedkeri_2020_Juni_Elm_Valnoed_valnød_Egetrae_egetræ - 12

Farver og størrelser

Som udgangspunkt tilbydes både indendørs -og udendørsbordet i en mørk og neutral olie, altså to farver.
Dog kan man altid tage fat i os hvis man eksempelvis ønsker en mørkere olie, lyspigmenteret eller eksempelvis behandling med røg. Vi har mulighed for at lave bordet i samme farver som vores andre snedkerborde, både til indendørs og udendørsbrug.

Størrelse

Vi tilbyder snedkerbordet i 93 cm bredde, som er vores mest gængse størrelse, og som passer de fleste behov. Højden er som standard 73 cm, men kan tilpasses. Længden vælger man selv ved bestilling. Ønsker man andre dimensioner kan vi også klare dette, kontakt os for anden størrelse.

Design og praktik

Vi har designet bordet således at det vil kunne fungerer til både indendørs og udendørsbrug, alt efter den olie som bruges til at behandle det med og det træ som udvælges. Træet til indendørs brug er ovntørret, hvor træet til udendørs er lufttørret. Man skal derfor vælge, om man ønsker det til indendørs eller udendørsbrug.

Til udendørsbrug har vi designet snedkerbordet således, at der er et mindre mellemrum mellem de fire planker, så regnvand kan ledes væk fra bordpladen relativt let.

Derudover giver de fire planker mulighed for nogle stramme designlinjer, som eksempelvis ses i nedenstående billede. Her følger bordet midterste linje hele vejen ned gennem bordbenene, som er udført i samme træ og samme behandling.
Det skaber et minimalistisk og nordisk udseende.

Bæredygtige borde

Vi laver mange RIGTIG store borde i bredde planker, men ikke alle egetræer kommer i den tykkelse stamme. Derudover kommer der også et naturligt større spild, hvis plankerne skal være store. Derfor lancerer vi dette 4-planke bord, som holder samme høje kvalitet, men tilgodeser bæredygtighed i endnu højere grad og som nedbringer spild i snedkeriet.

Træets kvalitet er præcis den samme som man kender fra Kærbygård.

Vedligeholdelse

UDENDØRSBORD

Som tommelfingerregl får du et bord som kommer til at holde sig flot og naturligt i rigtigt mange år.

Et udendørsmøbel patinerer naturligt i vind og vejr og tilpasser sig naturligt de omgivelser det står i. Vi anbefaler at stille det tørt, mørkt og ventileret om vinteren eller i perioder hvor det ikke er i brug, men det er ikke et krav for at holde det pænt.

Vi anbefaler at bordet får en vedligholdende oliebehandling ca. 1-2 gange om året, men er ikke et krav for holdbarheden. Det vil friske bordets naturlige farver op og gøre det mere modstandsdygtigt. Hvis man ønsker en sølvfarvet overflade undlader undlades efterfølgende oliebehandlinger.

 

INDENDØRSBORD

Her gælder blot at det skal oliebehandles efter behov.

NATUR-4planker-4plankebord-udendoers-outdoor-indoor-indendoers-fire-plankebord-snedkerbord_juni2020_Kaerbygaard_Kærbygård-snedkeri_2020_Juni_Elm_Valnoed_valnød_Egetrae_egetræ - 16

Specifikationer

Mærke: Kærbygård
Serie: Indendørs & udendørs snedkerborde.
Produkttype: Indendørs og udendørs snedkerbord.
Materiale: Træ, evt stål, aluminium og messing. Vi bruger primært egetræ fra lokal bæredygtig skov.
Farve: Vi anbefaler neutralolieret eller mørkolieret egetræ som vist på billederne. Vi kan dog tilpasse farverne efter ønsker, så kontakt os for en anden oliereting eller røg behandling. Eksempelvis røg, mørk eller sort, natur, neutral, eller lyspigmenteret.
Højde: Standard 73 cm, kan dog tilpasses efter dine behov. Kontakt os og hør mere.
Længde: Varierer efter dine valg.
Bredde: 93 cm

Vi har taget et par billeder du kan se nedenfor. Klik på dem for at se billedet i fuld størrelse.

Leveringstid

Leveringstiden afhænger af det pågældende træ og udtryk der vælges. Egetræ er et naturmateriale, hvilket vil sige, at det ikke kan “bestilles” efter hvor mange knaster eller spil der skal være i træet. 
Derudover skal snedkeren have tid til at behandle bordet, og der er forskellige tørretider på både træet og olien som skal overholdes.

Vi tager derfor en dialog om den konkrete leveringstid for dit snedkerbord, alt efter vores lagerbeholdning og tilpasningsmuligheder.

Forvent derfor ca. 2-8 ugers leveringstid som udgangspunkt.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at vælge dit nye indendørs eller udendørst 4-planke snedkerbord?

10 + 9 =

4planker-4plankebord-udendoers-outdoor-indoor-indendoers-fire-plankebord-snedkerbord_juni2020_Kaerbygaard_Kærbygård-snedkeri_2020_Juni_Elm_Valnoed_valnød_Egetrae_egetræ - 11
4planker-4plankebord-udendoers-outdoor-indoor-indendoers-fire-plankebord-snedkerbord_juni2020_Kaerbygaard_Kærbygård-snedkeri_2020_Juni_Elm_Valnoed_valnød_Egetrae_egetræ - 2
Kurv
  • Ingen varer i kurven.