Spisebordsstole

Vi tilbyder lidt forskelligt af lækre stole der passer til dit snedkerbord eller i den naturlige indretning.
METTE fra Findahls er en populær dansk produceret spisebordstol, som vi roser højt. Derudover har vi også “TULSA” spisebordsstolen fra JustDesign, som vi også er ret vilde med.

Vi har ALTID prisgaranti på Mette spisebordsstolene, kontakt os hvis du finder produktet billigere, så matcher vi prisen!

Spisebordsstol 3 scaled

Viser 5–5 af 5 resultater

  • Tilbud 15 mette tekstil kaerbygaard 2021 1

    Mette stol | Tekstil & Bøg

    DKK2.335,00 DKK1.751,24

Mette har god siddekomfort

Hos Kærbygård er vi vilde med Mette spisebordsstolene fra Findahls. De står godt til et hvert Kærbygård plankebord, er tidsløse og passer ind i alle hjem. Stolen er en klassisk spisebordsstol med en afslappende og god siddekomfort for hele kroppen. Stolen fås i adskille flet, stoffer, læder, træsorter og behandlinger, så det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

Denne klassiker er en nyfortolket “A-chair” som er formet efter ryg og sæde, som glider elegant sammen med benene på stolen. Designet er oprindeligt fra arkitekt Carsten Buhl. Det giver et strømlinet og klassisk dansk design med tidsløse egenskaber.

METTE er fra Findahls Møbelfabrik som vi hos Kærbygård samarbejder med. Møbelproducenten er bundet i danske rødder og har mange års erfaringer med bæredygtige produkter og står inde for samme høje kvalitet og standarder som Kærbygård.

Derfor vil vi altid anbefale Mette spisebordsstolene i kombination med et Kærbygård Plankebord. Bemærk at prisen varierer af materiale- og farvevalg.

 

Se den blive lavet her:

TULSA har et raffineret udseende og fåes i mange varianter

Vi har mulighed for at finde lige præcis den kombination af ben og stoffer som du skal bruge. Kontakt os for at bestille andre kombinationer.

TULSA stolen fra JustDesign er klassisk, raffineret og står godt til et hvert møbel i træ, eksempelvis et snedkerbord fra Kærbygård. Den har en høj sidde komfort, solide armlæn og en medium størrelse ryg, så den kan bruges over lang tid.

Hos Kærbygård er den især populær i læder farverne “cognac” og “sort”, men også velour farverne gør det godt til et snedkerbord. Der er næsten uendeligt mange muligheder for at vælge stoffer og farver til denne stol, og vi hjælper naturligvis med at finde den HELT rette.
Derudover fåes den med forskellige ben, blandt andet almindelige, firkantede og ben på hjul, som eksempelvis kan bruges til kontoret. Også her er der mange muligheder, og vi hjælper gerne.

Mærke: JustDesign
Serie: TULSA MODERN
Produkttype: Spisebordsstole
Materiale: Blandet
Farve: Læder, tekstil eller velour i flere farver
Størrelse: Stolen er 86cm høj i ryglæn, 57 cm bred og 44.5 cm dyb.
Sædehøjden er 50 cm over jorden og armlæn er 67 cm

 

Størrelse

Stolen er 75cm høj i ryglæn, 52cm bred og 54 cm dyb. Sædehøjden er 45cm over jorden.

 Vi har taget et par billeder du kan se nedenfor.

Barstole

Ligesom vores spisebordsstole tilbyder vi også barstole i forskellige træsorter, designs og fra flere producenter. Det er dog vores BUCH barstol fra Findahls vi oftest anbefaler, når der skal købes barstol til indretningen derhjemme.

Det er en fantastisk stol som kommer i mange farver, træsorter, to højder, med drejesæde og læder detajler. Den passer perfekt med hjemmebaren, i køkkenalrummet hvis man har siddeplads ved køkkenbordet, eller andre steder der trænger til forkælelse af en design-klassiker.

Det er ligeledes prismatch på dette produkt. Kan du finde det billigere?
Kontakt os, så matcher vi prisen!

Findahl Buch oak bl scaled

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

En design klassiker efter vores træ-hjerte ????

Hos Kærbygård er vi vilde med Buch barstolene fra Findahls.

Erik Buch barstolen er tegnet af arkitekt Erik Buch (1923-1982). Det er en let og lækker barstol der produceres i højde 69cm og 77cm. Kan leveres med drejbart sæde og tilpasses i højden efter dine ønsker. Barstolen fås i flere træsorter, samt en malet overflade.

Træsorter:
Bøg (Sæbebehandlet, olieret, bejdset, lakeret)
Eg (Sæbebehandlet, olieret, bejdset, lakeret)
Teak (Olieret, bejdset, lakeret)
Valnød (Olieret, bejdset, lakeret)

Størrelse

Mål: H69 x B38 x D45 cm.
Sædehøjde: 69 cm.
Sædedybde: 31 cm.
Sædebredde: 37 cm.

Mål: H77 x B40 x D45 cm.
Sædehøjde: 77 cm.
Sædedybde: 31 cm.
Sædebredde: 39 cm.

 

Vi har taget et par billeder du kan se nedenfor.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at vælge din næste spisebordsstol eller barstol?

mette buch 5 scaled
mette buch 1 scaled
mette buch 4 scaled
mette buch 2 scaled
mette buch 2 scaled
Kurv
  • Ingen varer i kurven.