Kærbygpård logo sort 1

Skænke

Skænke har igen fundet plads i hjemmet

Mange husker sikkert skænke fra hjemmet hos forældre eller bedsteforældre. I en periode herefter gled disse skænke lidt ud i glemslen – men sådan forholder det sig ikke længere.

Skænke er igen blev et sikkert hit i de danske hjem. Det hænger måske sammen med den tendens, at vi sætter pris på lave møbler, der ikke dækker hele væggen – vi vil gerne have, at vores hjem fremstår åbent og lyst.

Foruden vores skænk – der fremstilles i standardmål – fremstiller vi også skænke helt efter dine ønsker. Vi kan derved sørge for at din skænk har nøjagtig de mål, der passer til din stue.

Du vælger også selv, hvordan din skænk skal være indrettet. Vi har alle forskellige behov for opbevaring, hvorfor du selv kan vælge, hvordan din skænk skal være indrettet i form at hylder og skuffer.

Uanset hvordan du ønsker din skænk indrettet, sørger vi for, at din skænk bliver lavet således, at alle synlige årer er gennemgående. Det giver et helstøbt og gennemført look.

Traditionelt ophænges en skænk på væggen, men ikke alle ønsker den løsning. I mange hjem ændres indretningen løbende i kraft af familiens størrelse, børnenes alder og andre familiemæssige omstændigheder.

Derfor leverer vi også skænke med påmonterede ben. Det giver samme lette og luftige indtryk som en ophængt skænk, men giver større bevægelsesfrihed i forbindelse med ommøblering – og efterlader ikke grimme huller i væggen, når lysten til omrokering indfinder sig.

Næste

M

Hello. How are you?

SAMPLE POPUP

Built with Divi Builder.

Email Address

your@gmail.com

OUR OFFICE

101 Mark Boulevard St,
10040, New York,
United States.

X