Kærbygpård logo sort 1

Telefon

Showrooms

I Odense, Århus og København

Egetræsbord i 4 planker

Det perfekte plankebord hvis du vil have knivskarpe detaljer, markedets højeste kvalitet og et plankebord man ikke ser hos naboeb. Vi har samlet flotte billeder og information om denne nye type plankebord lige her.

%

Tilfredshedsgaranti

Typer møbler

Håndlavet plankebord som kombinere kvalitet, stramt design og imponerende detajler

Vores helt nye serie af 4-planke snedkerborde er designet med øje for stramme raffinerede kanter, en lækker naturlig overflade og lang levetid.  Dermed kan man få et naturligt unikt snedkerbord, som binder natur og indearealer sammen, og som kan skabe et hyggeligt og eksklusivt rum i huset.

Plankerne er i den meget høje kvalitet som Kærbygård snedkeri er kendt for.

Der er blandt andet lavet nogle flotte messingdetaljer mellem plankerne, som giver et raffineret udtryk og samtidigt holder de fire planker, præcis hvor de skal være.

Snedkerbordet i egetræ som er vist på billedet herunder, indbyder til masser af hygge, et nordisk design sprog og snedkerkvalitet.

Besøg online butikken – find det perfekte plankebord med 1-4 planker her.

STOR-size-indendoers-4planker-4plankebord-udendoers-outdoor-indoor-indendoers-fire-plankebord-snedkerbord_juni2020_Kaerbygaard_Kærbygård-snedkeri_2020_Juni_Egetrae_egetræ - 8

Rent eller rustikt? Og hvilken farve?

Vi laver plankebordet i præcis det udtryk du ønsker, uanset om det skal være rent eller rustikt. Er du til knaster, spil og naturlig bevægelse? Eller skal det stå helt rent og knastefrit? Du kan frit vælge mellem alle de typer af oliering som Kærbygård tilbyder . Dermed kan man få et meget forskelligt udtryk i træet, alt efter om bordet skal bibeholde dets naturlige nuancer eller tilpasses med farver og anden pigmentering.

RENT

Den udgave vi kalder “rent” er med få eller ingen knaster eller spil. Det giver et meget rent udtryk, som er roligt og tidsløst.

RUSTIKT

Den rustikke har som regel lidt mere spil og knaster. Den giver en masse liv og fortæller en historie i træet. Ofte vil årene også være mere fremtrædende, og der vil mere nuancering i udtrykket og tonerne.

Nogen vil gerne have en rolig og tidløs overflade, mens andre gerne vil have liv, spil og historie. Det er altså en smagssag hvilket man bør vælge.
Vi sender billeder løbende med forslag til planker og udtryk, så du kan vælge præcis det udtryk du ønsker.

Design og praktik

Vi har designet bordet således, at det vil kunne fungere til enhver lejlighed og i alle hjem og indretninger. Træet til indendørs brug er ovntørret, skåret, pudset og forfinet af vores snedkere, og til sidst overfladebehandler vi bordet.

På dette egetræsplankebord har vi sørget for en lækker oliering, som holder i lang tid.

Derudover giver de fire planker mulighed for nogle stramme designlinjer, som eksempelvis ses i nedenstående billede. Her følger bordet midterste linje hele vejen ned gennem bordbenene, som er udført i samme træ og samme behandling.
Det skaber et minimalistisk og nordisk udseende.

4planker-4plankebord-udendoers-outdoor-indoor-indendoers-fire-plankebord-snedkerbord_juni2020_Kaerbygaard_Kærbygård-snedkeri_2020_Juni_Elm_Valnoed_valnød_Egetrae_egetræ - 12

Størrelse

Vi tilbyder snedkerbordet i 93 cm bredde, som er vores mest gængse størrelse, og som passer de fleste behov. Højden er som standard 73 cm, men kan tilpasses.
Ønsker du en anden bredde er det heller ikke noget problem. Vi sammensætter de planker som passer til dit behov.

Længden vælger du ved bestilling. Ønsker man andre dimensioner kan vi også klare dette, kontakt os for anden størrelse.

Vedligeholdelse

Her gælder blot at det skal oliebehandles efter behov. Man er velkommen til at tage fat i os hvis man har spørgsmål til olie eller behandling.

Leveringstid

Leveringstiden afhænger af det pågældende træ og udtryk der vælges. Egetræ er et naturmateriale, hvilket vil sige, at det ikke kan “bestilles” efter hvor mange knaster eller spil der skal være i træet.
Derudover skal snedkeren have tid til at behandle bordet, og der er forskellige tørretider på både træet og olien som skal overholdes.

Vi tager derfor en dialog om den konkrete leveringstid for dit snedkerbord, alt efter vores lagerbeholdning og tilpasningsmuligheder.

Forvent derfor ca. 2-8 ugers leveringstid som udgangspunkt.

Info

 

Mærke: Kærbygård snedkeri
Serie: 4-planke snedkerbord
Produkttype: Indendørs snedkerbord i egetræ og 4 planker.
Materiale: Træ, evt stål, aluminium og messing. Vi bruger primært egetræ fra lokal bæredygtig skov.
Farve: Vi anbefaler neutralolieret eller mørkolieret egetræ som vist på billederne. Vi kan dog tilpasse farverne efter ønsker, så kontakt os for en anden oliereting eller røg behandling. Eksempelvis røg, mørk eller sort, natur, neutral, eller lyspigmenteret.
Højde: Typisk 73 cm, men du vælger selv.
Længde: Varierer efter dine valg.
Bredde: Typisk omkring 93 cm, men du vælger selv.