Kærbygpård logo sort 1

Telefon

Showrooms

I Odense, Århus og København

Vi inviterer til oprydningssalg og åbent hus på Kærbygård i Odense:

 

22/1 kl. 10-16

&

23/1 kl. 11-14

 

Tilmeld dig nedenfor 👇 

På Kærbygård udvider vi snedkeriet med en ny bygning og skal have solgt ud. Derfor holder vi åbent en hel weekend, og viser sortimentet frem, så du kan blive inspireret og evt gøre et godt kup.

I år slår vi rekorder og fremviser mere end +200 snedkermøbler, herunder stole, plankeborde, runde borde, og meget andet..
Der vil derfor være MASSER af grunde til at besøge Kærbygård i Odense, for en god snak og inspiration til hjemmet.

Har du en forespørgsel på et special-møbel eller større projekt, anbefaler vi at du booker tid og kommer forbi på et andet tidspunkt.

Nedsatte priser:

Andensorterings-møbler vil være med op til 50 % rabat. Prisen afhænger af møblets stand og størrelse.

Derudover vil der være 25 % rabat på alle møbler fra Findahls, og nogle ekstra gode priser på udgåede produkter, blandt andet stole og lamper.

Corona

– Vi følger naturligvis alle myndighedernes anvisninger.
Heldigvis strækker vores lokaler sig over mere end 800 kvm., så der vil være rigtig god mulighed for at holde afstand mm. Derudover spritter vi løbende af og sørger for at guide folk videre, hvis der er for mange samlede på samme sted.

Vi gør derfor alt for, at der skal være adgang for alle, som er interesserede i snedkermøbler, uden at man skal bekymre sig.

Vi ses på Kærbygård 👍

Mvh
Familien Kibæk

 

Natur-4planker-4plankebord-udendoers-outdoor-indoor-indendoers-fire-plankebord-snedkerbord_juni2020_Kaerbygaard_Kærbygård-snedkeri_2020_Juni_Elm_Valnoed_valnød_Egetrae_egetræ - 7
Kurv
  • Ingen produkter i kurv