Vi inviterer til oprydningssalg og åbent hus på Kærbygård i Odense

10/7 kl. 10-16

11/7 kl. 10-14

På Kærbygård udvider vi snedkeriet og skal have ryddet op. Derfor river vi en weekend ud af ferien og viser hele sortimentet frem, så du kan blive inspireret og evt gøre et godt kup til et stort oprydningssalg. Der vil være mulighed for at vælge mellem mere end 100 snedkerborde som er lagt frem i showroomet og snedkeriet.

I år slår vi rekorder og fremviser mere end +160 snedkermøbler, herunder lamper, stole, plankeborde, runde borde, og meget andet.
Der vil derfor være MASSER af grunde til at besøge Kærbygård snedkeri i Odense, for en god snak og inspiration til hjemmet. Vi vil ligeledes stå klar med noget lækkert til ganen, som du kan nyde under et af vores egetræer eller mens du går rundt og kigger snedkermøblerne.

 

Natur-4planker-4plankebord-udendoers-outdoor-indoor-indendoers-fire-plankebord-snedkerbord_juni2020_Kaerbygaard_Kærbygård-snedkeri_2020_Juni_Elm_Valnoed_valnød_Egetrae_egetræ - 7

Nedsatte priser:

I forhold til priserne bliver det såldes:
Andensorterings-møbler vil være med op til 50 % rabat. Prisen afhænger af møblets stand og størrelse.

Derudover vil der være 25 % rabat på alle møbler fra Findahls, og store rabatter på Secto trælamper og pendler.
– Vi matcher alle priser på både barstole, spisebordsstole og lamper.

Vi glæder os til at se jer til oprydningssalg!

4planker-4plankebord-udendoers-outdoor-indoor-indendoers-fire-plankebord-snedkerbord_juni2020_Kaerbygaard_Kærbygård-snedkeri_2020_Juni_Elm_Valnoed_valnød_Egetrae_egetræ - 12

Forskellige borde til forskellige ønsker

Alle har forkellige ønsker til deres kommende snedkerbord, derfor har vi lavet snedkerbordene i forskellige størrelser, udtryk og former.
– Man kan eksempelvis se den store forskel der er i udtrykket på hhv. et rustikt og et rent-normalt bord.

Derudover vil man have mulighed for både at se vores 2-planke, 3-planke og  4-planke borde ved siden af hinanden.

Corona

– Vi følger naturligvis alle myndighedernes anvisninger.

Heldigvis strækker vores lokaler sig over mere end 800 kvm., så der vil være rigtig god mulighed for at holde afstand mm. Derudover spritter vi løbende af og sørger for at guide folk videre, hvis der er for mange samlede på for få kvm.

Vi gør derfor alt for at der skal være adgang for alle som er interesserede i snedkermøbler, uden at man skal bekymre sig.

4planker-4plankebord-udendoers-outdoor-indoor-indendoers-fire-plankebord-snedkerbord_juni2020_Kaerbygaard_Kærbygård-snedkeri_2020_Juni_Elm_Valnoed_valnød_Egetrae_egetræ - 11
4planker-4plankebord-udendoers-outdoor-indoor-indendoers-fire-plankebord-snedkerbord_juni2020_Kaerbygaard_Kærbygård-snedkeri_2020_Juni_Elm_Valnoed_valnød_Egetrae_egetræ - 2
Kurv
  • Ingen varer i kurven.