Kærbygpård logo sort 1

Telefon

Showrooms

I Odense, Århus og København

Spisebordsstole og barstole

Valgmuligheder

Farver og olier

Spisebordsstole

Vi tilbyder lidt forskelligt af lækre stole der passer til dit snedkerbord eller i den naturlige indretning.

Vi har ALTID prisgaranti på Mette spisebordsstolene, kontakt os hvis du finder produktet billigere, så matcher vi prisen!

Spisebordsstol 3 scaled

Mette har god siddekomfort

Hos Kærbygård er vi vilde med Mette spisebordsstolene fra Findahls. De står godt til et hvert Kærbygård plankebord, er tidsløse og passer ind i alle hjem. Stolen er en klassisk spisebordsstol med en afslappende og god siddekomfort for hele kroppen. Stolen fås i adskille flet, stoffer, læder, træsorter og behandlinger, så det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

Denne klassiker er en nyfortolket “A-chair” som er formet efter ryg og sæde, som glider elegant sammen med benene på stolen. Designet er oprindeligt fra arkitekt Carsten Buhl. Det giver et strømlinet og klassisk dansk design med tidsløse egenskaber.

METTE er fra Findahls Møbelfabrik som vi hos Kærbygård samarbejder med. Møbelproducenten er bundet i danske rødder og har mange års erfaringer med bæredygtige produkter og står inde for samme høje kvalitet og standarder som Kærbygård.

Derfor vil vi altid anbefale Mette spisebordsstolene i kombination med et Kærbygård Plankebord. Bemærk at prisen varierer af materiale- og farvevalg.

 

Se den blive lavet her:

Barstole

Ligesom vores spisebordsstole tilbyder vi også barstole i forskellige træsorter, designs og fra flere producenter. Det er dog vores BUCH barstol fra Findahls vi oftest anbefaler, når der skal købes barstol til indretningen derhjemme.

Det er en fantastisk stol som kommer i mange farver, træsorter, to højder, med drejesæde og læder detajler. Den passer perfekt med hjemmebaren, i køkkenalrummet hvis man har siddeplads ved køkkenbordet, eller andre steder der trænger til forkælelse af en design-klassiker.

Det er ligeledes prismatch på dette produkt. Kan du finde det billigere?
Kontakt os, så matcher vi prisen!

Findahl Buch oak bl scaled

En design klassiker efter vores træ-hjerte

Hos Kærbygård er vi vilde med Buch barstolene fra Findahls.

Erik Buch barstolen er tegnet af arkitekt Erik Buch (1923-1982). Det er en let og lækker barstol der produceres i højde 69cm og 77cm. Kan leveres med drejbart sæde og tilpasses i højden efter dine ønsker. Barstolen fås i flere træsorter, samt en malet overflade.

Træsorter:
Bøg (Sæbebehandlet, olieret, bejdset, lakeret)
Eg (Sæbebehandlet, olieret, bejdset, lakeret)
Teak (Olieret, bejdset, lakeret)
Valnød (Olieret, bejdset, lakeret)

Størrelse

Mål: H69 x B38 x D45 cm.
Sædehøjde: 69 cm.
Sædedybde: 31 cm.
Sædebredde: 37 cm.

Mål: H77 x B40 x D45 cm.
Sædehøjde: 77 cm.
Sædedybde: 31 cm.
Sædebredde: 39 cm.

 

Vi har taget et par billeder du kan se nedenfor.

mette buch 5 scaled
mette buch 1 scaled
mette buch 4 scaled
mette buch 2 scaled
Kurv
  • Ingen produkter i kurv