Møbler til erhverv – funktionelle og indbydende

Kærbygård har efterhånden leveret møbler til mange forskellige erhverv. Det har resulteret i mange forskellige – og unikke – løsninger til gavn for vores virksomhedskunder. I en virksomhed er der som oftest anderledes behov, end dem der findes i hjemmet.

Uanset om det drejer sig om indretning af kontorer, mødelokaler, udstillingslokaler, venteværelser eller specielformede møbler til et indgangsparti eller en foyer, kan vi i samarbejde med jer udvikle den model, der virker bedst for jer – til glæde for både jer og jeres kunder.

Vores dygtige møbelsnedkere, bygningssnedkere og maskinsnedkere fremstiller i samarbejde møbler, der er specielt tilpassede din virksomheds behov. Det resulterer oftest i nye og anderledes løsninger, hvor der tages hensyn til den enkelte virksomhed. Møbler til erhverv skal være både funktionelle og æstetiske, hvorfor kvaliteten er i top – og der kæles for selv de mindste detaljer.

Gode løsninger kræver god dialog. Derfor sørger vi for løbende og konstruktiv dialog under hele processen, så vi hele tiden er på rette spor. I er selvfølgelig til enhver tid velkomne på vores værksted, hvor I har mulighed for at følge arbejdet på tætteste hold.

Mange virksomheder har egne indretningsarkitekter eller andre relevante samarbejdspartnere, som vi gerne samarbejder med, når de rigtige løsninger skal findes.

Vi har også mulighed for at inddrage vores egne indretningsarkitekter eller andre specialister efter behov, hvis dette ønskes.

Hos Kærbygård er vi både som mennesker og virksomhed meget opmærksomme på vores natur og vores miljø – og det er vi sikker på, at også du og din virksomhed er. Derfor har vi stor fokus på bæredygtighed – og tager hensyn til dette i alle processer.

Bliv inspireret til et stort og lækkert mødebord eller konferencebord i vores galleri nedenfor.

Kurv
  • Ingen varer i kurven.