Kvalitets mødeborde & konferenceborde (B2B)

 

– Håndlavet af snedker

På Kærbygård snedkeri er vi vilde med at lave snedker plankeborde som skal bruges til konferencebord eller mødebord. Dette skyldes især, at de behov som en virksomhed har for et mødebord som regel er STØRRE end i de private hjem. Ofte kan vi få lov at lave nogle af de mest “kræsne” borde hvor detaljen virkelig for lov at komme frem, og størrelsen på bordet nemt kan blive mere 12-20 personer. Dermed bliver mødebordet en meget vigtig rolle i rummet, både fordi det fylder meget, men også fordi det sætter en stemning og tone for mødet og den sociale atmosfære i rummet.

Et mødebord eller konferencebord kan være med til at understøtte virksomhedens historie, eller kulturen som er omkring “bordet”.

Vi ved også at kun det bedste er godt nok. Det er nemlig ofte omkring mødebordet at de vigtige beslutninger tages og de tungeste underskrifter signeres.

Vores dygtige møbelsnedkere tager hånd om hvert enkelte møbel hos Kærbygård, og sikrer at du og din virksomhed for den perfekte løsning til dit behov. Alt bliver lavet i hånden og ingen detalje er for lille til at blive justeret. Det resulterer oftest i nye og anderledes løsninger, hvor der tages hensyn til den enkelte virksomhed. Møbler til erhverv skal være både funktionelle og æstetiske, hvorfor kvaliteten er i top – og der kæles for selv de mindste detaljer.

 

Med udgangspunkt i plankebordet

Vores mødeborde og konferenceborde minder meget vores almindelige plankeborde. Forskellen er naturligvis i størrelse og eventuelle udtag eller “specielle” løsninger som giver mening i erhvervssammenhænge. Du vil stadig have mulighed for at vælge bredde, længde og højde, bordben og overflade- og farvebehandlinger.

Hvis du gerne vil se mere kan vi anbefale galleriet nedenfor, eller se plankeborde på vores forside eller læse mere under vores langborde.

 

plankeborde mm færdige 43 scaled - kaerbygaard plankebord KÆRBYGÅRD 2020 snedkeri - træbord

 

Dialog og “møder”

For at finde den rette løsning kræver det også dialog. Vi tager tager hånd om dine ønsker, men sørger for at holde en åben og ærlig dialog løbende i processen. Vi er ikke bange for at rådgive, hvis vi mener at det kan gøre slutproduktet endnu bedre.
– Mange virksomheder har også egne indretningsarkitekter eller andre relevante samarbejdspartnere, som vi gerne samarbejder med, når de rigtige løsninger skal findes. Vi har også mulighed for at inddrage vores egne indretningsarkitekter eller andre specialister efter behov, hvis dette ønskes.

 

CSR og en bæredygtig profil

Hos Kærbygård går vi meget op i bæredygtighed og miljø. Blandt andet benytter vi minimalt med emballage, planter samme mængde træer som vi fælder, og fremstiller alle vores møbler lokalt i Odense, fremfor at transportere dem rundt omkring i verden.

Hos Kærbygård er vi både som mennesker og virksomhed meget opmærksomme på vores natur – og det er vi sikker på, at også du og din virksomhed er. Derfor har vi stor fokus på bæredygtighed – og tager hensyn til dette i alle processer.

Bliv inspireret til et stort og lækkert mødebord eller konferencebord i vores galleri nedenfor.