Longtable

Et stort og langt plankebord som kan samle familien. Se nedenfor hvorfor Kærbygård er specialister i langeborde og ELSKER at fremstille dem.

plankeborde mm færdige 32

Langborde – det ultimative plankebord

Vi er sikkert mange, der har beundret de langborde, der ses på danske slotte og herregårde – og ofte ses i engelske og amerikanske film og serier.

Hos Kærbygård Plankeborde kan du få realiseret drømmen om at få dit eget langbord i dit hjem. Vi fremstiller langborde i mange forskellige udgaver – og tilpasser størrelse og udseende, så det hele passer til netop dine ønsker og dit hjem.

Ikke alle har plads til en kæmpestort langbord i deres hjem, men det er heller ikke nødvendigt. Langborde kan tilpasses i både længde og bredde, så det kommer til at fremstå harmonisk og individuelt tilpasset til lokalet.

Bredden kan varieres, idet vi leverer langborde lavet en enkelt bred planke eller af to – eller tre – planker i varierende bredde. Således er det muligt at få den bredde, der egner sig bedst til den plads, der er til rådighed.

Tilfredshedsgaranti ⭐️

Kærbygård yder tilfredshedsgaranti på denne produkt-kategori. Læs mere om hvad det betyder lige her.

Der er ligeledes en ekstra-ordinær garanti på vores egetræ skænke, som du kan finde her.

Prøv vores prisberegner til langborde

Det er uforpligtende og giver et hurtigt indblik i prisen på dit drømme-plankebord og langbord. Hvis du vil udregne prisen på et rundt bord kan du gøre det her .

[mtt_price_boxes]

Hvad er et langbord?

Et langbord er – som navnet antyder – et langt bord. Det betyder dog ikke, at du kun kan få et langbord i meget lange modeller. Mange vælger at købe et langbord i træ i den størrelse, der passer til behovet i hverdagen og passer perfekt i rummet størrelsesmæssigt.

Når behovet for et længere bord opstår i forbindelse med mange gæster eller lignende, kan der monteres tillægsplader. Vi laver flere forskellige løsninger indenfor tillægsplader, så det er muligt at finde den løsning, der tiltaler dig mest.

Med tillægsplader har du derfor muligheden for at have et langbord i træ til hverdagsbrug – og samtidig et langbord, der kan udvides, når behovet for mange siddepladser opstår

3C50678E AF20 4C43 8B9F 75B5527417A4

Tilpas siddepladserne

På denne måde er det muligt at tilpasse antallet af siddepladser omkring langbordet alt efter situationen. Et langbord, der til dagligt giver mulighed for – for eksempel – seks siddepladser, kan på et øjeblik udvides til det dobbelte antal siddepladser – og et endnu længere bord til endnu flere siddepladser.

Der er således ingen grund til at fravælge et langbord, fordi der måske ikke er plads til det helt store bord i hverdagen.

Langborde laves ofte med to eller tre planker i bredden. Mellem disse planker er et mindre mellemrum, hvilket er med til at give bordet et rustikt og naturligt udseende. Hvis du ikke ønsker dette mellemrum mellem plankerne, kan vi også levere et langbord med sammenlimede planker.

Herved fremstår plankerne som en stor samlet overflade – og kvaliteten er naturligvis den samme som på traditionelle langborde.

plankeborde mm færdige 15

Det er nogle helt fantastiske borde I laver. Vi er stadig super glade for vores. Det passer bare så godt til vores hus. Kvalitet fornægter sig ikke.

Thomas Soendberg Clausen

Longtable, owner

plankeborde mm færdige 59

Langborde laves af det bedste træ

Hos Kærbygård Plankeborde står vi for hele processen, når vi skal lave et plankebord. Det giver os fuld kontrol lige fra fældning af det rigtige træ, skånsom transport, opskæring af plankerne og efterfølgende lufttørring og afsluttende ovntørring.

Vi har fuld kontrol over den afsluttende høvling – og ikke mindst – den slutbehandling i form af slibning og overfladebehandling, der giver den unikke finish, der fremhæver årerne og sikrer et bord, der tåler at blive brugt i årtier – og stadig vil fremstå smukt.

At vi selv står for hele processen er med til at sikre den høje kvalitet. Vi stiller meget store kvalitetskrav til vores produkter, hvorfor vi hos Kærbygård Plankeborde har en spildprocent på op til 75% fra et træ bliver fældet og de færdige planker ligger klar. Det er således kun det bedste og særligt udvalgte træ, der bliver brugt til planker.

Byg drømmebordet

Sammensæt dit drømme-snedkerbord nedenfor, så sender vi løbende relevante billeder af potentielle borde, der passer til dine ønsker.

[kaerbygaard_request_form hide-content=”yes”]

See our new series of 4-plank joinery tables for both indoor and outdoor use.

Rundt bord eller langbord?

Det kan være virkelig svært at tage en beslutning som skal holde i SÅ mange år. Derfor anbefaler vi at du kommer forbi et af vores showrooms hvor du kan mærke, dufte, se og teste kvaliteten og det praktiske ved et rundt bord kontra et langbord. Vi kan som nogle af de få i landet lave runde borde hvor der kan sidde over 10 personer, så det kan måske også være relevant for dig.

Uanset hvad du vælger, så kan du senere hen udnytte mulighederne ved at have en rigtig snedker til at fremstille dine møbler ud af rigtigt massiv træ. Du kan nemlig få en matchene skænk i egetræ eksempelvis, som fremstår både raffineret og elegant, sammen med dit nye runde bord eller langbord.

Processen omkring plankebordet

  1. Vælg en eller flere planker i eg, valnød eller elm.
  2. Vælg overfaldebehandling. Her kan du vælge mellem forskellige lak og olier efter dit behov og farveønske.
  3. Vælg mellem træ og metal bordben. Vi forsøger naturligvis at matche bordpladens look.
  4. Vælg en eventuel tillægsplade eller to i gennemfarvet MDF.

We can make a long table exactly according to your wishes.

Vælg selv.

Generations

Possibilities

Cart
  • No products in the cart.