Find dit næste plankebord hos Kærbygård på Fyn

Træben

Bordben gør en stor visuel forskel på et planke spisebord, som fx et egetræsbord. Man kan vælge nogle kraftige ben, som vil give bordet et rustikt look, eller man kan vælge en lettere udgave for et mere enkelt udtryk.

Alle vores træbensløsninger bliver lavet på vores eget snedkeri. Her har vi i høj grad tænkt funktionalitet i hverdagen ind. Det vil sige, at vi får vores smed til at fremstille vores specialbeslag, så konstruktionen under bordet bliver så let og stærk som mulig. Disse løsninger er naturligvis ikke noget, man ser i hverdagen, men man mærker det.

X formet bordben i egetræ

Træben er det naturlige valg

For mange er bordben i træ det mest naturlige valg, når der skal vælges bordben. Bordben i træ giver nemlig plankebordet et komplet naturligt udseende, da benene er i samme matchende materiale som bordpladen.

Vi kan sagtens fremstille bordben i samme type træ som din bordplade, men ønsker du en anden type træ til dine bordben, kan dette selvfølgelig også lade sig gøre.

Vil du se, hvor meget dit bord kommer til at koste i alt inkl. bordplade og ben, kan du med fordel prøve vores prisberegner.

Stålben

Understel til plankeborde kan også laves af metal. Vores stålben er meget brugt til vores borde, fordi et plankebord med stålben udstråler modernitet og elegance. Her er det vores dygtige smed, Nikolai, der kommer på banen. Ligesom graden af kvalitet i snedkerhåndværk varierer meget, gør den det også i smedearbejde. Derfor anbefaler vi altid, at man kigger forbi et af vores showroom, så man har mulighed for at se og mærke kvaliteten.

Vi har altid en række standard-ben, som man kan se i vores showroom. De fås i to forskellige højder, så vi er sikre på at ramme den rigtig bordhøjde til dit bord.

bordben i metal til plankebord

Vi laver stålben til alle slags borde

Bordben i stål er utroligt robuste og derfor særligt velegnede til store og tunge plankeborde. Vores smed kan dog fremstille stålben i alverdens størrelser og former - det er kun fantasien, der sætter grænser.

Du kan altså få lige de metalben, du ønsker dig, uanset om det er et lille, stort, firkantet eller rundt plankebord, som du bestiller.

Vi fremstiller også specialløsninger

Har man et andet ønske til bordben, laver vi en 3D tegning, inden vi sætter det i gang, således at du har mulighed for at visualisere løsningen, inden den fremstilles. Fordi vi går op i at give vores kunder løsninger af højeste kvalitet, finder du ikke billige bordben til plankeborde her. Kvalitet og pris hænger sammen, og vi er stolte af vores håndlavede borde og bordben, som bliver lavet fra bunden hver gang.

Find dit næste stålben til plankebord eller træbord hos os.

runde bordben i træ

Lars Peterson

Plankebord

Kan virkelig anbefales
Flotte møbler mange løsninger og ikke mindst god service

star-fullstar-fullstar-fullstar-fullstar-full 5 / 5

X