Find dit næste plankebord hos Kærbygård på Fyn

Træben

Bordben gør en stor visuel forskel på et planke spisebord, som fx et egetræsbord. Man kan vælge nogle kraftige ben, som vil give bordet et rustikt look, eller man kan vælge en lettere udgave for et mere enkelt udtryk.

Alle vores træbensløsninger bliver lavet på vores eget snedkeri. Her har vi i høj grad tænkt funktionalitet i hverdagen ind. Det vil sige, at vi får vores smed til at fremstille vores specialbeslag, så konstruktionen under bordet bliver så let og stærk som mulig. Disse løsninger er naturligvis ikke noget, man ser i hverdagen, men man mærker det.

X formet bordben i egetræ

Stålben

Understel til plankeborde kan også laves af metal. Vores stålben er meget brugt til vores borde, fordi et plankebord med stålben udstråler modernitet og elegance. Her er det vores dygtige smed, Nikolai, der kommer på banen. Ligesom graden af kvalitet i snedkerhåndværk varierer meget, gør den det også i smedearbejde. Derfor anbefaler vi altid, at man kigger forbi et af vores showroom, så man har mulighed for at se og mærke kvaliteten.

Vi har altid en række standard-ben, som man kan se i vores showroom. De fås i to forskellige højder, så vi er sikre på at ramme den rigtig bordhøjde til dit bord.

bordben i metal til plankebord

Vi fremstiller også specialløsninger

Har man et andet ønske til bordben, laver vi en 3D tegning, inden vi sætter det i gang, således at du har mulighed for at visualisere løsningen, inden den fremstilles. Fordi vi går op i at give vores kunder løsninger af højeste kvalitet, finder du ikke billige bordben til plankeborde her. Kvalitet og pris hænger sammen, og vi er stolte af vores håndlavede borde og bordben, som bliver lavet fra bunden hver gang.

Find dit næste stålben til plankebord eller træbord hos os.

runde bordben i træ
X